Táta se chce znovu oženit
- Fotoalbum (0)
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Táta se chce znovu oženit
Ahoj všichni, řešíme doma takovou věc, táta za mnou přišel, že uvažuje do budoucna, že by se znovu oženil, nutno konstatovat že už by to bylo po třetí a bude mu 60. Nikdo v rodině tu ženskou nemá rád, je to zlatokopka, všude se tátou vychloubá a nechává se vydržovat. Sama vede malý salon, který si na sebe sotva vydělá a on ji zaslepeně vidí jako strašně skromnou ženskou, která toho moc nepotřebuje. Co byste dělali na našem místě vy?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Reakce:
Asi bych tátovi úplně nebránila ve svatbě, ale řekla bych mu ať zváží předmanželskou smlouvu
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Lady.Nata poprali mu
stesti ..je dospělé svepravnej, co by si
chtěla dělat…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Michailika no tu
předmaželskou smlouvu už jsme taky zvažovali, že mu navrhneme vzhledem
k majetku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Já asi chápu o co jde no, nedivím se že za nějakých padesát let (ťuk ťuk ťuk) dá li bůh tak ještě za delší dobu, nechcete aby ona zdědila všechno po tatínkovy, a možná bych mu to i takhle řekla, pokud máte dobrý vztah měl by to pochopit
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Pidulka1991 no vzhledem k dosti blízkým vztahům to jen tak jednoduše nejde mu jen tak s ní popřát hodně štěstí..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Michailika píše:
Já asi chápu o co jde no, nedivím se že za nějakých padesát let (ťuk ťuk ťuk) dá li bůh tak ještě za delší dobu, nechcete aby ona zdědila všechno po tatínkovy, a možná bych mu to i takhle řekla, pokud máte dobrý vztah měl by to pochopit
Ale ona po něm všechno dědit nebude. Jen to, co nabydou spolu za trvání manželství. To co má teď do SJM nespadne.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Lady.Nata jak nejde? Pokud bude chtit tak se ozeni a neudelate nic. A jednou holt zdedi cast majetku. Bude dedit rovnym dilem s vami detmi.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
To je pravda, že to co nabyl před svatbou s ní nemá nic společného,
ale zase pokud je to zlatokopka tak aby nechtěla aby něco přepsal na ní, ale
já jsem asi moc velký katastrofista…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Jde mi o to, že nechci, aby ona sáhla na nic, co můj táta vybudoval s mojí mámou a mamka se toho všeho vzdala, aby to pak táta mohl předat nám. Jenže bůhví co mu ona může navalit do hlavy…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@veria píše:
@Lady.Nata jak nejde? Pokud bude chtit tak se ozeni a neudelate nic. A jednou holt zdedi cast majetku. Bude dedit rovnym dilem s vami detmi.
Urcite? V pripade dedictvi se dedi z celeho majetku podle me.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@cverunka tak to neni. V pripade smrti se dedi veskery majetek, a navic to co bude v SJM pujde zpulky jen manzelce. Ostatni veskery majetek bude dedit rovnym dilem spolecne s detmi.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@jita22 samozrejme viz moje odpoved vyse. SJM by hralo vetsi roli jen pri rozvodu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@cverunka píše:
Ale ona po něm všechno dědit nebude. Jen to, co nabydou spolu za trvání manželství. To co má teď do SJM nespadne.
manžel dědí i to, co je mimo SJM
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Další podobná témata podle názvu
- Budí se a chce prso
- Chce si jen psát?
- Zkusit to s ním znovu nebo se rozejít?
- Partner chce sex velice málo
- Manžel chce, abych se přestala bavit s kamarádem.
- Manžel chce opět měnit práci a já nesouhlasím
- Chci odejít, ale nevím jak
- Chci ho ale už je pozdě