Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
froggy já bych ti tipovala maximálně třicet,kdybych nevěděla kolik ti je, když jsem tě viděla na fotkách i v Ostravě na živo ![]()
Ahoj Kocky moje ja mela problem s pc odeslo nam par veci a jeste k tomu vir no jsem silela od soboty bez pc hruza…toje dobre ze jste nasli doktorku mi jsme byli u te v ludgerovicich a max spokojenost jen vymena nausnicek byla trosku o nervy ale zvladly jsme to…
Holky zachvilku tu mate ty prvni narozeniny teda to nak uteklo
ja bych vam poradila kresilko od fisher price miho mame a maly si na nem vyhral hodne dlouho ted je schovane a ceka na sabi tadik bude mit v cervnu 5
a netusim comu koupit rozhodujem se ze koupime kolo ale mame to odrazeci a maly seho nehodla vzdat tak asi byla chyba to kupovat ale na druhou stranu naucilse drzet balanc…Vítam i novou tehulku jo a holky chtela jsem vam nabidnout moje svagrova umi skvele dorty tak kdyby jste chteli muzete se sni domluvit ted sice pracuje ale pokud se domluvite dopredu neni problem nam delala na prvni narozky medvidka,na 2 auto z cars,na 3 kraliky v kloubu na 4 bořka a ted na 5 uvazuji bud traktor nebo pat a mat ![]()
a jeste tu psal nekdo ze ma nemocneho bobiska mi jsme taky od soboty marodi mala ma strasnou rymu byli jsme v sobotu na plese a tam mne celou po
vsichni cumeli tak jsem sni zaletela domu jeste ze bydlime hned vedle kulturaku jinak nevim cobych delala…jinak ze sabinky je peknej cert behem mesice se naucila lezt a prevalovat…hlavne v chodiku trajdi a vyhrabava kos uz jsem zni nemocna ale kdyz ji necham na zemi tak do vseho vleze skripne prsty tak radeji davam do choditka abych neco mohla udelat
ivu-malá je rozkošná,jako všechny.
Saviku-tak mi Lady pozdravuj a ať je malý v poho,psala tady,že má problémy myslím s blinkáním. ![]()
Evi-ještě mám dotaz,jede s tebou nastávající choť na ten srazík?už jsi ho přemluvila?
Froggy ještě jsem ho nepřemluvila, ale pracuju na tom. Lehce ho vydírám ![]()
Ivu zatím se nekoná u nás,ale na březnových miminkách,ale můžeme něco spachtit i my.
Evi-tak hezky vydírej do posledního dne.
froggy rada bych ale dnes vnoci mne presla chut o pulnoci zemrela ex tchyni mamka po dlouhem trapeni ma klid ach jo ![]()
Nazdar baby vítám nové tváře!! ![]()
Tak já zas čas vysedávat u PC mám chlap už je zas v Polsku asi na 14 dní,ale když už tu sedím tam vyhledávám sporťáčky a na emiminu hledám komentáře co o nich maminy říkaj no už mi z toho s prominutím jebe takové vybírání jsem nedělala ani u hlubokého
a furt si nemůžu vybrat.Mám totiž velké požadavky-spojená,polohovací a může být i přehazovací rukojeť,poloh. nožiček,lůžko delší až do lehu,větší koš,čtyřkolka,do 10kg a cena max. 5litrů a to se hned tak nějaký nenajde ![]()
Narozeniny tak my budem mít 4 oslavy
bohužel moje mamka se svým přítelem a taťka se svou přítelkyní se nemusí takže tyhle páry zvlášť,pak můj strejda,přítelkyně jejich malá a babi,a pak od Honzy rodiče.Ale dorty budou jen dva ![]()
No já malé zatím koupila smetáček a lopatku.Furt krade ty moje
,bodýčko,botičky,leporelo se zvířátky,a traktor se zvířátky který jezdí,troubí,svítí a zvířátka když se na ně sáhne tak vydávaj zvuky
,mamča kupuje dort,pak má taky botky,triko,spací pytel a chce mi přidat penízky na sporťák,tchýňka koupila panenku i s kočárkem,leporelo,a plyšáka krtka a tchán ještě donese dort,a od zbytku nevím ![]()
Frogy jo malá je taky kutilka co se klávesnice týče a tu anglinu mi přepla už taky
