Taky vždycky dostanete menstruaci na dovolené?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Hanka1
4.8.17 12:09

Stava, ale paradoxne daleko mene mi to vadi u more, stejne pouzivam tampony a kde jsou i deti.

Spis driv mne vytacelo, kdyz jsme jen s muzem vyrazeli letecky na prodlouzny eurovikend, takze romantika se konala max jeden vecer a pak mi to vadilo pri chozeni po pamatkach - prvni den mi nebyva dobre a druhy den vice krvacim, od tretiho dne je to dobre a ctvrty nebo paty den letime domu…stalo se mi v Barcelone a v Granade :roll:, ted uz to stridame a davame to jednou za rok s detma a jednou bez deti… Naposledy na jare se kupodivu bez menses mi vylet zadarił v Madridu, ale tam to mel muz zase z puli sluzebni, takze dva vecery travil po jednanich a ja po kramech… :mrgreen: :P

Jinak neberu antiko, nedela mi dobre, tak o nejakem posouvani si muzu nechat zdat…ale v mem predklimakterickem veku uz to mam plusminus pravidelne kolem 32 dni… :palec:

• Citovat
  • Upravit
2423
4.8.17 12:11

Já brala od 18 do 29 HA, takže se mi to díky ní a různému posouvání nikdy nestalo, poté v těhotenství též ne, po porodu jsem kojila tři roky a MS neměla, takže taky dobré a teď, kdy od porodu žádné prášky neberu a nechci, se jen modlím, aby to na dovču nevyšlo. Kalíšek používám též, ale ten mě nezachrání od bolesti apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
4.8.17 12:28

Pokaždé :roll: nemám ji pravidelnou, tak se ani plánovat nedá. Kupříkladu teď letime v neděli k moři a ta mrcha zase nikde, takže je to proste jasné - sabotuje mne vlastní tělo :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
4.8.17 12:44
@Tichošlápek píše:
Pokaždé :roll: nemám ji pravidelnou, tak se ani plánovat nedá. Kupříkladu teď letime v neděli k moři a ta mrcha zase nikde, takže je to proste jasné - sabotuje mne vlastní tělo :zed:

Mě taky :,(
Stejná situace. taky čekám a čekám a je mi jasné, že si počká.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
4.8.17 13:14
@Prosimklid píše:
@Russet tak to nechápu, proč si s HA nespojíš rovnou dvě platíška a MS vynecháš. Já brala tři v kuse a menstruovala 4× do roka, beztak to není pravá MS, ale jen krvácení z vysazení.

Zkusila jsem to ze začátku, ale stává se, že člověk špiní i přes braní. To nechci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19987
4.8.17 14:42

Tak tohle taky neznám. Mám ji přesnou v podstatě na hodinu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1381
4.8.17 15:15

Ted snad po 20 ti letech jsem mela dovcu bez, zato po navratu jedu uz 14 ty den s vlozkou :,(…jinac strasne let vzdycky a dycinky s balikem vlozek a balenim berufenu…
zacala jsem s mens ve 13 ti na atletickym soustredeni a od te doby jsem to mela na uuplne kazdem soustredeni!…a ze to bylo krute, na dovoleny se covek povaluje, tady se musely podavat vykony…ach, na toto tema bych mohla rozpravet:-)…v kruhu rodiny a mych nejblizsih kamaradek jsem tim povestna :oops:…takze bud v poho babrdl, vim, o cem mluvis :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1381
4.8.17 15:20

@Hanka1 to ti zavidim, ja tez v predklima stadiu a pro zmenu co 14 dni-ted poprve, ale moc me dneska doktorka nepotesila…taky nic neberu a doktorka tlaci, ze jsou hormony nevyhnutelny-ja mam s nima nejakej „vnitrni“ problem, ale asi to jinak nedopadne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3998
4.8.17 16:18

@Bábrdl
Znám to taky. Už to beru tak jak to je :lol:, co mi taky zbývá. Je teda fakt, že na válecí dovolené u moře to zvládám už s přehledem. Horší jsou aktivní dovolené jako kola, hory, to mi je fest blbě :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2059
4.8.17 16:24
@Anonymní píše:
Nejsi v tom sama. Mám to stejně, normálně je menska pravidelná, ale na dovolenou si ráda počká nebo si přispíší :D.

Tohle podepisuji :mrgreen: Celý rok přesná na minutu, ale jak se někam jede, tak musí jet se mnou :zed: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
4.8.17 16:25
@přírodní píše:
Tohle podepisuji :mrgreen: Celý rok přesná na minutu, ale jak se někam jede, tak musí jet se mnou :zed: :mrgreen:

Tak přece bys ji nenechala doma… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2059
4.8.17 16:27
@Bábrdl píše:
Tak přece bys ji nenechala doma… :lol:

Přesně tak, taky se chce někam podívat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
blabla123
4.8.17 18:55
@Bábrdl píše:
Tohle není žádost o pomoc, to je povzdech. :zed: Stává se to ještě někomu jinému? Prostě menstruace vždycky o dovolené. VŽDYCKY! Jezdíme vždy jen na týden, buď v červenci nebo v srpnu, ale VŽDYCKY to dostanu na dovolené. :zed: ta to ji mám +- přesnou, ale vždycky se to nějak zaonačí, abych to měla přesně!!! na dovču. :cert:

Ahoj, já to tak měla, dokud jsem jezdila s rodičem. Vždy vybral termín přesně přes mojí menstruaci. Nyní s přítelem se snažím vejít do dvou týdnů, kdy to 100% mít nebudu. Bohužel, když ji mám tak si dovolenou neužiji, první 2-3 dny mám bolesti…

• Citovat
  • Upravit
3767
4.8.17 19:05

@Bábrdl Já si dovolenou a celkově i horké léto s menstruací nedovedu představit, takže vždycky dva měsíce přes prázdniny beru HA bez přestávky a mám pokoj. Pokud má někdo MS tři dny trochu, tak to chápu, ale já si to třeba u moře fakt nedovedu představit - mám ji cca 8 dní a první dva tři dny je to masakr, takže dovča nepřichází v úvahu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
4.8.17 19:14
@Adrasteia píše:
@Bábrdl Já si dovolenou a celkově i horké léto s menstruací nedovedu představit, takže vždycky dva měsíce přes prázdniny beru HA bez přestávky a mám pokoj. Pokud má někdo MS tři dny trochu, tak to chápu, ale já si to třeba u moře fakt nedovedu představit - mám ji cca 8 dní a první dva tři dny je to masakr, takže dovča nepřichází v úvahu.

Já HA neberu. Jinak bych to neřešila. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová