Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tohle není žádost o pomoc, to je povzdech.
Stává se to ještě někomu jinému? Prostě menstruace vždycky o dovolené. VŽDYCKY! Jezdíme vždy jen na týden, buď v červenci nebo v srpnu, ale VŽDYCKY to dostanu na dovolené.
ta to ji mám +- přesnou, ale vždycky se to nějak zaonačí, abych to měla přesně!!! na dovču. ![]()
Plánuj dovolenou mimo dny, kdy to máš dostat
jinak ne, nestalo se mi to
@Bábrdl
Tomu se říká zákon schválnosti! Většinou je ta menstruace ještě díky hlavě o něco delší, nebo přijde dřív!
Přijde, protože čekáš, že přijde! Stalo se mi to několikrát. ![]()
Příspěvek upraven 04.08.17 v 11:36
Letos mám v planu 4 dovolené a na každé z nich ji budu mít
Ale mám kalíšek, tak mě to nijak netrápí. Můžu s ním na týden mimo civilizaci i do vody, takže akorát musím myslet na to, abych s sebou měla pro strýčka příhodu ibalgin ![]()
Nejsi v tom sama. Mám to stejně, normálně je menska pravidelná, ale na dovolenou si ráda počká nebo si přispíší
.
@Miasofi píše:
Plánuj dovolenou mimo dny, kdy to máš dostatjinak ne, nestalo se mi to
Já bych ráda, ale to se nedá. ![]()
@hehehe píše:
@Bábrdl
Tomu se říká zákon schválnosti! Většinou je ta menstruace ještě díky hlavě o něco delší, nebo přijde dřív!Přijde, protože čekáš, že přijde! Stalo se mi to několikrát.
Příspěvek upraven 04.08.17 v 11:36
potvora, křivá. ![]()
@Anonymní píše:
Nejsi v tom sama. Mám to stejně, normálně je menska pravidelná, ale na dovolenou si ráda počká nebo si přispíší.
@Afrikana píše:
Letos mám v planu 4 dovolené a na každé z nich ji budu mítAle mám kalíšek, tak mě to nijak netrápí. Můžu s ním na týden mimo civilizaci i do vody, takže akorát musím myslet na to, abych s sebou měla pro strýčka příhodu ibalgin
Já používám tampony. To mi tak nevadí.
Ale celkově mi při ní nebývá dobře, jak jsem anemická ![]()
Za bezdetna se mi to stavalo casto. Posledni roky jsem byla bud tehotna nebo kojila, tkz bez ms. Za mesic se chystame a male bude 11m; doufam, ze na dovce nedostanu 1. ms po porodu
(U prvni to bylo cca v tomto case…)
Já chytla před dvěma lety první ms po porodu na dovolené. 10 měsíců nic a první den dovči přišla
Jinak ji mívám docela pravidelnou, takže se snažím plánovat dovču tak, aby nepřišla, ale párkrát se také nepodařilo. Používám tampony, takže se koupu i tak, ale je to samozřejmě otrava na to furt myslet a řešit, kde je wc.
Jojo, měli jsme jet vlakem na Sicílii a mrcha meškala, abych si ji užila pěkně ve vedru. Jinak to plánuju vždy už tak, abych ji vůbec neměla mít nebo s ní jela, ale ne první den. Užívám si „luxusu“ a beru ty hnusné antikoncepční pilule
, takže konečně mám tyto dny kratší a s minimální spotřebou vložek.
Nestává. Respektive stává, pokud si do toho naplánujeme dovolenou. Vzhledem k tomu, že klasická dovolená trvá 3 týdny, tak je dost těžké se tomu vyhnout.
@Russet tak to nechápu, proč si s HA nespojíš rovnou dvě platíška a MS vynecháš. Já brala tři v kuse a menstruovala 4× do roka, beztak to není pravá MS, ale jen krvácení z vysazení.
Stava, ale paradoxne daleko mene mi to vadi u more, stejne pouzivam tampony a kde jsou i deti.
Spis driv mne vytacelo, kdyz jsme jen s muzem vyrazeli letecky na prodlouzny eurovikend, takze romantika se konala max jeden vecer a pak mi to vadilo pri chozeni po pamatkach - prvni den mi nebyva dobre a druhy den vice krvacim, od tretiho dne je to dobre a ctvrty nebo paty den letime domu…stalo se mi v Barcelone a v Granade
, ted uz to stridame a davame to jednou za rok s detma a jednou bez deti… Naposledy na jare se kupodivu bez menses mi vylet zadarił v Madridu, ale tam to mel muz zase z puli sluzebni, takze dva vecery travil po jednanich a ja po kramech…
![]()
Jinak neberu antiko, nedela mi dobre, tak o nejakem posouvani si muzu nechat zdat…ale v mem predklimakterickem veku uz to mam plusminus pravidelne kolem 32 dni… ![]()