![]()
Evi lehce vydírám to zní trošku eroticky ![]()
No nevím jestli sem vám to už psala ale byla jsem s malou na ortopedii.Nemůže ohnout palec na levé ruce furt si ho schvovává do dlaně.Má zkrácenou šlachu.Tak máme měsíc procvičovat,když to nepomůže-půjde na operaci je to malinky zákrok kdy se ta šlacha narovná.Ale i tak narkóza,po operační bolest
![]()
No další „úžasná věc“ přišla jsem o necelé 3 tisíce fotek! Respektive o Flash disk s fotkami a videi. A jak? Šla jsem do DM dělat fotky podotýkám poprvé udělala jsem si jich jen 8ks a já kráva debilní jsem jí tam zapoměla!Vzpoměla jsem si až za 5 dní kdy jsem chtěla dát fotky na Flash disk,tak jsem tam volala a že nic nenašli,tak říkám že chci vidět kamerové záznamy.Vedoucí je shlédla a říká že asi půl hodky po mě přišel syneček 17-23 let a flešku vzala pak si udělal fotky na počkání a šel do pryč.Kluka jsem viděla,ale do xichtu mu moc vidět nebylo měl jen flekatou zimní bundu jinač normální běžný kluk.No nějaké fotky máme ve foťáku,pak na profilech ale 3 tisíce to nebude
Skoušeli jsme různé programy na obnovu smazaných fotek z foťáku,ale většina byla poškozená.Takže z výplaty obětujem pár (myslím si) tisíc a necháme si to udělat v nějaké specializované prodejně a budem mít (doufám) fotky za celou existenci foťáku.Fajně jsem si zarobila že? ![]()
No teď nějaké lepší zprávy malá už začla i tančit to je vám taková sranda,je pořád zdravá ťuk,ťuk,ťuk má 5 zubů,lítá jak čert,umí si sama vylézt z postýlky-mám vytahovací šprušle.Dělá nám jen samou radost,ale i bordel
Nedávno mi vytáhla skleněnou zapekácí mísu a jak ji vytahovala tak mi od ní rozbila poklop,tak aspoń,že mi nechala tu vetší část.Poklop jsem moc nepoužívala ![]()
No a teď jdu sklidit ty tašky co vytáhla se jí asi nelíbí jak je skládám nebo co!?
Ježiš a teď mi donesla i boty
No idu ![]()
Ahoj, nevíte náhodou jaká je teď situace v porodnicích v Ostravě? Fifejdy, Poruba, Vítkovice? Stop-stavy, atd?
Ahojky holky ![]()
Nechcete se zítra zúčastnit focení pro lepší ovzduší ostravy? Jedná se o fotografii (profesionální fotografkou) Vás s prckem, třeba na hřišti, která pak bude vystavena na výstavě v té staré budově Karolíny na akci proti znečišťování ovzduší.
Jestli ano, napište mi zprávu. Bylo by to zítra v cca 14.30 buď v Radvanicích, nebo v blízkém okolí (fotografka hledá pěkné fotogenické místo). FOcení trvá cca 15 minut.
EVČA
Mončo ty jsi na to kápla
(
)
Evy tak toje super ja bych dotoho sla ale zitra mame vitani obcanku v 15h škoda no…Izabela o porodnicich nic nevim kdybych vedela pisnu
Adriance přejeme VŠE NEJLEPŠÍ K PRVNÍM NAROZENINÁM!!! Hodně štěstíčka, zdravíčka, lásky a hodné (poslušné) rodiče ![]()
Holky moc děkujem za gratulace!! ![]()
Tak oslava proběhla v klidu,malá byly z hraček vykulená stejně jako na Vánoce a opět jí nejvíc zajímala ozdoba na krabičce místo hraček
mamina jí koupila ještě tuhle housenku http://www.ok-hracky.cz/…1-skup34.php
Dort koupila mamča a byl krásnej a dobrej! ![]()
Evi já zítra nemůžu máme oslavu č.2 přijde chlapova rodina ikdyž jsem říkala ať přijdou až tu bude chlap,ale oni že né,že jen přijdou daj dárky a jdou,ale zas tak rychlý to nebue však to znáte ![]()
Večer dodám fotky teď jdem kupat ![]()
Jo a včera mi mamča teda vlastně Adince
koupila sporťák chtěla mi na něj přidat 3tisíce,ale koupily jsme sporťák za 2200,–tak jsem říkala,že ještě ušetřila a koupily jsme tento http://beruskakocarky.mimishop.cz/detail.php?… a je fakt lehounkej ![]()