Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
S pritelem jsme kratce, jen tri mesice, me je padesat a jemu o pet let mene. Myslime si, ze jsem tehotna. Ja se teda jeste porad presvedcuji, ze se jedna jen o nejakou poruchu, nachlazeni, cystu. Pritel se ale domniva, ze jsem v tom. Chce abych si udelala test, ja chci jeste s testovanim pockat. On by dite chtel prestoze ja uz na dite podle me vek nemam. Kazdy uz sve deti mame, ja jedno a on take. Co myslite je to moc silene poridit si v tomto veku potomka?
@Elisabethtka
tak si udělej test ale v 50 bych těhotná nechtěla být ani ve snu
. Z čeho si myslíš že by jsi mohla být těhotná, nejsi spíš v přechodu?
Příspěvek upraven 23.04.17 v 11:40
Ano, je to moc silene. Udělala bych test. Ale muze to byt taky uz přechod ![]()
Neni to spis prechod? Ja bych do toho v tom veku nesla, uz ve 40 je tam riziko, test si udelat muzete at vite na cem jste.
Podle me je silene jit na potrat kvuli veku. Tak popravde receno jste na dite „v letech“
ale pokud mu date hezke zazemi, tak bych se tesila ![]()
@Elisabethtka v padesáti to je podle mě velmi malá šance.. navíc už bys mohla v klidu být babičkou. Mít dítě v tomhle věku mi přijde přinejmenším hodně nezodpovědné. Myslím, že to bude spíš přechod, než těhotenství. Testem ale nic nezkazíš ![]()
Mě to šílené přijde, promiň. Nedovedu si představit v tomto věku mít malé miminko, az bude v pubertě, budeš ve věku moji babičky a já bych se za takový věk moji mamky v pubertě styděla
. Navíc i tříměsíční známost je hodně krátká i pro mladou maminku. Nehledě na zdravotní rizika.
@Elisabethtka je to nezodpovědnost. Dítě v tomto věku určitě ne.