Svědění a praskání konečníku

Anonymní
8.6.13 09:19

Svědění a praskání konečníku

Ahoj, mám poslední půlrok velký problémy s konečníkem. Strašně mě svědí a mám ho popraskaný. Hemeroidy asi vyloženě nemám, takovou malou bouličku, spíš vytahanou kůžičku, ale svědí to někdy jak čert a při čůrání mě to pálí, kvůli těm prasklinám. Jednou jsem si koupila v lékárně mast - dubovou kůru, ale přijde mi, že to nepomáhá. Nemáte s tím taky někdo zkušenost? :oops: Díky.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1745
8.6.13 09:35

Vyzkoušej mast na hemeroidy Factum, mě to docela zabralo na podobný problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
132
8.6.13 09:36

Dost možná je to fisura anu (trhliny konečíku),já to mám od tý doby co mi udělali velký nástřih hráze :roll:.Po porodu to bylo naprosto šílený. Dubová kůra na to nezabírá, alespoň mě ne.Zkus Factu mast nebo na Hemostop. A chce to hodně upravit stravu. A třeba zkusit sedavý koupele. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1174
8.6.13 09:38

Na tohle je dobrý bidet. Pokud nemáš, tak po každé toaletě doporučuju opravdu důkladně umýt, aby tam nezůstávalo nic, co by zabraňovalo hojení a samozřejmě mazat. Já třeba občas sáhnu po B-panthenu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
190
8.6.13 10:07

Mě na tohle zabrala antibiotická mast Procto-glyvenol (jestli to správně píšu) a po každé stolici, když to šlo pěkně opláchnout ve vaně a namazat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.6.13 10:20

Díky holky za rady.
@mihhulle: A ta mast je volně prodejná?

• Citovat
  • Upravit
20557
8.6.13 10:34

Tohle je na 99% plíseň..zkus Lamizil.. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
190
8.6.13 18:45

Myslím, že je volně prodejná…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.8.13 16:27

Holky, obnovuji diskusi, bohužel i mě se tohle momentálně dotýká. Praská mi kůžička kolem konečníku, ale i před klitorisem :? Celkově mě svědí stydké pysky, tak jsem myslela že mykoza. Ale výtok mám krémový, žádné hrudky nic… I tak jsem koupila boraxové globule a clotrimazol a bohužel mám pocit, že jsem si to tím snad roznesla :think: Tu prasklinku před klitorisem jsem totiž do mazání mastí neměla. Nevíte co to může být a jak si pomoct? Na gyndě do 9.9 řd a na našem maloměstě jiná gynda není.

• Citovat
  • Upravit
152
28.8.13 17:26

Ahoj. bude to plisen. mela jsem taky neco takoveho clotrimazol na to nezabiral ani omylem…doporucuji urgentne zajit na nejakou gynekologii kde udelaji kultivaci aby vedeli co ti predepsat. ja to mela mesic a na konci jsem brecela bolesti a mela veliky problem s aplikaci vaginalniho kremu kdyz jsem uz konecne dostala to spravne…byla to kombinace nejakych dvou silenych plisni…a sexualnim zivotem jsem tehdy nezila…takze to muzes chytnout fakt kdykoliv a jakkoliv. hodne zdaru :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Verun83
29.8.13 06:02

Zkus jenamazol. Me na tohle pomohl.

• Citovat
  • Upravit
1
24.8.16 13:32
@Anonymní píše:
Ahoj, mám poslední půlrok velký problémy s konečníkem. Strašně mě svědí a mám ho popraskaný. Hemeroidy asi vyloženě nemám, takovou malou bouličku, spíš vytahanou kůžičku, ale svědí to někdy jak čert a při čůrání mě to pálí, kvůli těm prasklinám. Jednou jsem si koupila v lékárně mast - dubovou kůru, ale přijde mi, že to nepomáhá. Nemáte s tím taky někdo zkušenost? :oops: Díky.

Ahoj, moc dobre tohle znam. Jedna se o prasklinky u konecniku. Mne se to objevuje, kdyz mam zacpu.. nebo kdyz projde otvorem seminko, ktere poskodi kuzi. Blbe se to hoji, protoze pri kazde dalsi stolici je konecnik sevrenej a tim padem blbe prochazi stolice a trhlinka se nehoji nebo hur zvetsuje. Pouzivam masticku Cicatridinu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí