Těhotenské džíny - nad nebo pod bříško?
- Fotoalbum (0)
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
Mám džíny z Bonprixu s nápletem přes břicho, vydržely mi bez problémů celé těhotenství (resp. od toho 4. měsíce, kdy jsem už nezapnula svoje džíny). Náplet je hodně pohodlný, bavlněný, zpevňuje větší břicho, takže uleví zádům a takhle přes zimu je i pěkně teplý. Nemusela jsem se bát, že mi někde vyleze z džín břicho, záda nebo kus zadku, i když jsem neměla úplně dlouhé triko…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Naplet přes břicho. V zimě super, v létě zarolujes a nepřekáží
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Přes bříško. Měla jsem je a klidně bych je nosila i kdybych nebyla
těhotná. Konečně první rifle, které jsem nemusela popotahovat a byly
pohodlný
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Rifle s nápletem přes břicho, letní lněný kalhoty bez nápletu pod břicho. Ty jsem pak unosila i netěhotná.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Mám asi troje přes břicho a v zimě je to paráda, jak jsou vysoký, tak mám záda v teple. Kdyby mi potom nepadaly, tak je nosím i mimo těhu. Jinak jsou mi pohodlné ještě džíny na zavazování. Kupovala jsem někdy v Lidlu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Za mě určitě taky přes bříško. Vyzkoušela jsem i ty pod a hrůza,
pár kroků a potahovala jsem nahoru … nejlepší vynález jsou těhotenské legíny
z Lidlu… úžasně pohodlné, ale jen na doma
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Urcite naplet pres bricho.
Akorat se mi u jednech kalhot stalo, ze tu elasticitu spatne odhadli a bylo to pres bricho tesne. Paradoxne mi nejlip sedly uz nosene dziny, kde byl ten elasticky kus uz trochu povoleny a drzela ho guma nad brichem.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Já bych volila ty co mají náplet přes břicho protože podle mě to co je
pod břichem musí hrozně padat. Ale ten náplet aby byl slabý a
bavlněný
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Anonymní píše:
Mozna uz takove tema je, ale bohuzel jsem ho nenasla. V dnesni dobe si clovek nemuze jit vyzkouset do obchodu, aby si porovnal oboje, proto se zeptam rady zkusenych: Jake tehotenske dziny jsou pohodlnejsi- s napletem pres cele brisko nebo se snizenym prednim pasem na gumu pod briskem?
Ptala jsem se kamaradek a kazda rika neco jineho. Jedna tvrdila, ze ty pod nikdy vice, ze je porad musela popotahovat nahoru, pry z ni padaly, jak se nemely ceho chytit. Ta druha nadavala na naplet pres bricho, ze ji ta elasticka umelina byla desne nepohodlna na kuzi a vadila ta jakoby vrstva navic.
Opravdu nevim co si vybrat. Chci si je objednat z Anglie, takze to vraceni by bylo slozite a hodne nakladne, nesmim se seknout
Určitě nad břiško, mám z H&M a musím doporučit! Brala jsem tam
i elasťáky, mají krásný ceny
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Náplet přes břicho je super, hlavně v zimě. Pod břicho bych brala třeba v polovině těhotenství, vynosí se pak po porodu, nebo v parném létě.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Další podobná témata podle názvu
- Tabulka hodnot - těhotenská cukrovka
- Špička místo čárky na těhotenském testu
- Vynechaná menstruace a přesto negativní těhotenský test...
- Těhotenská cukrovka vaše zkušenosti...
- Těhotenské příznaky nebo covid?
- Odlitek těhotenského bříška
- Přetáčení na bříško jen přes jednu ruku
- Těhotenský test. V jakém týdnu?
Mozna uz takove tema je, ale bohuzel jsem ho nenasla. V dnesni dobe si clovek nemuze jit vyzkouset do obchodu, aby si porovnal oboje, proto se zeptam rady zkusenych: Jake tehotenske dziny jsou pohodlnejsi- s napletem pres cele brisko nebo se snizenym prednim pasem na gumu pod briskem?
Ptala jsem se kamaradek a kazda rika neco jineho. Jedna tvrdila, ze ty pod nikdy vice, ze je porad musela popotahovat nahoru, pry z ni padaly, jak se nemely ceho chytit. Ta druha nadavala na naplet pres bricho, ze ji ta elasticka umelina byla desne nepohodlna na kuzi a vadila ta jakoby vrstva navic.
Opravdu nevim co si vybrat. Chci si je objednat z Anglie, takze to vraceni by bylo slozite a hodne nakladne, nesmim se seknout