Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
To je zas dneska počas… ![]()
Dneska máme sraz s holkama ze skupiny zářící 2010, tak už se na těhulky moc těším..
Ani nevím, kolik nás tam dohromady bude.. ![]()
Jinak s cigaretama.. Já jsem taky kouřila.. Pár let..
Ale sekla jsem s tím asi před dvěma lety a doteď jsem si nezapálila… A to jsem kouřila celkem dost..
Jo, s tím kouřením je to takové všelijaké..ale žvejky nebo náplasti - to nenapadlo nikoho z nás.. můžu zkusit
Jinak bouřka dneska mezi 2-4 ráno byla krásná, ale hlučná… usla jsem až v 5.. ![]()
EvaOstrava píše:
Koukám, že máme na chlup stejnou podlahusedačka krásná!
Fakt?
No jo - máme dobrý vkus, víš jak…
![]()
Bouřka šílená..
V noci mi nevadila, Kamil byl doma.. Ale jak jsem sama, tak jsem poseroutka úplná.. ![]()
Dneska mám dovču kvůli tomu srazu.. si říkám, že se vyspím a zas takové rány.. ![]()
Veru sedačka bomba!! ![]()
Evi s kojením jsem skončila když byly malé 2 měsíce,takže už je to přes měsíc,ale když si pořádně zmáčknu prso,tak ještě kapilinka vyteče.No a skončila jsem bo se mi malá od prsa odtahovala,vztekala se,rudla,řvala a ještě mě štípala do prsa a na to,že je to takový prcek,tak štípat umí dost
Takže jsem nějakou dobu kojila jen v noci to jí bylo celkem fuk z čeho cucá,ale tím,že mi přes den dělala tohle,tak pak už i vnoci vyváděla,bo už jí nic moc neteklo.Takže jsem hold musela přestat.A byla spokojená ona i já
.Aspoń jsem se po dlouhé době lépe vyspala ![]()
Jo a bouřka no maras byly jsme vzbuzení všichni i malá to byly rány
Mě bouřka s hromy nevadí,ale tohle se už ani mě nazamlouvalo
No a jelikož jsme byly vzhůru všeci,tak potom co se malá najedla a usla,jsme měli s Honzou „intimní chvilku“
Já usla pak až v 5h a chlap nespal vůbec bo mu ve 4:30 zvonil budík do práce
chudák říkal,že to dnes v práci moc nedává
.
No jo,ale když ono na to jinač není moc času,takže ať je rád aspoň za něco ikdyž v „úchvatnou“ hodinu ![]()
Jo a Veru vy bydlíte na baráčku?To máte fáááájn
já bydlím v nízkém 4 patrovém paneláku.A to je děs tu jde fakt slyšet vše!Člověk lapí na záchodě,nebo je v kupelce a slyší co si nad ním a pod ním lidí povídají,nebo co poslouchájí za rádio… No děs ![]()
Mončo to máš pravdu, byla jsem u kámošky, bydlí na Dubině a na wc jsem slyšela sousedy o patro výš
a v noci mě budilo jeho čůrání, chudák má prostatu, měl to fest přerušované ![]()
S kojem bojujeme neskutečně. Furt se u toho cuká, kouše mě, škrábe mě
a má furt hlad.
Asi to už taky dlouho nevydržíme ![]()
No jo je to škoda skončit s kojením,tak brzo,ale co naděláme když u toho ty naše princezny tak vyvaděli/jí
Mě to bylo líto,že to nevyšlo chtěla jsem kojit do půl roku,ale když to nešlo tak sem to nechtěla „lámat přes koleno“ .Ani jsem neměla nějaké zatvrdliny (díky bohu) .Strácelo se mi to postupně.Kámoška přestala ze dne na den a doteď v prsu cítí zatvrdliny ![]()
No skuste ještě chvíli vydržet,přece jenom MM je MM a je to strašně fajn být s miminkem tahle blízko sebe
a taky se hodně ušetří ![]()
Ale když to nejde tak se nic nestane ![]()
Pořád kojíme, ale dlouho to nevydržím. Jestli se to neupraví, tak ji odstavím. Co se dá dělat. Zase na druhou stranu - můžeš si odskočit ven bez mimča a nebrzdí tě čas.
Ahojky-
dlouho jsem se neozvala,ale byla jsem nějaká nachcípaná a stratila jsem na dva dny hlas.
Evi-s kojením je mi to líto.Skus více pít a v noci více přikládat a po každém kojení odstříkávat a měnit prsa během kojení,alespoň čtyři přiložení.Mohlo by se ti to rozproudit.
Jinak kojení.net jsou dobré stránky,tak se můžeš mrknout.
Já ještě kojím,ale občas přikrmuji,hlavně večer.Jsem na suchu.
Ve čtvrtek jdu do poradny a jsem zvědavá,jak malý prospívá.
Veru-Máš pěknou žabičku,mě se zelená barva moc líbí a asi proto ten nick ![]()
froggy taky máme problém hlavně večer. V noci nekojím, malá mi spí cca od svých 14 dní celou noc. Prsa nestřídám, protože mi pak blije
Odstříkávala bych, ale bojuju s odsávačkou, neklape nám to spolu
Asi jsem si měla pořídit tu elektrickou, mám obyč pákovou. Za hodinu vydoluju 50ml a spocené mám i půlky. A přitom, když prso zmáčknu, tak mlíko tam je. Myslím si, že piju dost a piju i kojo čaje. Napadlo mě, zda to není tím, že nejím mléčné výrobky - mám alergii na bílkovinu kravského mléka, moje tělo ji neumí zpracovat a tak se vždycky po..ru. Dám si hrnek kakaa a lítám dva dny ![]()
Ahojky Holky ![]()
Tak u doktora parádička
Malý předváděl ukázkové kotrmelce na jedničku s hvězdičkou, dokonce už i malinko povyrostl jak by měl – doktor spokojený
výsledky krve i stěrů oki, takže jsem úplně happy
bije jak má, ručičky i nožičky má nádherné, hlavička i očička jsou taky supr ![]()
Teď už mě čeká jen ve čtvrtek krev na NT screening, tak snad teda už konečně začne být vše jak má…
Dokonce mi už nechal jen utrouše a ost vitamíny se odbouraly ![]()
Přeji i vám všem, aby jste měly tak krásné kontroly jako dneska já
![]()
Ahoj Holky tak uz jsem zdrava byla to krasna viroza 2dny horecky zvacela jsem jak o zivot no a nakonec 3dny pr.jem velice prijemne uz nikdy a uz vim i puvodce kdo mne nakazil moje nenormalni svagrova a jeji deticky
chytla to i tchyne a svadela to na mne ze jsem to dotahla ja
uz jemi dobře maly to odemne nechytnul tak jsem rada.....kocarky pekne ja mam vybrany ten Tako X-Jumper akorat se nemuzu rozhodnout jkou barvicku
brala bych vsechny ![]()