Je to příznak těhotenství?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4256
4.3.20 12:34

@Nelly_ja doporučuji navštívit očního lékaře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4256
4.3.20 12:35
@Anonymní píše:
Zdravím dámy :) Mám ještě 10 dní do MS, takže s testikem ještě čekám.. sex byl přesně na ovu, což bylo tuto sobotu (29.2.) Tak mě zajímá zda má někdo zkušenost, že by měl příznaky již tak brzy.. Mě bolí záda, mám od včera migrénu (což normálně nemívám takhle brzy před MS) a pobolívá mě v podbřišku v místě, kde mě včera tak zvláštně píchlo.. Špinění žádné.. Myslíte, že bych mohla být těhu? :)

Ne…určitě ne 4dny po sexu :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lebambule
4.3.20 12:36
@kavulenka píše:
Zkuste mi vysvětlit co je to teď za boom řešit pomalu 4dny po sexu zda jsem těhotná nebo ne, dělat si testy před MS apod… Za nás se vždy čekalo na vynechání MS… Jako tyhle diskuze typu můžu být… Ano můžete a navíc je tady miliarda témat proč zakládat nové?

Tomuhle taky nerozumím. To si pani zasoulozi a od druheho dne se podrobně pozoruje, kde ji pichlo apod? Nechci se nikoho dotknout, ale těhotenství trvá cca. 40 týdnů, to opravdu nevydrží nikdo počkat do ms, a testy pak dělat v souladu a navodem? Uz jsem to tu někde psala, za chvíli se budou testy delat ještě pred sexem. Protože co kdyby… :zed: Navíc těchhle diskuzi je tady šest pulek.

• Citovat
  • Upravit
3274
4.3.20 12:44
@Anonymní píše:
@Šmoulice Nechápu Vaši reakci.. Pouze jsem se zeptala.. Za jeden dotaz mě hned nemusíte odsuzovat..

No víš, asi budeš tady nová, a moc diskuzí sis ještě nepřečetla, ale takových dotazů tu je, až se člověk diví :mrgreen: možná by bylo lepší takový dotaz směřovat na kartářku :mrgreen:
Ale obrň se, časem se tu naučíš chodit a pak to bude fajn :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61131
4.3.20 12:48
@DeeSocialWorker píše:
Tak tohle pozvedlo zdejší těhotenské dotazy na zcela novou úroveň. Už zbývá jen někdo, kdo se bude ptát během sexu nebo před sexem. Jinak doporučuji učebnici biologie nebo třeba Byl jednou jeden život.

To pozor, pred sexem uz se ptaj :mrgreen: jakoze ovolulacni test je takovej a makovej ma smysl mit sex? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13021
4.3.20 12:55

No nekdo si muze tukat na celo ale ja poznala ze se „neco“deje 2 dny po styku.Jsou z toho dvojcata.
Za me-mozne je vse, kazdy je jinak vnimavy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2193
4.3.20 12:56
@Anonymní píše:
@Šmoulice Nechápu Vaši reakci.. Pouze jsem se zeptala.. Za jeden dotaz mě hned nemusíte odsuzovat..

Nikdo vas neodsuzuje spis poucuje a za me opravnene jak to je…Protoze pokud jste zakladala diskuzi muselo vam vyskocit asi miliarda poodobnych dotazu to zaprve, stacilo si v nich zalistovat, zadruhe dotaz je na urovni cloveka snad v 1.tride… prectete si nejprve neco o tom jak funguje cyklus, těhotenství, kdy ma.cenu jit k dr atd pak se ptejte…a za 3.je uplne jedno kdo ma jakou zkusenost vase pripadne těhotenství bude jedinecne a tyhle obecne dotazy pro vestici kouli 20× denne jsou fakt otravne

Příspěvek upraven 04.03.20 v 12:58

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1106
4.3.20 12:57
@Anonymní píše:
Zdravím dámy :) Mám ještě 10 dní do MS, takže s testikem ještě čekám.. sex byl přesně na ovu, což bylo tuto sobotu (29.2.) Tak mě zajímá zda má někdo zkušenost, že by měl příznaky již tak brzy.. Mě bolí záda, mám od včera migrénu (což normálně nemívám takhle brzy před MS) a pobolívá mě v podbřišku v místě, kde mě včera tak zvláštně píchlo.. Špinění žádné.. Myslíte, že bych mohla být těhu? :)

