Těhotenství při studiu na VŠ

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Epa
94
30.3.16 14:04

@Mishaelka Ahoj! tak přeju at ti to klapne! :)) :srdce: a díky za info :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2630
30.3.16 14:07

@Epa děkujii, taky přeju hodně štěstí :kytka: a není za co :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Epa
94
30.3.16 14:14
@MarieOVMUC píše:
ne, muzes klidne mit rodicak i na mene let si to spocitej, 220 delno pocet mesicu, nejvyssi castka je vyse vyplaty do 11.500 kc, pokud se ti v dobe prvniho rodicaku narodi druhe, tak o prvni rodicak prijdes

no počítala jsem to trochu jinak..protože všude píšou že první rok dostáváš 7600 mes. tak 7600*12 pak to odečíst od těch 220 a to co zbyde poděli měs. mzdou manžela..jestli tomu teda rozumím správně? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
BQ
5845
30.3.16 14:19

@ixule Tyjo! Mám oběhané kde co a o tomhle se mi nikdo nikde nezmínil! Moc díky, půjdu je oběhat a nakopnout. :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7376
30.3.16 14:20
@Epa píše:
no počítala jsem to trochu jinak..protože všude píšou že první rok dostáváš 7600 mes. tak 7600*12 pak to odečíst od těch 220 a to co zbyde poděli měs. mzdou manžela..jestli tomu teda rozumím správně? :think:

ne.. proste od porodu si muzes zvolit klidne 8000 nebo 10000.. nebo kolik chces do vyse 11.500 nebo do vyse vyplaty… samozřejme, pokud je otec radne zamestany po nejakou dobu (nevim presne delku) dohledej, je to i zakonem psano

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35029
30.3.16 14:25
@BQ píše:
@ixule Tyjo! Mám oběhané kde co a o tomhle se mi nikdo nikde nezmínil! Moc díky, půjdu je oběhat a nakopnout. :/

proč by si přidělávali práci že :) já to nakonec vlastně asi nevyužiju, když budu prodlužovat jenom o jeden semestr, ale tak nic mě nehoní (kromě dětí :mrgreen: ) a nemusím se stresovat ještě kvůli tomu, abych končila včas, prostě budu končit, jak to vyjde :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Epa
94
30.3.16 14:32

@MarieOVMUC jj už jsem něco dohledala :)…ale jak jde o prachy tak aby se v tom čert vyznal..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
905
1.4.16 22:45
@Epa píše:
@mission84 aha no tak to máme smůlu..vydělává hodně ale přiznáno má málo :roll: takže automaticky na 4 roky jo? no to je dobrý jouk..a jak to pak dělají když má matka po dvou letech další dítě, to dostává ještě dva roky RP na to první+ jde na další 4 roky s druhým?

ne beres prispevek vzdy na jedno dite na to nejmladsi. Takze co nevycerpas tak propadne a zacinas brat novy RP

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí