Těhotenství a nezaměstnanost
- Fotoalbum (0)
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
@Anonymní píše:
Zdravím,koncem ledna mi ukončili pracovní poměr ve zkušební době. Pracovala jsem tam od října do konce ledna. Za 3 měsíce rodím a nevím o co všechno můžu žádat a na co mám nárok. Jinak jsem evidovaná na ÚP. Do toho když to nedopadne, tak s přítelem (těch dítěte) půjdeme od sebe, pokud se několik věcí nezmění. Do toho vlastně žádám o insolvenci, jelikož, máme půjčky na mé jméno (přítel má exekuce) a teď prohrál všechny peníze, takže nemáme ti jak splatit.
Prosím jenom o radu…děkuju moc.
Dost v prd. i, hodne spstny vyber partnera jako otce ditete. Takze nejaka poradna zdarma, neziskovka..googlit
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Anonymní píše:
Zdravím,koncem ledna mi ukončili pracovní poměr ve zkušební době. Pracovala jsem tam od října do konce ledna. Za 3 měsíce rodím a nevím o co všechno můžu žádat a na co mám nárok. Jinak jsem evidovaná na ÚP. Do toho když to nedopadne, tak s přítelem (těch dítěte) půjdeme od sebe, pokud se několik věcí nezmění. Do toho vlastně žádám o insolvenci, jelikož, máme půjčky na mé jméno (přítel má exekuce) a teď prohrál všechny peníze, takže nemáme ti jak splatit.
Pokud jsi pracovala od října, tak Ti snad zkušebka /3 měsíce/ skončila už na konci prosince ne? Tím pádem Tě v lednu jako těhotnou vyhodit nemohli.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@prokr píše:
Pokud jsi pracovala od října, tak Ti snad zkušebka /3 měsíce/ skončila už na konci prosince ne? Tím pádem Tě v lednu jako těhotnou vyhodit nemohli.
Tak jestli pracovala jako mnohp tehuli zde na diskuzi, tak nejspis stale ve zkusebce byla.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@prokr píše:
Tak kvůli různým překážkám se zkušební doba protahuje.
Jinak máš možná nárok na podporu v nezaměstnanosti a možná na mateřskou (máme málo info od tebe). Určitě máš nárok na rodičovský prispěvek. Potom dle příjmu domácnosti máš narok na porodné, příspěvek na bydlení a další.
A pokud vím, tak pro schválení insolvence potřebuješ práci. Nemáš
rodiče, kteří by tě vzali pod křídla? Jako vidím to fakt bledě
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@prokr záleží jestli neměla nějaké volno nebo nemarodila, protože se tím zkušební doba prodlužuje.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@j.a.n.i1 píše:
Tak jestli pracovala jako mnohp tehuli zde na diskuzi, tak nejspis stale ve zkusebce byla.
jj, pocurany test a pn, tipuju
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Další podobná témata podle názvu
- Rozhodnutí o podpoře v nezaměstnanosti
- Máma reaguje zvláštně na těhotenství
- Omylem jsem si vzala Urinal nefro, má to vliv na těhotenství?
- Lamictal a těhotenství
- Těhotenství s nízkou bazální teplotou?
- Svědění na čípku ke konci těhotenství
- Pichlavá bolest břicha v 31. týdnu těhotenství
- Kontryhel v počátku těhotenství
Zdravím,
koncem ledna mi ukončili pracovní poměr ve zkušební době. Pracovala jsem tam od října do konce ledna. Za 3 měsíce rodím a nevím o co všechno můžu žádat a na co mám nárok. Jinak jsem evidovaná na ÚP. Do toho když to nedopadne, tak s přítelem (těch dítěte) půjdeme od sebe, pokud se několik věcí nezmění. Do toho vlastně žádám o insolvenci, jelikož, máme půjčky na mé jméno (přítel má exekuce) a teď prohrál všechny peníze, takže nemáme ti jak splatit.