Syn se učí španělsky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5411
8.6.13 19:46

@Timinka
No jo francouština je krásná, teda aspn mě se taky líbí, ale třeba k ní časem taky dospěje.. :kytka: bráchovi fránina vydržela taky chvilku, je to prej strašněj jazykolam :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
8.6.13 19:46
@Timinka píše:
@Denis11 me to celkem stve. Uci se teda sam dva roky fakt poctive na jazyky je dobrej. Ale japonstina? :roll:

hele, znam kluka, co se sam zacal ucit cinsky, krome toho teda vystudoval VS a umel dobre anglicky. odjel na staz do ciny, pak tam zustal par let, vypracoval se neskutecne, dneska zije v anglii, dela pro cinske firmy zastoupeni a je teeezce za vodou ;)
rekla bych, ze jedine, co ho odlisovalo od ostatnich tisicu absolventu VS byla prave ta cinstina. zalozil na tom celou karieru a vyslo mu to bezvadne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5411
8.6.13 19:48
@Ali-Ali píše:
hele, znam kluka, co se sam zacal ucit cinsky, krome toho teda vystudoval VS a umel dobre anglicky. odjel na staz do ciny, pak tam zustal par let, vypracoval se neskutecne, dneska zije v anglii, dela pro cinske firmy zastoupeni a je teeezce za vodou ;)
rekla bych, ze jedine, co ho odlisovalo od ostatnich tisicu absolventu VS byla prave ta cinstina. zalozil na tom celou karieru a vyslo mu to bezvadne.

Přesně to říkám.. je tourčitě výhoda! jen at pokračuje, bude prostě jeden z mála!! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka1
8.6.13 19:49

@Ali-Ali ja to vsechno vim :lol: ale co kdyz se jednou moje vnoucata budou jmenovat hatasi nakasi :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
8.6.13 19:50
@Timinka píše:
@Ali-Ali ja to vsechno vim :lol: ale co kdyz se jednou moje vnoucata budou jmenovat hatasi nakasi :mrgreen:

A můžu vědět, kolik je synovi let? :D

• Citovat
  • Upravit
5411
8.6.13 19:50
@Timinka píše:
@Ali-Ali ja to vsechno vim :lol: ale co kdyz se jednou moje vnoucata budou jmenovat hatasi nakasi :mrgreen:

Tak Japonky jsou ale hezký :mrgreen: horší by to bylo naopak..kdyby jsi měla dceru a na si vzala pidi japonce :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka1
8.6.13 19:51
@Anonymní píše:
A můžu vědět, kolik je synovi let? :D

14 mu bylo v unoru.

• Citovat
  • Upravit
1505
8.6.13 19:52

No ještě je otázka, jestli náhodou Japonci neumějí výborně anglicky, protože pak se ta výhoda trochu ztrácí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
8.6.13 19:55
@Denis11 píše:
Tak Japonky jsou ale hezký :mrgreen: horší by to bylo naopak..kdyby jsi měla dceru a na si vzala pidi japonce :mrgreen: :mrgreen:

mit dceru, tak me desi vic jine narodnosti nez japonci… :lol:

@Timinka
a synovi bych japonku klidne dohodila :mrgreen: dotycny si vzal korejku a je to krasna holka, ticha, pracovita, pro domacnost a manzela by se rozkrajela a jeste skromna a mila. ony mivaji dobrou vychovu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7932
8.6.13 20:08

Proč ne, pokud mu to vydrží, byla by to paráda :palec: ;)

já jsem jako malá (opravdu malá - 6letá) milovala anatomický atlas, pořád jsem si ho prohlížela a chtěla jsem po rodičích, aby mi říkali, co je co, pak jsem dostala knihu Lidské tělo, tu jsem si taky pečlivě nastudovala už jako malá :lol:

pokud má chuť sám od sebe se něco učit a dělat něco smysluplného, tak je to super :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1103
8.6.13 20:28

Ja bych ho skusil ještě namotivovat, třeba mu slib že ho vezměs do PortAventura u barcelony, RynAir má občas akční letenky z německa za 49E a potraventura je celkem levná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
132
8.6.13 20:42
@martin 35 píše:
Ja bych ho skusil ještě namotivovat, třeba mu slib že ho vezměs do PortAventura u barcelony, RynAir má občas akční letenky z německa za 49E a potraventura je celkem levná.

No to je hezké, ale my nemáme platy sto tisíc :D.Ale jinak je to dobrý nápad, to jo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1103
8.6.13 20:49

Letenky 49E x 4=5000Czk za letenky a 165E x 6=26000Czk takže to vyjde stejně jako normální dovolená (jen ta cena za hotel je mimo prazdninova]

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.6.13 22:25

Jestli ma neco fakt smysl, tak ucit se jazyky.
Ja jsem zacala ve 4. tride s nemcinou, v pate s rustinou, pak byla revoluce, takze z rustiny jsme presli na anglictinu, pak me prestala bavit nemcina a zacala jsem se misto ni ucit francousky. Na gymplu aj + fr, na vysce me chytla spanestina. Diky tomu jsem mela pred spoluzaky vyhodu, takze jsem se dostala na staz do Kolumbie a rok na to do Francie, pac ostatni umeli tak leda nemecky nebo anglicky. No a dneska je spanelstina a samozrejme anglictina velkou vyhodou, mam i diky tomu skvelou praci, takze ja bych synka vsi silou podporovala, ono se mu to neztrati, i kdyz by to zapomnel. Sice pouzivam hlavne anglictinu a spanelstinu, francouzstinu prestoze jsem umela myslim fakt dobre, zvlast po stazi ve Fracii, ale uziju ji tak 2× roce kdyz pisu adoptivnimu snkovi do Gueneje… :-( No a nemecky a rusky kdyz na to prijde, bych se taky domluvila a prislo by to rychle, ale nepotrebuju to.
Na zaver bych chtela rict, ze nejsem talent na jazyky jak me spousta lidi „obvinuje“, mam to vsechno fakt vydrene, ale videla jsem v tom smysl a nasi me vsemozne podporovali. Venovala jsem tomu spoustu penez i casu, ale urcite se mi to cele nekolikanasobne vratilo, dnes uz se domluvim dalsimu dvema jazyky… Omluva za anonym, nechci aby to vyznelo jako chlubeni se :oops:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze