Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj, jsem 14 dní po IUI - dneska rano jsem si dělala test a byl pozitivni. Nevydržela jsem to a teď k večeru jsem ho udelala znova - testovaci čárka je slabší než rano. Je to tím odpoledním testováním nebo se mám bat?
Já to zas měla naopak, ráno jsem měla slabší čárku než večer. Ale tím se neznepokojuj, je to i tím, jak moc piješ…já většinou přes den nepila skoro nic a pak před spaním hodně.
Snad to vydržím zítra netestovat. Jsem trochu v šoku, ze by to mohlo vyjít - naše prvni IUI
@čápata tak koncentrace hcg v moči bude odpoledne logicky nižší (protože ji ředíš vodou, kterou přes den piješ), takže ano, je to v pořádku.
@čápata tak pokud je to jiná značka, tak to porovnávat nejde vůbec, každý test má trochu jiné množství barviva
(často i různá šarže od stejné značky)
Takhle netestuj, lepsi obden a rano. Mohla si mit vic zredenou moc.
Ahojka holky, chtěla bych se Vás zeptat, snažíme se o mimčo. A plodné dny jsem měla 21.2. tak jsme zkoušeli, a mně je pořád mizerně, točí se mi hlava, jsem strašně unavená, a včera jsem si odpoledne dělala test a byla tam i druhá čárka ale slabá. A dnes ráno jsem si dělala a na testu nic.Tak já už jsem z toho úplně na nervy
strašně si přejeme miminko, snažíme se 3 měsíce. Děkuji
Ahoj, a byla to stejná značka tehotenskeho testu? Každá značka ukazuje jinak.
Nebyla to stejná značka, myslíš že jsem mohla mít třeba vadný test?
Já si udělala test od dvou či tří značek a každá ukazovala trochu jinak. A nejhorší značka byla mamatest a i vadné testy. Počkej do zítra a zkus další.
Děkuji, zkusím
už mně včera bylo tak krásně, když jsem tam tu čárku viděla ![]()