Těhotná po vynuceném sexu
- Fotoalbum (0)
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Reakce:
@Anonymní píše:
Ahoj všem, potřebuji se jen vypovídat a možná najít trochu útěchy kvůli tomu, co teď prožívámV létě jsme byli s manželem, jeho kamarádem a jeho ženou na naší chatě. Dost jsme pili, manžel pak šel spát, kamarádova žena taky, já, že ještě aspoň uklidím sklenice atd. ze zahrady do chaty. Byla jsem už dost ovíněná… Myslela jsem, že kamarád už šel taky spát, když tu najednou se objevil za mnou na zahrade. Chytil mě a tam na té zahradě znásilnil. Němela jsem žádnou sílu se bránit. Zacpal mi pusu… Potom se prostě jen tak zvedl a řekl, ať ani neplánuju to manželovi říct. Že mi nebude po tom všem věřit. A že on řekne, že jsem ho svedla… Byla jsem, bohužel, jednou manželovi nevěrná. Byla jsem hloupá a nudila se. On to zjistil, ale dal mi ještě jednu šanci. Takže jsem mu nic neřekla, opravdu jsem se bála, že mi neuvěří… Bylo to hrozné onoho „kamaráda“ ráno vidět… Pořád se na mě smál a mrkal, zvedal se mi z něj žaludek… Nejhorší je, že já jsem teď těhotná… A datum oplození vychází okolo toho dne, kdy se to stalo. A já prostě nevím, zda je mozne, že můj manžel není otcem… A kdyby to zjistil, zničí ho to… A teď už mi vůbec neuvěří, co se stalo… On se tak na to miminko těší… A já neskutečně trpím…jsem v 8tt a přemýšlím, že bych se objednala na potrat a manželovi řekla, že to bylo ZT a musím proto na zákrok
vím je to podraz, ale já prostě takhle nemůžu…
V létě tě znasilnil a si v 8tt? To ti nějak nevychází
- načítám...
- Nahlásit
@Rive píše:
Počkej, on tě znásilnil v létě a ty jsi v 8. Tt?
Zrovna si to čtu a taky mi to nějak nevychází
- načítám...
- Nahlásit
kdyby to bylo v létě budeš uz za půlkou
těhotenství..trošku ti to nevychází
- načítám...
- Nahlásit
No to je opravdu zajímavé to by mě napadlo já jsem teda podle všeho taky nějak v 8tt pokud vše vyjde ale teda otěhotněla jsem nějak v prosinci tak tedy nevím
- načítám...
- Nahlásit
@Anonymní píše:
Ahoj všem, potřebuji se jen vypovídat a možná najít trochu útěchy kvůli tomu, co teď prožívámV létě jsme byli s manželem, jeho kamarádem a jeho ženou na naší chatě. Dost jsme pili, manžel pak šel spát, kamarádova žena taky, já, že ještě aspoň uklidím sklenice atd. ze zahrady do chaty. Byla jsem už dost ovíněná… Myslela jsem, že kamarád už šel taky spát, když tu najednou se objevil za mnou na zahrade. Chytil mě a tam na té zahradě znásilnil. Němela jsem žádnou sílu se bránit. Zacpal mi pusu… Potom se prostě jen tak zvedl a řekl, ať ani neplánuju to manželovi říct. Že mi nebude po tom všem věřit. A že on řekne, že jsem ho svedla… Byla jsem, bohužel, jednou manželovi nevěrná. Byla jsem hloupá a nudila se. On to zjistil, ale dal mi ještě jednu šanci. Takže jsem mu nic neřekla, opravdu jsem se bála, že mi neuvěří… Bylo to hrozné onoho „kamaráda“ ráno vidět… Pořád se na mě smál a mrkal, zvedal se mi z něj žaludek… Nejhorší je, že já jsem teď těhotná… A datum oplození vychází okolo toho dne, kdy se to stalo. A já prostě nevím, zda je mozne, že můj manžel není otcem… A kdyby to zjistil, zničí ho to… A teď už mi vůbec neuvěří, co se stalo… On se tak na to miminko těší… A já neskutečně trpím…jsem v 8tt a přemýšlím, že bych se objednala na potrat a manželovi řekla, že to bylo ZT a musím proto na zákrok
vím je to podraz, ale já prostě takhle nemůžu…
Zakladatelko, krapet ti tam nesedí údaje…
- načítám...
- Nahlásit
@hanka.br. píše:
Pokračování té pohádky mě zajímá.
Prostě se PŘEPSALA, bóže!
To takhle normálně chlastali na přelomu prosince a ledna na zahradě…
- načítám...
- Nahlásit
Ty ses ubozak/cka. Kdyz si tu nekdo prijde trollit nad ptakovinama, budiz, at se baví, ale delat si srandu ze znasilneni? To jako vazne? @admin ukazte, kdo je schopen takove nechutnosti prosim
- načítám...
- Nahlásit
No bóže, tak se zakladatelka trochu prepsala, místo léta tam mel byt
silvestr a místo 8tt melo byt 4tt… vy hned všechny neděláte
- načítám...
- Nahlásit
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Další podobná témata podle názvu
- Nezletilá těhotná - porod
- Mohu být těhotná?
- Upřednostňuje masturbaci před sexem
- Co vám přijde sexy na mužích a ženách?
- SEX posun v době Korony
- Nohy nahoru po sexu
- Anální sex v šestinedělí
- Změnil se váš život po skupinovém sexu
Ahoj všem, potřebuji se jen vypovídat a možná najít trochu útěchy kvůli tomu, co teď prožívám
V létě jsme byli s manželem, jeho
kamarádem a jeho ženou na naší chatě. Dost jsme pili, manžel pak šel
spát, kamarádova žena taky, já, že ještě aspoň uklidím sklenice atd. ze
zahrady do chaty. Byla jsem už dost ovíněná… Myslela jsem, že kamarád
už šel taky spát, když tu najednou se objevil za mnou na zahrade. Chytil mě
a tam na té zahradě znásilnil. Němela jsem žádnou sílu se bránit. Zacpal
mi pusu… Potom se prostě jen tak zvedl a řekl, ať ani neplánuju to
manželovi říct. Že mi nebude po tom všem věřit. A že on řekne, že
jsem ho svedla… Byla jsem, bohužel, jednou manželovi nevěrná. Byla jsem
hloupá a nudila se. On to zjistil, ale dal mi ještě jednu šanci. Takže jsem
mu nic neřekla, opravdu jsem se bála, že mi neuvěří… Bylo to hrozné
onoho „kamaráda“ ráno vidět… Pořád se na mě smál a mrkal, zvedal se
mi z něj žaludek… Nejhorší je, že já jsem teď těhotná… A datum
oplození vychází okolo toho dne, kdy se to stalo. A já prostě nevím, zda
je mozne, že můj manžel není otcem… A kdyby to zjistil, zničí ho to…
A teď už mi vůbec neuvěří, co se stalo… On se tak na to miminko
těší… A já neskutečně trpím…jsem v 8tt a přemýšlím, že bych se
objednala na potrat a manželovi řekla, že to bylo ZT a musím proto na
zákrok
vím je to podraz, ale já prostě
takhle nemůžu…