Holky prosim co to muze znamenat.Ovu neměřim ani nesleduju jsem 22 dni po ms a mam tehu priznaky prosim radu omlouvam se za chybi pisu z tabletu dekuji
Těhotenský test rada – urgentní
@Anonymní píše:
Holky prosim co to muze znamenat.Ovu neměřim ani nesleduju jsem 22 dni po ms a mam tehu priznaky prosim radu omlouvam se za chybi pisu z tabletu dekuji
A co říká test??
@P4ja píše:
A co říká test??
Ale nebyla tam carka ale takovy rozmazany duch nahore na mama test jak
obdelnik vedle kontrolní carky
@Anonymní píše:
Ale nebyla tam carka ale takovy rozmazany duch nahore na mama test jak obdelnik vedle kontrolní carky
Až vložíš foto, tak se dá o nčem bavit. Případně to zkonzultuj s příbalovým letákem.
@Anonymní píše:
Ale nebyla tam carka ale takovy rozmazany duch nahore na mama test jak obdelnik vedle kontrolní carky
To zní, že to není ani tam, kde má být čárka… Rozmazaný cosi na
testu nic nebude… A 22 DC… Teoreticky bys mohla mít brzo ovu… Jak
dlouhý máš normálně cykly?
Ja zatím bez fotky hlasuju pro vadný test.
@Kamkam Jak i bez
těhotenského testů poznáš jestli byl nebo nebyl pozitivní
edit admin - urážky
@Anonymní píše:
@Kamkam Bože ty jsi kráva , jak i bez těhotenského testů poznáš jestli byl nebo nebyl pozitivní
Hmmmm… Třeba podle toho, co popsala zakladatelka? ty se nauč číst, možná se pak nebudeš
muset stydět za svoje příspěvky.
Sice se mě to netýká, ale tohle mě teda nadzvedlo. CO si to
dovoluješ?
Co takhle dodržovat alespoň základní pravidla slušného chování?
@chrastitko11 píše:
@Kamkam Jak i bez těhotenského testů poznáš jestli byl nebo nebyl pozitivníedit admin - urážky
Blokovala jsem přístup tomuto nicku, urážky do diskuze nepatří.
Monika
Provozovatelem tohoto serveru je MAFRA, a.s., se sídlem Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČO: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Společnost MAFRA, a.s., je členem koncernu AGROFERT.