Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
EvaOstrava píše:
273,– v lékárně dr.Max - Nosátko, je fakt dobrá
Ty jo, jenom??? Já jsem čekala větší sumu..
To není nejhorší.. To se dá.. ![]()
Ivunka87 píše:
Ahoj Holky od vcerejska neustale zvracim nemuzu se ani napit jdeto hned ven v noci jsem mela teplotu 38 ted mam jen 37,3 toje snad vpohode chlap je v praci nemuzu semu dopsat myslite ze mam jit na pohotovost bojim se zetam nedojdu děkuji za rady mam cipky torecan a vaham je pouzit co myslite
ježiš bobku.. Tak zavolej aspoň na gyndu - ať ti řeknou, co a jak..
Hlavně pij, ať nejsi dehydrovaná!!!
jáj Mončo - o komárech mi ani nemluv!!!
![]()
U nás se nedá sedět ani ven.. To je brutál.. Normálně jich máš hned 5 - 6 na sobě..
Nějaké svíčky proti komárům vůbec nepomáhají a repelenty jsou vyprodané..
![]()
Takže i grilování o víkendu nás vyhnalo brzo domů.. ![]()
Kočárek jsme nakonec pořídili DorJana.. Jsem z něho fakt nadšená..
Jaký typ kočárku máte vy? ![]()
Ahojky!
Tak jsem to fakt udělala a jsem ostříhaná na krátko!
A vypadá to dobře!!!
Kočárek mám Espiro Atlantic
Komáři - humus! ![]()
Ivunko šupej na pohotovost!!! Nebyla jsi dlouho na slunci, nebo málo pila? Zní to jako úžeh, či úpal, prostě to z horka.
Jak teď koukám na to foto, tak ta sušina co vysí na zdi vypadá, jako bych měla na hlavě nějak kokrhel ![]()
Jééé Evi tak to máš teda moc pěkné!!!Sluší ti to !
A nechávala sis dělat i melírek?nebo si ho děláš sama?
No,ale musím říct,že ta vaše princezna je vážně malý dlouhý hubeňourek
,ale moc pěkná.Když vidím to naše malé kulaté mimi,tak vypadá jak kdyby nedělala nic jiného než jedla
![]()
Leni - teď tu čtu ty tvoje sny, než se malý narodil, tak jsem si prožila taky co ty.
Já měla v těhu stejné sny jako ty, vždy se vzbudila celá hotová, že mimi je opět pryč a hned si šahala na břicho a uklidňovala jsem se, že to byl sen a to se mi zdávalo vcekrát. Vždy jsem na to musela myslet, ale uklidňovala jsem se, že vše dopadne dobře. Já ty sny mívala i po porodu a to už jsem si nesahla na břicho, ale na postýlku a zase jsem se uklidňoval, že to byl jen sen. Ty sny jsem mívala, tak asi do cca 3 měsíce Tomáška, se stoupající únavou potom odezněly. Já to připisuji vyčisťování mozku po prožitých traumatech. Jo a k psychologovi jsem nešla, oni ti moc nepomůžou, on si to musí každý sám zpracovat, oni ti ukážou jenom cestu, po které jdeš ale sama.
Teď jsem vdečná za monitor dechu už se mi sputil 3× (poprvé když malému bylo 7 m a dnes to bylo po třetí). Dr. říká, že je už velký, že byl asi mimo podložku, ve 2 případech ano, ale mimo podložku byl už i vícekrát a nic. No nic všem doporučuji tuto vymoženost, protože jak jsem si řekla, že jsme tu vymoženost nemuseli kupovat, tak se mi za 2 dny poprvé spustila a byla jsem vděčná, že ji máme.
JJ, mám tam i melírek. Barvu mám smíchaný mahagon s měděnou a v tom mám různě silné proužky blond melírku. Na té fotce to není skoro vidět, ale na slunci a lepším světle ty vlasy úplně září ![]()
EvaOstrava píše:
Jak teď koukám na to foto, tak ta sušina co vysí na zdi vypadá, jako bych měla na hlavě nějak kokrhel
Evi, moc ti to sluší.. Fakt kočka!!! ![]()
Holky, co ty kočárky? ![]()
Mona.M píše:
Jééé Evi tak to máš teda moc pěkné!!!Sluší ti to !A nechávala sis dělat i melírek?nebo si ho děláš sama?
No,ale musím říct,že ta vaše princezna je vážně malý dlouhý hubeňourek,ale moc pěkná.Když vidím to naše malé kulaté mimi,tak vypadá jak kdyby nedělala nic jiného než jedla
![]()
Mončo, neboj se nic.. Z toho vyroste.. A baculaté děti jsou krásné!!! ![]()
Holky a co ty kočárky..?
Já jsem chtěla V-travel(hlavně kvůli ceně), ale potom, co jsme byli 20 minut ve Špalíčku a já se nemohla rozhodnout, kterou barvu, tam byly tři holky s mimčama a reklamovaly právě V-travel..
jedné upadlo kolečko, druhé rubla brda a třetí měla něco s podvozkem.. To bylo znamení, nebo co.. ![]()
Tak jsem si nakonec jela pro ten, co jsem chtěla od začátku, co jsem ho viděla.. Je sice dražší, ale stojí za to!!!
http://www.mimistyl.cz/…estige-2010/
To je on.. ve zlaté barvě.. Ve skutečnosti je ale světlejší.. Hezčí.. ![]()
Já mám tentov červené barvě http://www.kocarky-autosedacky-hracky.cz/…-ruzne-vzory
Ten je moc hezký.. I ta cena.. ![]()
Možná jsem se unáhlila s tím kočárkem.. Ale co, teď už to prdím.. Moc se mi líbil a jsem z něho fakt nadšená.. Doufám, že nám i dobře poslouží, no.. ![]()
Nejdůležitější je, že se ti líbí
a jak má dlouho korbu uvnitř jsi měřila?
Pozdrav z dopolední procházky ![]()