S testikem opravdu počkej minimálně až ti bude pár dní meškat MS. Těhu být můžeš když byl sex v den ovulace, ale taky nemusíš :nevim: To se pozná až cca za ty dva týdny. Příznaky těhotenství po pár dnech je podle mě nesmysl. Vajíčko po oplodnění putuje směrem do dělohy a tam se pak uhnizďuje, a to pár dní trvá. Až se uhnízdí, tak mohou začít nějaké příznaky, ale většinou to není hned, je to ovlivněno hormonem HCG který se začíná pomalu tvořit - od jisté hladiny to HCG pak ukáže pozitivní těh. test.
Jinak chápu ty nechápavé odpovědi tady, doporučuji si nejdřív přečíst podobná témata, kterých je na emiminu spousta, anebo nejdřív zkusit vyhledat na googlu.
Jo a jestli ti za dva týdny vyjdou dvě čárky na testu, tak je pozitivní a těhotná jsi - není potřeba se na to tady ptát, pak se objednej k doktorovi.
Hodně štěstí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2193
4.3.20 12:59

@ametyst a nebo jen nahoda…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.3.20 13:05

Omlouvám se všem, které jsem tímto dotazem pobouřila.. :? Nebylo to myšleno nějak zle.. Jak jsem psala s testem opravdu čekám.. Prostě jsem jen nedočkavý člověk a chtěla jsem vědět zda náhodou nemá někdo takovou zkušenost.. Nic víc, nic míň.. Takže ještě jednou vřelé a upřímné promiňte..

• Citovat
  • Upravit
13021
4.3.20 13:06

@kavulenka ne :).Jsem opravdu hodne vnimavy clovek, mozna i intuice.Sama jsem tomu neverila ale bylo to tak. Tehotna jsem potreti, tak myslim ze vim co je ovulace atd…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61131
4.3.20 13:13
@ametyst píše:
No nekdo si muze tukat na celo ale ja poznala ze se „neco“deje 2 dny po styku.Jsou z toho dvojcata.
Za me-mozne je vse, kazdy je jinak vnimavy.

Tak pokud bylo dite plánovany
A myslela si na to, že bys mohla byt těhotná uz minutu po sexu tak verim, ze si poznala, že se" neco" deje :mrgreen: stejně jako když dítě neplanujes a po sexu mas pocit, ze se neco mohlo „pokazit“ taky milion diskusi tady-prerusovana soulož, problémy s kondomem atd. Tak ano i v tomhle případě můžeš mit minutu po sexu pocit, ze se „neco“ deje :mrgreen: a těhotná bejt můžeš a taky nemusíš :mrgreen: vždyť jsou tu tyhle diskuse dnes a denně.. Každá druhá ma priznaky ale uz z popisu je velmi nepravdepodobny, ze by byla těhotná.. Tak to proste je, psychika je mocná ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15184
4.3.20 13:16

@Nelly_ja negativní test.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2193
4.3.20 13:18
@Anonymní píše:
Omlouvám se všem, které jsem tímto dotazem pobouřila.. :? Nebylo to myšleno nějak zle.. Jak jsem psala s testem opravdu čekám.. Prostě jsem jen nedočkavý člověk a chtěla jsem vědět zda náhodou nemá někdo takovou zkušenost.. Nic víc, nic míň.. Takže ještě jednou vřelé a upřímné promiňte..
není třeba se omlouvat jen se zamyslet nikoho jste nepobourila… Ale ruku na srdce to je přesně ono, pak na to tady navazuji diskuze typu duch ano ne před MS… Měla jsem ducha teď už není… 4tt a nejde vidět nic… 5tt ještě nebilo srdíčko… Prostě nedočkavě jsem taky ale prostě těhotenství nějak funguje a nejde zjistit hned
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
503
4.3.20 13:21

Ahoj zakladatelko. Měla jsem ovulaci stejně jako ty, ověření testem a priznaky :P :P dle mě je hooodne brzo. Akorát teď se lecim s uroinfektem, tak doufám ze mi ty atb nerozhazou cyklus. Musíme počkat, co z toho bude a brzy se snad dočkáme :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí