Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@LeonkaLenka píše:
Co znamena…ani pomalu nezasunul??
Měla jsi nechraneny pohlavní styk a on ani skoro nezasunul? Tomu nerozumím. @NikolaQuial
@NikolaQuial píše:
Dobré poledne přeji, mám na vás velmi důležitou otázku na kterou si sama nedokáži ani pomocí googlu zodpovědět, a bojím se že kdybych zkusila těhotenský test nebo zašla na gyndu, řekli by mi že jsem v tom
Beru od 21.2 antikoncepci, ale do toho jsem brala i antibiotika… A 27.2 jsem měla nechráněný pohlavní styk s přítelem… Přítel se neudělal, a ani pomalu nezasunul… Ráda bych se vás zeptala zda je možné otěhotnět?
Omlouvám se za takový tip dotazu, ale už asi 2 tejdnem neustále plaším že jsem těhotná![]()
Ano, můžeš. Pokud byl uvnitř a k tomu jsi brala antibiotika, mohlo se zadařit. Že se neudělal, nehraje roli. Proč v době, kdy bereš antibiotika, nepoužíváte kondom? Pak bys nemusela vyšilovat… ![]()
Joo tady určitě bude někdo vědět jestli jsi nebo nejsi tehotna. A nebojíš se odpopovedi? Když se bojis udělat tt a doktora
@LeonkaLenka
Předtím jsem byla panna, a nevešel se do mě, takže jsme toho nechali jelikož to byla neskutečná bolest
@lachtanice86 byl to spíš jen takový pokus, jelikož jsem byla dříve panna 😅
@NikolaQuial tak to bych byla asi v klidu kdyz vlastne nic nebylo
ale muzes pro tvuj klid ten test zkusit
@LeonkaLenka dobře, děkuju moc, jsem v tomhle všem nová a hrozně mě to děsí 😅
@NikolaQuial píše:
@LeonkaLenka dobře, děkuju moc, jsem v tomhle všem nová a hrozně mě to děsí 😅
Tak podle všeho panna ještě jsi ![]()
Neplas jzs, kdyz sotva zasunul, ani se neudelal, tak asi tehotna nebudes ne
premyslej
Chtěla jsem se
Příspěvek upraven 25.03.19 v 14:41
@Blueberry28 ano, protože vůbec netusis jak bude tělo reagovat na vysazeni ![]()
@Blueberry28 je to možné , právě hned po vysazení HA je pravděpodobnost nejvyšší