Také se doma hádáte kvůli maličkostem?

Anonymní
25.12.14 14:02

Také se doma hádáte kvůli maličkostem

Odpoledne, příprava jídla a dostal jsem od ženy rozkaz uvařit vajíčka a dát uvařit vodu do hrnce malé na čajíček. Po 10 minutovém uspávání malé se generálka vrátila do kuchyně. Už vřící vodu z hrnce vylila, že prý hrnec, který používala jen ona, byl na boku špinavý. A hrnec, ve kterém jsem vařil vajíčka byl špatně zvolen, který je zanesen vápníkem z vody a že neví, jam to bude čistit. Chtěl jsem vyrozumění. Ptal jsem se proč to vylila a dostal jsem odpověď, že alespoň na Vánoce nemusím u nás na všechny řvát. Tak jsem odpověděl, že ať si to laskavě příště událá sama. To jsem dostal doporučení odcestovat na chalupu.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7009
25.12.14 14:07

Takova mala vanocni ponorecka :mrgreen: Ale vazne, caj pro mimino bych ve spinavem hrnci nevarila, nezavisle na tom, kdo ho pouzival a nepouzival. Zavapneny hrnec je uz trochu ulet.
Vydrz par dnu a pak pohlidej mimino a posli ji samotnou na vyprodeje ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59395
25.12.14 14:16
@Anonymní píše:
Odpoledne, příprava jídla a dostal jsem od ženy rozkaz uvařit vajíčka a dát uvařit vodu do hrnce malé na čajíček. Po 10 minutovém uspávání malé se generálka vrátila do kuchyně. Už vřící vodu z hrnce vylila, že prý hrnec, který používala jen ona, byl na boku špinavý. A hrnec, ve kterém jsem vařil vajíčka byl špatně zvolen, který je zanesen vápníkem z vody a že neví, jam to bude čistit. Chtěl jsem vyrozumění. Ptal jsem se proč to vylila a dostal jsem odpověď, že alespoň na Vánoce nemusím u nás na všechny řvát. Tak jsem odpověděl, že ať si to laskavě příště událá sama. To jsem dostal doporučení odcestovat na chalupu.
:lol: :lol: asi špatné období, ta chalupa neni špatný nápad :lol:. špinavý hrnec by mě vadil ale velikost hrnce na vaření vajec bych neřešila :mrgreen:. Já vlastně byla nepříjemná den před štědrým dnem, manžel několik dí že ví kde jsou vánoční ubrusy a najde je včas, hledal je den před když došel z odpolední, hledal do půlnoci a nenašel tak říkam že teda ráno pojedu do tesca :jazyk:, manžel že tam zajede no a já řekla že si ho chci vybrat sama :mrgreen:, ráno už pak ok ale jo byla jsme naštvaná protože veka na chlebíčky se nepovedla takže jsme ještě ráno dělala novou a večer když jsme šla dát do trouby vánočku jsem si nevšimla že malá jí ztlumila na 50 takže když jsem mrkla tak rozteklá na celý plech :poblion: :poblion: takže včera na rychlo jsem pekla novou vánočku :mrgreen: :mrgreen: Jindy by mě to bylo jedno ale zrovna na vánoce :mrgreen: :mrgreen: nakonec vše dopadlo dobře :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1109
25.12.14 14:16
@kolik píše:
@Bibi239 To je bezvadnej plan, a kdo tohle dela pro nas chlapy?

Vy buďte rádi, že jste zadaní a tím pádem spokojení! :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1109
25.12.14 14:17
@Markéta80 píše: :lol: :lol: asi špatné období, ta chalupa neni špatný nápad :lol:. špinavý hrnec by mě vadil ale velikost hrnce na vaření vajec bych neřešila :mrgreen:. Já vlastně byla nepříjemná den před štědrým dnem, manžel několik dí že ví kde jsou vánoční ubrusy a najde je včas, hledal je den před když došel z odpolední, hledal do půlnoci a nenašel tak říkam že teda ráno pojedu do tesca :jazyk:, manžel že tam zajede no a já řekla že si ho chci vybrat sama :mrgreen:, ráno už pak ok ale jo byla jsme naštvaná protože veka na chlebíčky se nepovedla takže jsme ještě ráno dělala novou a večer když jsme šla dát do trouby vánočku jsem si nevšimla že malá jí ztlumila na 50 takže když jsem mrkla tak rozteklá na celý plech :poblion: :poblion: takže včera na rychlo jsem pekla novou vánočku :mrgreen: :mrgreen: Jindy by mě to bylo jedno ale zrovna na vánoce :mrgreen: :mrgreen: nakonec vše dopadlo dobře :lol:
:mrgreen: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2940
25.12.14 14:18

ŘEkla bych to samé, ať si to udělá sama a na tu chalupu bych odjela. Nechtěla bych trávit vánoce s takovou buzerantkou :roll: jo a na výprodeje bych ji neposlala, ať si leští hrnce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
288
25.12.14 14:19

Taková normální rodinka :mrgreen:
U nás to stejné, oboustraně ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.12.14 14:21
@Blackova.K píše: ŘEkla bych to samé, ať si to udělá sama a na tu chalupu bych odjela. Nechtěla bych trávit vánoce s takovou buzerantkou :roll: jo a na výprodeje bych ji neposlala, ať si leští hrnce.

Manželku bych teda za buzerantku nepovažoval, výprodeje ano - společně :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
7009
25.12.14 14:22
@kolik píše:
@Bibi239 To je bezvadnej plan, a kdo tohle dela pro nas chlapy?

Vis, tohle je presne ono. Ja pockam, az ona neco dela pro mne, pak mozna ja neco udelam pro ni. Ona to same v blede modrym. Tak vsichni cekaj, foukaj si bebicka, maji pocit, ze oni toho delaji mnohemvic nez ten druhy a nic se nestane, az vedle sebe ziji dva lidi, kteri se jen navzajem trestaji.
Zacit od sebe, i kdyz to v tu chvili nejde od srdce a drhne to mezi zubama, to je jediny postup na domaci pohodu. On se ten druhy chytne. Udelat pro toho druheho neco hezkeho a necekat za to hned revans. Laska neni obchod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2940
25.12.14 14:24
@Anonymní píše:
Manželku bych teda za buzerantku nepovažoval, výprodeje ano - společně :mrgreen:

buzeruje tak je buzerantka ne? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1109
25.12.14 14:35
@kolik píše:
Ja jsem presvedcen o tom, ze u nas s manzelkou je to v pohode. Ale obecne si vsimam a verim tomu, ze to tak je, ze zensky jsou hrozne uprednostnovany, alespon, co se tyce vztahu. Kdyz se neco podela dohromady (viz castecne i uvodni prispevek), tak se ceka, ze chlap koupi kytku nebo cokoladu nebo posle na zminene vyprodeje. Kdyz je Den matek, tak se ocekava, ze zenska dostane kytku nebo neco jineho. Obecne se ocekava, ze chlap bude zenske nadbihat pred manzelstvi i po nem. A z druhe strany mi to prijde daleko mene tak. Kdo z vas chlapu dostal naposledy darek ke Dni otcu? Komu pritelkyne/manzelka po oboustrane hadce krome (urcite prospesneho) promin prinesla doutnik nebo lahvicku dobre piti (kytku asi tezko…)?
Takze zacit u sebe jiste, ale kdyz clovek vidi, jak je to porad na jednu stranu (i o tom tam pises :D), tak dost ztraci motivaci.

Manžel vzkazuje, že je to pravda :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7009
25.12.14 14:41
@kolik píše:
Ja jsem presvedcen o tom, ze u nas s manzelkou je to v pohode. Ale obecne si vsimam a verim tomu, ze to tak je, ze zensky jsou hrozne uprednostnovany, alespon, co se tyce vztahu. Kdyz se neco podela dohromady (viz castecne i uvodni prispevek), tak se ceka, ze chlap koupi kytku nebo cokoladu nebo posle na zminene vyprodeje. Kdyz je Den matek, tak se ocekava, ze zenska dostane kytku nebo neco jineho. Obecne se ocekava, ze chlap bude zenske nadbihat pred manzelstvi i po nem. A z druhe strany mi to prijde daleko mene tak. Kdo z vas chlapu dostal naposledy darek ke Dni otcu? Komu pritelkyne/manzelka po oboustrane hadce krome (urcite prospesneho) promin prinesla doutnik nebo lahvicku dobre piti (kytku asi tezko…)?
Takze zacit u sebe jiste, ale kdyz clovek vidi, jak je to porad na jednu stranu (i o tom tam pises :D), tak dost ztraci motivaci.

Svet muzu a zen k sobe neni spravedlivy… Ale pak uz je to o tom, jak moc se muzi hlasi o to prani ke dni otcu, jestli pri tom promin reknou, ze doutnik by je neurazil, jak si to ti dva mezi sebou nastavi, aby to fungovalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
92
25.12.14 15:47

Ja teda nevim, ale na chalpu bych odjela, kdyz si neumi umyt po sobe hrnec, tak je to jeji vec a mimo jine ja kupuju manzelovi porad neco..oblibenou cokoladku, atd…ale hadame se taky a kdo ne :roll: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
25.12.14 16:09

@kolik me muž nosi kytku protoze ví že je mám ráda ale rozhodne my nedává dárek ke dni matek vždyť nejsem jeho matka. :nevim: Každopádně je to hlavně o tom jak si to dotycni nastaví. hádka by se určíte mela resit spolecne a tak tedy i ty darky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
25.12.14 16:22

Normálka, včera jsme se pohádali kvůli šťávě pro malého ;)
Ale do 5 min. byl klid ;)
To se stává ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí