Těhotenství ze styku bez vyvrcholení?
- Fotoalbum (0)
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
Jestli to byly styky se stejnym muzem, tak je to fuk..jestli 2 a kazdy jiny, tsk to bude ten se strikem…ano, ozehotnet se da i pri nevystriku, ale pokud byl jeden styk s vyvrcholenim, tak je to, bych rekla na 95% z toho…je take pravdepodobnejsi, ze si spermie pockaji 3 dny na vajicko, nez vajicko 2 dny na spermie..za predpokladu, ze ovulace byla opravdu, kdy myslis..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Proč to řešíš, teda jestli zas nejsou dva potenciální tatínci… . Těhotná jsi z prvního styku, já měla
rozdíl mezi sexem a ovulací 5dní. Spermie se fakt v močové trubici
neudrží pár dni, to chlap nechodí močit?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
S největší pravděpodobností je dite toho prvního chlapa.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Dekuji za nazory:) podle terminu z ultrazvuku vychazi ovulace na den, kdy jsem mela pozitivni test, ale tezko rici zda li je mozne, ze ovulace muze byt v den pozitivniho testu. Sama si myslim, ze spis spermie pockaji.
- načítám...
- Citovat
- Nahlásit
@Anonymní píše:
Dekuji za nazory:) podle terminu z ultrazvuku vychazi ovulace na den, kdy jsem mela pozitivni test, ale tezko rici zda li je mozne, ze ovulace muze byt v den pozitivniho testu. Sama si myslim, ze spis spermie pockaji.
No a neni to fuk? Den sem, den tam? Deti se nerodej presne ma termin vetsinou..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Otěhotněla jsem oběma způsoby. Dvakrát ze styku 3-4 dny před ovulací a jednou z přerušky 2 dny před ovulací ( neujelo to, muselo to být z pověstné kapky, přičemž několik let to fungovalo). První dva případy kluk, holka, třetí nevím ( těhotenství skončilo brzy).
- načítám...
- Citovat
- Nahlásit
@lachtanice86 píše:
Zas někdo řeší 2 tatínky?
No nejspíš.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
toto ale nebylo 2 dny pred ovulaci ten preruseny styk, ale 2 dny po pozitivnim ovulacnim testu. Dokonce vic jak 48 hodin po pozitivnim testu. Tak si myslim, ze je to malo pravdepodobne, ale zajimaly me zkusenosti @Anonymní píše:
Otěhotněla jsem oběma způsoby. Dvakrát ze styku 3-4 dny před ovulací a jednou z přerušky 2 dny před ovulací ( neujelo to, muselo to být z pověstné kapky, přičemž několik let to fungovalo). První dva případy kluk, holka, třetí nevím ( těhotenství skončilo brzy).
- načítám...
- Citovat
- Nahlásit
Další podobná témata podle názvu
- Koreni na pocatku tehotenstvi
- Úrazy jako příznak těhotenství
- Ultrogestan v těhotenství
- Nechtěně těhotenství - prosím o rady
- Těhotenství očkování
- Tehotenstvi a porod po konizaci děložního čípku
- Nevolnost v těhotenství co dělat 6+2
- Příznaky ve 4 týdnů těhotenství
Ahoj, stala se mi taková věc. Jsem těhotná a ten měsíc proběhly pouze dva styky. Jeden cca 3 dny před ovulací nechráněný se vším všudy a další za více jak 48 hodin po pozitivním ovulačním testu. Jednalo se však o styk ve stylu max 5 zásunů a bez vyvrcholení muže. Ten den ani předchozí k jinému styku nedošlo, že by spermie zůstaly v močové trubici muže. Myslíte, že by těhotenství mohlo vzniknout z toho „styku“ bez vyvrcholení a oddalování ejakulace? Nemáte někdo zkušenosti? Vím, že spermie si dokáží počkat na vajíčko klidně 5 dní a před ovulací je prý holčička většinou a já čekam holčičku. Děkuji.