Také si vás partner nechce vzít?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
15.4.18 14:17

@Adeletka ano asi to tak udelam

• Citovat
  • Upravit
1086
15.4.18 14:24

@Adeletka : podle mě je ale důležité myslet i na případný rozvod a řešit, jak by to bylo. A predmanzelskou smlouva má dnes kdekdo. Já bych taky ráda měla svatbu, ale argumenty přítele proč ne, jsou rozumné. Co kdyby jeden z nás si nadelal dluhy a ten druhý to pak musel splácet nebo něco podobného? Já také platím nájem ačkoliv bydlíme u přítelova příbuzného. Já jsem přišla s holou prdeli, on ten byt koupit že svých nasetrenych peněz. Až budu na mateřské, tak mě taky bude zivit on (i přesto že děti třeba nechce). A ja mu to nebudu moct oplatit. Při rozvodu přece nemám nárok na půlku bytu, který jsem nekoupila. Na druhou stranu na domácnost prispivame určitým % z našeho platu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59395
15.4.18 14:39
@Anonymní píše:
Ne peníze mi nevrátil
Ale ze začátku jsem u nej bydlela zadarmo. Tak se to tak nějak vynulovalo:
Teď platím “standardní nájem” jaký bych platila jinde
:mrgreen: proč jsi mu ty peníze dávala 8o. Ty na peníze nejsi ale on jo :lol: Až s ním budeš mít dítě tak taky pojedete na půl? Cizinec? Tak jen aby pak neřekl nazdar a dítě zůstává s otcem :jazyk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14642
15.4.18 14:41
@Markéta80 píše: :mrgreen: proč jsi mu ty peníze dávala 8o. Ty na peníze nejsi ale on jo :lol: Až s ním budeš mít dítě tak taky pojedete na půl? Cizinec? Tak jen aby pak neřekl nazdar a dítě zůstává s otcem :jazyk:

Asi tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9371
15.4.18 14:43

Nemuzes si jeste o ty penize zpetne rict? Pokud to bydleni zadarmo onu castku neprevysilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.4.18 14:48

@Markéta80 protoze je potreboval

• Citovat
  • Upravit
5640
15.4.18 14:56
@Anonymní píše:

A kdybys je potrebovala zase ty? Dal by ti je? Asi ano, ale s tučným urokem predpokladam…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1309
15.4.18 15:00
@Markéta80 píše: :mrgreen: proč jsi mu ty peníze dávala 8o. Ty na peníze nejsi ale on jo :lol: Až s ním budeš mít dítě tak taky pojedete na půl? Cizinec? Tak jen aby pak neřekl nazdar a dítě zůstává s otcem :jazyk:

No, obávám se, že by spíš řekl Nazdar, alimenty ode mne nedostaneš. :mrgreen: :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9371
15.4.18 15:02

A fakt by si te nechtel vzit ani kdybyste naprosto rozdelili majetek a finance?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
108
15.4.18 15:05
@PupuP píše:
@Adeletka : podle mě je ale důležité myslet i na případný rozvod a řešit, jak by to bylo. A predmanzelskou smlouva má dnes kdekdo. Já bych taky ráda měla svatbu, ale argumenty přítele proč ne, jsou rozumné. Co kdyby jeden z nás si nadelal dluhy a ten druhý to pak musel splácet nebo něco podobného? Já také platím nájem ačkoliv bydlíme u přítelova příbuzného. Já jsem přišla s holou prdeli, on ten byt koupit že svých nasetrenych peněz. Až budu na mateřské, tak mě taky bude zivit on (i přesto že děti třeba nechce). A ja mu to nebudu moct oplatit. Při rozvodu přece nemám nárok na půlku bytu, který jsem nekoupila. Na druhou stranu na domácnost prispivame určitým % z našeho platu.

Ty bys měla ráda svatbu, přítel ne. Brát se asi nebudete, tzn. je po jeho. Argumenty, neargumenty.

Myslet, co by kdyby mě nebaví. Žiju přítomností a našla jsem si takový ho chlapa, u kterýho jsem si jistá, že dluhy dělat nebude. A on si je tím samým jistý u mě. Takového partnera jsem si pro život vybrala a nechtěla bych to jinak.

A to s tím oplácením živení na mateřské? Proboha, tak snad budeš vychovávat vaše dítě, co bys mu jako chtěla oplácet? On tě snad bude za výchovu platit?

Asi jsem staromódní, ale teda já zastávám názor vztah, svatba, děti a pak nepřemýšlet nad moje-tvoje ale naše.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5640
15.4.18 15:07

Ja ti nevim, dokazes si predstavit, jak by to vypadalo, kdybys boze chran, onemocnela nebo ztratila praci?

To by si jako vedl denicek a jen co by ses postavila na nohy, vystavil by ti ucet treba na x desitek tisic s tim, ze tohle je castka, kterou jsi za dobu tve „necinnosti“, u nej projedla a probydlela, takze to ocekava samozrejme do x mesicu zpatky? Protoze snad nechces, aby si treba zacal myslet, ze ho chces okrast? :nevim:
Jsi jeho pritelkyne/budouci matka jeho deti/ laska a manzelka, nebo jen letitej podnajemnik s vyhodama? :think:

Příspěvek upraven 15.04.18 v 15:12

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.4.18 15:09

@Emimin7
nevim, vcera to probihalo tak, ze na toto tema proste doslo a z neho vypadlo toto, ze svatba tedy ne. a ze jsem jej jeste nepresvedcila a ze se casto hadame a on chce mirumilovny vztah.
coz ja naprosto chapu

kazdopadne na to jsem mu hned rekla, ze pro me je to konec. ze pro me je svatba zasadni vec

ja jsem brecela, mela jsem cerne bryle aby na me nikdo nekoukal. bylo to dost ponizujici

nakonec se ten den vyvinul tak ze mi sliboval zajezd do me oblibene zeme a nejakou krasnou dovolenou v lednu a pry ze jsem jej spatne pochopila, ze by si me vzal ale ze oba vime ze na tom musime pracovat atd…

kazdopadne to byla az ta pozmenena verze. prvotni verze byla ze svatbou nic neziska a ze by jej matka vydedila… coz mi naprosto zlomilo srdce. :,( :( jinak jej tady vyklersluji asi v tom horsim svetle, kazdopadne ceho vseho jsem za poslednich par let dosahla na tom on ma mamuti podil. hodne me podporuje a je tady vzdycky pro me…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.4.18 15:11

@Ms.Ragdoll
ne to urcite ne, postaral by se o me. to jsem si jista

• Citovat
  • Upravit
59395
15.4.18 15:14
@Anonymní píše:

tak to potom jo :lol: @Agneth s takovým člověkem bych dítě mít nechtěla :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5640
15.4.18 15:17
@Anonymní píše:
@Emimin7
nevim, vcera to probihalo tak, ze na toto tema proste doslo a z neho vypadlo toto, ze svatba tedy ne. a ze jsem jej jeste nepresvedcila a ze se casto hadame a on chce mirumilovny vztah.
coz ja naprosto chapu.

kazdopadne na to jsem mu hned rekla, ze pro me je to konec. ze pro me je svatba zasadni vec.

On chce mirumilovny vztah? A ten ma vypadat jak? Ze budes delat jen to, co on ti rekne a chovat se tak, jak on si predstavuje, bez odporu? Nejlip deti bez svatby, plat dal najem, bud hodna a mila a za odmenu pojedes treba na dovolenou do dalsi oblibene zeme. Hm. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí