Hledám tatínka z Vysočan s asi 8m holčičkou
- Fotoalbum (0)
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
Asi nemáš co na práci, tak naháníš zadaného nebo ženatého
tatínka.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Asi mu taky byla sympatická a jak můžete vědět že má ženu
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Anonymní píše:
Už asi třikrát jsem potkala jednoho milého tatínka, co nosí svou holčičku v nosítku ve Vysočanech. Potkali jsem se poprvé na kyclich a prohodili pár slov, pak právě v parku ve Vysočanech, ale byla jsem tehdy s kamarádem, pozdravili jsme se a opět prohodili pár slov, potřetí jsem tam byla s kočárkem s kamarádkou a viděla ho. Ráda bych se s ním seznámila na kamaradske bázi. Nosí světle modrou sportovní bundu. Pod tím myslím dospelackej overal z teplakovinym. Běžně chodím do jiného parku, do Vysočan chodím s kamarádkou, máme to na půl cesty. Nevíte o koho by mohlo jít? Fb nemám…
Sorry, já prostě musím
Fakt absolutně nechápu tohle zoufalé pátrání po sympatickém
tatínkovi.
Jen vím, že na místě maminky té roztomilé holčičky bych z tebe radost
neměla, kamarádská báze…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Dája999 píše:
Sorry, já prostě musím
Fakt absolutně nechápu tohle zoufalé pátrání po sympatickém tatínkovi.
Jen vím, že na místě maminky té roztomilé holčičky bych z tebe radost neměla, kamarádská báze…![]()
Proč to nechápeš
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Třeba je sám povídali si. Možná to z rozhovororu vyplynulo že je sám. Možná se mu taky líbila. Proč tak soudíte?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Lamátko píše:
Proč to nechápeš
Protože mi to připadá fakt zoufalý
Nic o něm neví, asi se choval příjemně a kamarádská báze usoudila, že
je z něj objekt jejího zájmu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Dyť nevíme, jak si povídali a co bylo řečeno. Mě to přijde romantický
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Anonymní píše:
Už asi třikrát jsem potkala jednoho milého tatínka, co nosí svou holčičku v nosítku ve Vysočanech. Potkali jsem se poprvé na kyclich a prohodili pár slov, pak právě v parku ve Vysočanech, ale byla jsem tehdy s kamarádem, pozdravili jsme se a opět prohodili pár slov, potřetí jsem tam byla s kočárkem s kamarádkou a viděla ho. Ráda bych se s ním seznámila na kamaradske bázi. Nosí světle modrou sportovní bundu. Pod tím myslím dospelackej overal z teplakovinym. Běžně chodím do jiného parku, do Vysočan chodím s kamarádkou, máme to na půl cesty. Nevíte o koho by mohlo jít? Fb nemám…
Pokud jste se potkali v parku v Podviní, tak s velkou pravděpodobností o velmi blízkého člena mé rodiny… a pokud se nemýlím, tak ruce pryč od něj, protože je šťastně zadán.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Lamátko píše:
Třeba je sám povídali si. Možná to z rozhovororu vyplynulo že je sám. Možná se mu taky líbila. Proč tak soudíte?
Nezbývá, než doufat, že máš pravdu.
A taky, že pokud nemáš, nechodí sem jeho žena - pro čerstvou maminku
noční můra, tyhle aktivní kamarádské báze.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Ona musí být zoufalá, když nahání chlapa přes internet. Jak by bylo vám, kdyby nějaká ženská naháněla vašeho chlapa.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Další podobná témata podle názvu
- 8. TT silné bolesti podbřisku a v kříži (hrozící potrat?)
- Jak zvládáte "hlídání" tatínků?
- 8 týdnů - hlad - růstový spurt?
- Dvouletá holčička a spánek
- Dovolená a 19m synem
- Průjem po UM 8 týdenní mimčo
- Hledám kamarádku Troubelice
- 30 minutové denní spánky - 3 měsíční holčička