Taky vždycky dostanete menstruaci na dovolené?

36556
4.8.17 11:32

Taky vždycky dostanete menstruaci na dovolené?

Tohle není žádost o pomoc, to je povzdech. :zed: Stává se to ještě někomu jinému? Prostě menstruace vždycky o dovolené. VŽDYCKY! Jezdíme vždy jen na týden, buď v červenci nebo v srpnu, ale VŽDYCKY to dostanu na dovolené. :zed: ta to ji mám +- přesnou, ale vždycky se to nějak zaonačí, abych to měla přesně!!! na dovču. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
800
4.8.17 11:35

Plánuj dovolenou mimo dny, kdy to máš dostat :D jinak ne, nestalo se mi to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11700
4.8.17 11:35

@Bábrdl
Tomu se říká zákon schválnosti! Většinou je ta menstruace ještě díky hlavě o něco delší, nebo přijde dřív! :lol: Přijde, protože čekáš, že přijde! Stalo se mi to několikrát. :mrgreen:

Příspěvek upraven 04.08.17 v 11:36

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5282
4.8.17 11:36

Letos mám v planu 4 dovolené a na každé z nich ji budu mít :mrgreen: Ale mám kalíšek, tak mě to nijak netrápí. Můžu s ním na týden mimo civilizaci i do vody, takže akorát musím myslet na to, abych s sebou měla pro strýčka příhodu ibalgin :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.8.17 11:36

Nejsi v tom sama. Mám to stejně, normálně je menska pravidelná, ale na dovolenou si ráda počká nebo si přispíší :D.

• Citovat
  • Upravit
36556
4.8.17 11:37
@Miasofi píše:
Plánuj dovolenou mimo dny, kdy to máš dostat :D jinak ne, nestalo se mi to

Já bych ráda, ale to se nedá. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
4.8.17 11:38
@hehehe píše:
@Bábrdl
Tomu se říká zákon schválnosti! Většinou je ta menstruace ještě díky hlavě o něco delší, nebo přijde dřív! :lol: Přijde, protože čekáš, že přijde! Stalo se mi to několikrát. :mrgreen:Příspěvek upraven 04.08.17 v 11:36

potvora, křivá. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
4.8.17 11:38
@Anonymní píše:
Nejsi v tom sama. Mám to stejně, normálně je menska pravidelná, ale na dovolenou si ráda počká nebo si přispíší :D.
:lol: :lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
4.8.17 11:39
@Afrikana píše:
Letos mám v planu 4 dovolené a na každé z nich ji budu mít :mrgreen: Ale mám kalíšek, tak mě to nijak netrápí. Můžu s ním na týden mimo civilizaci i do vody, takže akorát musím myslet na to, abych s sebou měla pro strýčka příhodu ibalgin :)

Já používám tampony. To mi tak nevadí.
Ale celkově mi při ní nebývá dobře, jak jsem anemická :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3681
4.8.17 11:43

Za bezdetna se mi to stavalo casto. Posledni roky jsem byla bud tehotna nebo kojila, tkz bez ms. Za mesic se chystame a male bude 11m; doufam, ze na dovce nedostanu 1. ms po porodu :? (U prvni to bylo cca v tomto case…)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3577
4.8.17 11:45

Já chytla před dvěma lety první ms po porodu na dovolené. 10 měsíců nic a první den dovči přišla :zed: Jinak ji mívám docela pravidelnou, takže se snažím plánovat dovču tak, aby nepřišla, ale párkrát se také nepodařilo. Používám tampony, takže se koupu i tak, ale je to samozřejmě otrava na to furt myslet a řešit, kde je wc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
4.8.17 11:48

Jojo, měli jsme jet vlakem na Sicílii a mrcha meškala, abych si ji užila pěkně ve vedru. Jinak to plánuju vždy už tak, abych ji vůbec neměla mít nebo s ní jela, ale ne první den. Užívám si „luxusu“ a beru ty hnusné antikoncepční pilule :oops:, takže konečně mám tyto dny kratší a s minimální spotřebou vložek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26574
4.8.17 12:00

Nestává. Respektive stává, pokud si do toho naplánujeme dovolenou. Vzhledem k tomu, že klasická dovolená trvá 3 týdny, tak je dost těžké se tomu vyhnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2423
4.8.17 12:03

@Russet tak to nechápu, proč si s HA nespojíš rovnou dvě platíška a MS vynecháš. Já brala tři v kuse a menstruovala 4× do roka, beztak to není pravá MS, ale jen krvácení z vysazení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
4.8.17 12:09

Stava, ale paradoxne daleko mene mi to vadi u more, stejne pouzivam tampony a kde jsou i deti.

Spis driv mne vytacelo, kdyz jsme jen s muzem vyrazeli letecky na prodlouzny eurovikend, takze romantika se konala max jeden vecer a pak mi to vadilo pri chozeni po pamatkach - prvni den mi nebyva dobre a druhy den vice krvacim, od tretiho dne je to dobre a ctvrty nebo paty den letime domu…stalo se mi v Barcelone a v Granade :roll:, ted uz to stridame a davame to jednou za rok s detma a jednou bez deti… Naposledy na jare se kupodivu bez menses mi vylet zadarił v Madridu, ale tam to mel muz zase z puli sluzebni, takze dva vecery travil po jednanich a ja po kramech… :mrgreen: :P

Jinak neberu antiko, nedela mi dobre, tak o nejakem posouvani si muzu nechat zdat…ale v mem predklimakterickem veku uz to mam plusminus pravidelne kolem 32 dni… :palec:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová