Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Adelineee píše:
A proč by ho měla mladá a krásná holka chtít? Vždyť má manželku a mimino. A, teď se neuraž, když neměl na takovou jako svobodný?
Ono jde spíš o to, že kdyby kývla, tak on jde. Že ho ona nechce, to ho neomlouvá.
@terien píše:
Ono jde spíš o to, že kdyby kývla, tak on jde. Že ho ona nechce, to ho neomlouvá.
Tak s tím souhlasím, zájem tam nejspíš je a dost zoufalý, když už vytahuje i děcko.
@debra.morgan píše:
divny, nevim proč bych se s lidmi se kterymi jsem se seznamila v praci nemohla kamaradit bez ohledu na pohlavi, manžel je nezná, jestli někdy dojde na seznameni nevím, on ma zase své lidi, které neznám já + mame splečné kamarady a někdy se ty okruhy promísí a s kamarada jednoho z nas se stane společný, ale ne fakt nechapu proč bych si nemohla psát s kamaradem/kolegou z prace, jen proto že je chlap? kdyby to byla žena tak je to ok? to je fakt zvraceny.
Hele ať si každý dělá, co chce. Já tohle tolerovat nehodlám a pokud chce být můj muž se mnou, tak to bude respektovat.
Muzou byt pratele. Nevidim nic spatneho, aby se chlubil vasim ditrtem. Pokud je ti oporou, asi neni treba delat sceny, ne?
Druha vec je, ze jste se brali fakt hodne brzy.. nějaký dva roky od seznameni? To toho muze nemusis uplne znat.
@terien píše:
Hele ať si každý dělá, co chce. Já tohle tolerovat nehodlám a pokud chce být můj muž se mnou, tak to bude respektovat.
Poslouchat se musí ![]()
@Adelineee píše:
Tak s tím souhlasím, zájem tam nejspíš je a dost zoufalý, když už vytahuje i děcko.
Hele a ty fotky ditete mu body na atraktivite přidají jak?
@andrasteia kdy podle vás se pár už zná? přešli sme si dobrý aj zlým
Dost som mu pomohla od dluhu a klamstiev
@Ivet069 píše:
@Kriss Tina možná to budu aj tie hormony
Len má prostě napadá skym vsetkych si vypisuje a proč to dělá
Mně tvrdý že se v práci nezastaví
Když mi dal přečíst tu zprávu tak tam si sní píše počas práce a když mu neodepisovala tak psal ještě víc
Těžko říct no, hlavně bych na další dítě nespěchala. My vás neznáme, možná se spokojil s tebou (bez urážky) a dal se snaží o ženský mimo svoji ligu. Možná chtěl třeba jen ukázat kolegyni, jaké mohla mít krásné dítě, kdyby do něj šla ![]()
@Ivet069 píše:
@andrasteia kdy podle vás se pár už zná? přešli sme si dobrý aj zlým
Dost som mu pomohla od dluhu a klamstiev
Hele, ale tohle je presne ono. Lasku si nezaslouzis. Neni to tak, ze on ti bude za pomoc vdecny a pak prece budes ta skvela ucty hodna zena. Snad to vidis. Ty jsi hodnotna sama o sobe uz jenom tim, ze jsi.
Chapes, jak to myslim?
@andrasteia píše:
Hele a ty fotky ditete mu body na atraktivite přidají jak?
Nijak, už na první straně jsem psala, že posílat fotky novorozence někomu, koho chce obtáhnout nemá logiku. V každým případě je to minimálně způsob, jak druhého udržet v konverzaci. Na fotku děcka ti i studenej čumák bez zájmu odepíše.
@Kriss Tina bohužel si už tak pridem že se semnou spokojil Ked nic ine tak aspoň tuhle
@Kriss Tina bohužel si už tak pridem že se semnou spokojil Ked nic ine tak aspoň tuhle
@Adelineee přesně když poslal dítě tak reagovala hned
@Ivet069 Ivet a když odhlédneme od těch dluhů, on je nějak lepší a hezčí než ty? Přijde mi, že se o něj až nezdravě bojíš a jako kdyby sis ho tím dítětem i částečně pojistila. Působí to na mě tak, že máš strach, že ti teď bez dluhů pláchne dítě nedítě.
Kolik vám je?