Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj, prosím o radu, dneska jsem 35 DC ale mam 4 měsíc od vysazení hak, takže nepravidelné cykly a ovulaci jsem na testech nechytla… dneska ze zvědavosti dělaný tt. Vidíte tam ducha?🥺popřípadě co dělat prosím. Na fotkách jsem zvýšila kontrast pro lepší viditelnost.
Jestli nic nevidíš bez toho, aniž by si upravovala fotku tak je test negativní.
Na těch fotkách něco je, ale úprava fotky ukáže i pouze rysku.
@Markéta188 Já na něm něco vidím i bez úpravy… ale nevím, přijdu si jako blazen. Dávám sem fotky i bez úprav. Jinak mě k tomu pobolívá v podbřišku jak když bych to měla dostat a mam citlivá prsa.
@MalaHoubicka píše: Více
No na těchhle fotkách je to spíš takový stíneček, ani ne duch. Nevím, jestli fakt nebude prosvítat ryska.
Udělala bych test za pár dní a spíše papírkový.
@MalaHoubicka
Ja bohužel nic nevidim
Zkus test zopakovat za dva dny
držím palce, aby výsledek byl podle tvých představ
![]()
@Pjúdoo dekuji, já si právě říkám, jestli to spis jen už opravdu chci tak moc vidět ikdyž to tam není😭 zkusím za dva dny znovu
@MalaHoubicka
A jak dlouho máš opožděnou menstruaci? ![]()
A nebo zkus test z krve. Zkušenost sice nemám, ale četla jsem, že by měl být spolehlivější
@Pjúdoo no to je právě to, já jsem 4.měsíc po vysazení hak, takže mám cykly zatím jednou tak podruhé jinak. Já asi zkusím testovat pozítří znovu a uvidím, jestli ta čárka zesílí. Ale je to hrozný, ta nevědomost😔
@MalaHoubicka
Chapu, tak zkus z krve.
Měli by ho v lékárně mít, je to test z kapky krve z prstu.
@MalaHoubicka
Nemáš zac
držím palce
dej vědět, jak se to vyvrbí ![]()
@MalaHoubicka Test se dělá po vynechání menstruace. Lovení duchů nechápu, seš akorát ve stresu.