Svědění intimních partií u holčičky, bez výtoku
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
Napadá mě sedací koupel z heřmánku nebo nějaká napářka, to by mohlo zklidnit. Zkoušely jste?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Moje sestra to měla také když měla 4 roky a pak se zjistilo že se blbě utira po čuraní.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Dcera to má taky. Teď ji bylo 5. Dostaly jsme imazol krempastu, ale
přijde mi to horší, heřmánek bez efektu. Raději ji teď utiram já, jestli
to není nedostatečnou hygienou. Pořád stejně. Jsem z toho taky už
zoufalá…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Jen takový nápad, nemůže být problém se spodním prádlem, prací
prášek, apod.? Co zkusit změnu v praní, dětský gel na intimní hygienu a
chodit na ostro
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Nám na gynekologické problémy u dcery (5let) pomáhá Ophtalmo septonex mast. Kdysi nám to někdo poradil pro syna a já zkusila i pro dceru. Můžeš zkusit i koupel v Hypermanganu. Tím léčili mě. Ale je zvláštní, že vám nedokáže poradit lékařka. Nemůže mít dcera roupy? Když ji námažeš, tak se jí uleví nebo to svědí pořád stejně? Začalo to z ničeho nic nebo třeba po nemoci? Určitě by to mohlo být i pracím práškem nebo materiálem na spodním prádle. Případně jestli nenosí těsné džíny (nebo jiné kalhoty) ve kterých by se vždy zapařila.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
A já teda ještě dceři koupila gel Jůlinka na intimní hygienu od Nobilis. Jak je na tom s hygienou? U nás je problém vždy jakmile se dcera špatně umyje.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Také jsme řešily. Po čůrání si ještě cvrkla to kalhotek a byla v tom takto celý den. Pořádně umýt, namazat (u nás vede klasický jelení lůj) a přes den intimku. A kontrolovat, příp. vyměnit. Nám to pomohlo…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Jsem zakladatelka.
Roupy nemyslím, že by mohla mít, co jsem četla na netu, mělo by to být
nějak poznat. Koukala jsem i na zadeček, nikde žádné známky ničeho.
To dítě vypadá zcela zdravé, což je děsné, nejraději bych, aby měla
nějaký další příznak a bylo jasné, o co jde.
Prací prášek bych ještě mohla zkusit změnit, měnila jsem ho nedavno, ale za Ariel baby, tak mě nenapadlo, že by mohl něco takového způsobit.
Kalhoty nosí volné, jen bavlnu, tepláky nejčastěji, to by asi nemělo mít vliv. Kalhotky taky jen bavlna, velkou část dne je i bez kalhotek.
Když ji namažu, čímkoliv, nemá to žádný vliv. Žádný přípravek prostě absolutně nepomohl. Nezačalo to po nemoci.
Hygiena podle mě velmi důkladná, často ji myju sama. Utírá se pečlivě, nesnáší mokro ani vlhko dole, takže i venku vyžaduje papír a pečlivě dosucha se utře. Neutírá se zezadu dopředu, tak ani zde nevidím problém.
Děkuju všem za nápady a rady.
- načítám...
- Citovat
- Nahlásit
@Anonymní píše:
Jsem zakladatelka.Roupy nemyslím, že by mohla mít, co jsem četla na netu, mělo by to být nějak poznat. Koukala jsem i na zadeček, nikde žádné známky ničeho.
To dítě vypadá zcela zdravé, což je děsné, nejraději bych, aby měla nějaký další příznak a bylo jasné, o co jde.Prací prášek bych ještě mohla zkusit změnit, měnila jsem ho nedavno, ale za Ariel baby, tak mě nenapadlo, že by mohl něco takového způsobit.
Kalhoty nosí volné, jen bavlnu, tepláky nejčastěji, to by asi nemělo mít vliv. Kalhotky taky jen bavlna, velkou část dne je i bez kalhotek.
Když ji namažu, čímkoliv, nemá to žádný vliv. Žádný přípravek prostě absolutně nepomohl. Nezačalo to po nemoci.
Hygiena podle mě velmi důkladná, často ji myju sama. Utírá se pečlivě, nesnáší mokro ani vlhko dole, takže i venku vyžaduje papír a pečlivě dosucha se utře. Neutírá se zezadu dopředu, tak ani zde nevidím problém.
Děkuju všem za nápady a rady.
Jeste me napada, jaky toal papor pouzivate? Zkuste ten „hrubsi“ obyčejný tmavší. Ne ten beleny a uz vubec ne parfemovany. Belene jsou chemii a chlorem a to může také vadit..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Anonymní píše:
@Pavlahar Tak to je hrozný, i vyJak to prožívá dcera?
Už ji to trápí dlouho. Já vždycky řeknu, zkusíme tohle, to už by mohlo pomoct a zase nic. Toaletak používáme dobrý, kvůli mě-já taky nesnesu bělený ani parfemovaný… A roupy to taky nejsou…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Možná je to tou přespřílišnou hygienou, zkusila bych mýt spodek pár
dní jen vodou bez mýdla.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Dětská doktorka mi posledně navrhla, že by to mohlo být psychické… z něčeho, z nějakého stresu to začalo a dál to pokračuje už jako zlozvyk. Co myslíš? Viděla bys tam možnou souvislost? Já u nás totiž ne, ale člověk nikdy neví…
A taky má dcerka jen svědění, ale nic jiného vidět není?
- načítám...
- Citovat
- Nahlásit
Další podobná témata podle názvu
- Mírné bolesti v podbřišku a výtok
- Idelyn Beliema intimní gel?
- Intimní problémy po sexu
- Růžový výtok po zavedení tělíska Mirena
- Výtok po zahájení sexuálního života
- Intimní kosmetika (oleje, krémy apod.), zvlhčení pochvy
- Nahnedly výtok 28tt
Ahoj, prosím anonymně, je to pro mě intimní.
Dcera, 5 let, se již několik týdnů intenzivně škrábe na intimních partiích. Zkoušela jsem řešit běžným způsobem, co tak matku napadne, dále pak několik návštěv u dětské dr., různé gely, masti, stěry… Stěr vyšel v pořádku, moč taky, nic nezabralo.
Dcera nemá výtok a intimní místa vypadají naprosto běžně, není vidět žádná známka zdravotního problému. Ale dcera se neustále škrábe. Je mi jí moc líto, i ve společnosti to je pro ni pak těžké, snaží se to maskovat a cití se blbě, lidé se dívají.
Nemáte někdo podobnou zkušenost? Jsem za ni nešťastná