Také si vás partner nechce vzít?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
30126
30.12.15 07:22

To není o tom, jestli mu ta ženská za tu svatbu stojí nebo ne. Svadba nezrcadlí to, co partner k ženské cítí přece. To si ju může taky vzít a za pár let se rozvést, protože uvidí nějakou lepší. Svadba není citová záležitost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
30.12.15 08:20
@Kajuli píše:
@terien Tak hlavně pokud se s ní nechce ženit, proč je s tou ženou tolik let? není naopak fér jí říct jak to cítí a nechat ji, ať se poohlédne po někom, kdo jí dá to všechno, co se současným nemá? Protože pak žije ve sladké nevědomosti a každou chvíli čeká prstýnek, kdežto chlap už dávno ví, že třeba by svatbu i chtěl, ale ne s ní.

A ta ženská není svéprávná když zůstává ve vztahu kde jí „něco“ chybí? Vztah je vždycky o 2 lidech. Pokud bych po svatbě tak moc prahla tak bych mu prostě řekla - svatba nebo rozchod. Ale podle mě udělala zásadní chybu ta ženská už na začátku, když si pořídila nejdřív děti a pak řeší svatbu která je pro ní důležitá. Tohle si měli vyjasnit na začátku celého vztahu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2687
30.12.15 16:06
@Kajuli píše:
@terien Tak co jsem pochopila, se svatbou počítala, takže podle mne se zachoval nefér chlap, když ji v omylu nechal a anrovinu jí neřekl, že v časovém horizontu následujících x let se ženit nechce. Podle toho se mohla zařídit, to mi přijde fér.Mimochodem, miluju takové ty chlapy, co jsou s holkou 10 a více let, nevezmou si ji, kecají o tom, jak to pro ně není důležité, je to jenom papír, ablablabla… a pak se rozejdou, najdou novou slečnu a najednou se žení jedna báseň (v okolí se to stalo tak 3× během posledních dvou let) :roll:

To je tim, ze zamilovanej chlap je velmi snadno manipulovatelnej, vsak on toho rozhodnuti bude jeste litovat. :mrgreen: Jen se proste nechal uhnat v citlivem obdobi, nektery zenske to s chlapama umi proste lip nez jine. V nicem jinem to neni.
Proste kdyz zenska zacne na chlapa tlacit z niceho nic po dlouhych letech, tak takovej uspech mit nebude. Ale pozor kdyz zacnete zas moc brzy, tak muze rovnou zdrhnout, je to cela veda no. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2687
30.12.15 16:11
@Honza 12 píše:
To není o tom, jestli mu ta ženská za tu svatbu stojí nebo ne. Svadba nezrcadlí to, co partner k ženské cítí přece. To si ju může taky vzít a za pár let se rozvést, protože uvidí nějakou lepší. Svadba není citová záležitost.

Presne tak, zensky proste minimalne nekde v podvedomi maji zakodovano, ze samce je treba nejak uvazat a jen to potrebujou okecat. Pritim jde jen o jejich pravni postaveni a pristup ke zdrojum chlapa. :mrgreen: Vetsina si to neuvedomi takhle primo, to jen zlatokopky, ale proste od prirody to maj v sobe, kazda je tak trochu zlatokopka, logicky… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30126
30.12.15 16:18
@Scarabeuss píše:
Presne tak, zensky proste minimalne nekde v podvedomi maji zakodovano, ze samce je treba nejak uvazat a jen to potrebujou okecat. Pritim jde jen o jejich pravni postaveni a pristup ke zdrojum chlapa. :mrgreen: Vetsina si to neuvedomi takhle primo, to jen zlatokopky, ale proste od prirody to maj v sobe, kazda je tak trochu zlatokopka, logicky… :think:

Jo jo. Já jako chlap když se rozhodnu mět s ženskou děti, tak do toho věnuju své zdroje, protože jsou to moje děti, a to jediný tady po mě zůstane. Na tohle svatba žádnej vliv nemá, kdo se nechce se svou samičkou podělit o zdroje, na své děti, je blb. To se svatbou nesouvisí. Svadba je jen právní úprava vztahu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2687
30.12.15 16:21
@PaníBovaryová píše:
Podle NOZ uz nevyhodi :) vznikla tam rodinna domacnost, musel by ji zajistit nahradni bydleni

Jo jenze to nahradni bydleni muze byt najem, nebo sice tam muze bydlet u neho, ale platit najemny mu. Coz v tom nevidim vyhody pro nikoho. 8o To neokecas je proste o hodne vyhodnejsi nebyt zenaty, clovek ma proste o neco min zavazku a o neco vic svobody. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
30.12.15 16:31

@Honza 12 souhlas

@Scarabeuss mno to bych neřekla teda, svobodu máš i ve vztahu pokud je zdravý…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2687
30.12.15 16:32
@Honza 12 píše:
Tak nevím, jak to máte nastavený. Když nebude sex, tak s tebou končím. A žadný děcka nebudou. To chce si to ujasnit na začátku. Jsem ochotnej se ti věnovat, naslouchat ti budu, a pečovat o tebe budu, všechno bude fungovat, ale když nebude dlouhodobě sex, tak tě kopnu do zádi, nebo si budu chodit pro sex jinam. V tom jsou jednoduchý počty. Chlap nepotřebuje ženskou na to aby se o něho starala. Fakt né. Ale sex sám se sebou moc dlouho nefunguje.

Tohle tesat do kamene, vetsina zenskych nechape, ze chlap se o sebe umi postarat i sam, sice kazdy trochu jinak, u nekoho bude bordel jak v tanku a k obedu bude mit parky, prece jen muzi maji vetsinou jiny naroky na poradek, ale kdyz je spokojenej tak proc ne. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2687
30.12.15 16:35
@brumdinka píše:
@Honza 12 souhlas@Scarabeuss mno to bych neřekla teda, svobodu máš i ve vztahu pokud je zdravý…

A kdyz zdravej neni? Coz vetsina evidentne neni, kdyz se polovina manzelstvi rozvadi a dalsi lidi v nem trpi kvuli majetku, nebo pohodlnosti, nechtej se poustet do rozvodu apod. Je to jednoduchy kdyz nikdo nic nema, ale kdyz je chlap trochu schopnej a sikovevnej, tak ma penize, o ktery ho pak oskube ex. ;) Proste je o hodne jednodussi rict, sorry koncime, naschle nez se tahat po soudech a dohadovat s pravnikama

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30126
30.12.15 16:47
@Scarabeuss píše:
Tohle tesat do kamene, vetsina zenskych nechape, ze chlap se o sebe umi postarat i sam, sice kazdy trochu jinak, u nekoho bude bordel jak v tanku a k obedu bude mit parky, prece jen muzi maji vetsinou jiny naroky na poradek, ale kdyz je spokojenej tak proc ne. :mrgreen:

Nedělej z ženských blbky :jazyk:. Je hodně normálních žen, který jsou srozuměný s tím, že je chlap nepotřebuje k tomu, aby se o něj staraly. Ženská není od toho, aby se starala o chlapa a vedla domácnost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
867
30.12.15 16:51

@Honza 12 mrkněte na Slunce seno, tam se dozvíte, jak se píše slovo SVATBA :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
30.12.15 16:57
@Kobliha51 píše:
Až na výjimky, si žena bez sexu poradí. Chybí jí spíše ta blízkost, pohlazení, chycení za ruku, pomazlení, hezká slova. U muže je to, až na výjimky, naopak. To, že ženy potřebují sex stejně jako chlapi, je pouze mužské přání.
Ovšem, odmítání sexu, když jinak všechno funguje, taky nepodporuju. Kvůli tomu, že se nechce ženit, bych nestávkovala. To mi přijde dost ubohé.

Dobry, no. Jsem asi chlap. Potrebuju vic sexu, nez muj protejsek. Asi neco delam spatne, nebo jsem nymfomanka ;-))))))))))
Moje prani je, aby chlapi chteli vic sexu! :*

• Citovat
  • Upravit
2687
30.12.15 17:13
@Honza 12 píše:
Nedělej z ženských blbky :jazyk:. Je hodně normálních žen, který jsou srozuměný s tím, že je chlap nepotřebuje k tomu, aby se o něj staraly. Ženská není od toho, aby se starala o chlapa a vedla domácnost.

No ale kdyz se rozvadej tak casty argument je, ze se o nej staraly a on mohl pracovat, takze si zaslouzi jeho penize. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25114
30.12.15 17:16
@Inaris píše:
Hypotéka automaticky neznamená zmrazení rodinného stavu v životě žadatele, že jo.

To je taky pravda.Jsou to spis porad jenom vymluvy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30126
30.12.15 17:20
@Scarabeuss píše:
No ale kdyz se rozvadej tak casty argument je, ze se o nej staraly a on mohl pracovat, takze si zaslouzi jeho penize. :mrgreen:

Tak zaslouží si půlku toho, co za dobu trvání manželství společně nastřádali. A je jedno kdo byl doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí