Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Sandokanos píše:
Ubohe jsou zeny, ktere vidi, ze chlapek deti nechce, ale rikaji mu o tom 10krat denne a pak potaji breci, nebo si stezujou, ze ho porad nepremluvili.Holt si proste uvedom, ze kazdy ma priority jinde, lidi je na svete mraky, takze opravbdu nevymreme. Tak kde je problem, vam jde jen o vase sobecke cile mit deti a uspokojit tuhle vasi potrebu.
však v pohodě, ne? ty se rozmnožovat nechceš, tak nemusíš
zbraň ti k hlavě nikdo nepřiloží, neboj
tak si pro sebe vyber nějaký jiný sobecký cíl a všichni budou spokojeni, ne? ![]()
@Sandokanos píše:
Ubohe jsou zeny, ktere vidi, ze chlapek deti nechce, ale rikaji mu o tom 10krat denne a pak potaji breci, nebo si stezujou, ze ho porad nepremluvili.Holt si proste uvedom, ze kazdy ma priority jinde, lidi je na svete mraky, takze opravbdu nevymreme. Tak kde je problem, vam jde jen o vase sobecke cile mit deti a uspokojit tuhle vasi potrebu.
A tebe někdo přemlouvá??? Pokud vím, tak jsi psal, že ne ![]()
tak v čem vidíš problém??? děti prostě neměj ![]()
@káťa píše:…po něm žádná…chápu, to naštve
nene, to se netýká svateb, to jeho věčné mnohastránkové naříkání a rozebírání bylo ohledně nechtění dětí a příšerných zlých ženských, které je po mužích (nikoli po něm konkrétně) někdy chtějí![]()
![]()
@Pidlák Povidlový píše:
koukám, že jste stále uražena
co takhle klesnout ještě níže?
Kam se chystáš brouku. ![]()
@Keyllah píše: …po něm žádná…chápu, to naštve
no on jeden z nich se prořekl, že děti mít nemůže (nevím, jestli sandokan nebo povidlák), takže taková nucená vzteklá z nouze ctnost…
@Sandokanos píše:
Proč je chlap s ubohou ženou a neodejde?
@Kobliha51 píše:
Dobře vaří. ![]()
@Emimin7 píše:
Dobře vaří.
Já bych s ubohým chlapem byla jen za hodně peněz a bez fyzického kontaktu. To ti stačí málo. Maminka nevaří?
@Kobliha51 píše:
Já bych s ubohým chlapem byla jen za hodně peněz a bez fyzického kontaktu. To ti stačí málo. Maminka nevaří?
Já si na nic nemohu stěžovat. Jen mě to napadlo hypoteticky, jako potencionálně dostatečný důvod.
@Emimin7 píše:
Tak si říkám, jestli by nebylo pro všechny lepší, kdyby nebylo zákonem umožněné se brát. Rozvodovost by klesla na nulu.
Myslím, že by stačily písemné testy a praktické zkoušky, než nevěstu a ženicha pustí před oltář. Něco jako zbroják, řidičák, svářečák…
Rozvodovost by taky klesla poměrně výrazně.
@káťa píše:
nene, to se netýká svateb, to jeho věčné mnohastránkové naříkání a rozebírání bylo ohledně nechtění dětí a příšerných zlých ženských, které je po mužích (nikoli po něm konkrétně) někdy chtějí![]()
![]()
A vás se to dotklo, nebo proč to řešíte? Fakt se nestačím divit, jak se některé ženy dokážou vzteknout, když se jim nabídne pohled z druhé strany. Holt někdo sem chodí jen pro potvrzení svých rozhodnutí a opačný názor je dokáže doběla rozpálit. Jinak si ty neustálé osobní útoky nedovedu vysvětlit. Chováte se jako nevychovaný spratek a jste na to zřejmě pyšná.
@Kobliha51 píše:
Chlapi jsou spíše skromní a i ubohá žena, která má fyzicky všechny orgány funkční a na svých místech, většině postačí ![]()
@Sandokanos píše:
A kdo vás nutí? Ti někdo to tvoje péro násilím drží? Já mám děti s mužem, který je chtěl a nesmýšlí o mně jako o tom nejhorším stvoření pod sluncem. Nevím, proč bych si je měla vynucovat s člověkem, jako jsi ty. Co bych z toho asi tak měla?
@zoidberg píše:
Chlapi jsou spíše skromní a i ubohá žena, která má fyzicky všechny orgány funkční a na svých místech, většině postačí
no jo no, když vám stačí tak málo
jen je otázkou, o čí ubohosti je pak řeč
to pak zbývá jen to plakání na netu o tom, jak jsou ženský ubohý, neb zvednout zadek a jít hledat „neubohý“ kus by vyžadovalo asi moc energie ![]()
nene, to se netýká svateb, to jeho věčné mnohastránkové naříkání a rozebírání bylo ohledně nechtění dětí a příšerných zlých ženských, které je po mužích (nikoli po něm konkrétně) někdy chtějí