Těhulenky Ostrava

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3105
25.6.10 19:54

Tak to já mám studený odchov :-) oblečená je normálně. Dupajdy + košilka + ponožky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4834
25.6.10 20:46

My máme v bytě asi 20 stupňů a jsme v přízemí,takže i trochu táhne.Raději teplejší dupačky,ty sametové a dlouhý bodýčko nebo mu dám krátké a na to overalek a ještě tepláčky,když je všude otevřeno přes den,když se chodí sem a tam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10018
25.6.10 20:58

No je mi taky nějaká zima dneska.. :roll: Mít už Natálku, tak taky topíme.. :think:

No tak s tím srazem je jasné, že musí být pěkně.. :palec: a teda až bude hezky, tak zbývá otázka.. Kde???? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4834
25.6.10 21:09

Tohle nechávám na rodilé Ostravandy :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3105
26.6.10 06:10

Navrhovala bych zoo, nebo Landek. Na Landeku jsem ještě nebyla :oops: chystám se tam už kolik let.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10018
26.6.10 08:53

:oops: Na Landeku jsem taky ještě nebyla..

Ani nevím, jestli tam trefím.. :D :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3105
26.6.10 09:35

Verčo udělaly bychom sraz někde v centru a pak vyrazily společně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3105
26.6.10 09:46

Tříminutkový sestřih z vítání občánků zde , kdo chce mrknout. Jdeme tam pěkně vidět :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9099
26.6.10 13:46

Jééé Evi :potlesk: tak konečně jsem vás viděla „na živo“ to bylo moc pěkné :pankac: :potlesk:
Srazík na Landeku jsem taky ještě nebyla a v Zoo naposledy no to už si taky ani nepamatuju :oops: :wink: Já to mám na obě místa asi hodinu cesty s jedním přestupem,takže bych musela zaůkolovat mamku ať mi dělá taxikáře :mrgreen: Bo já jsem ještě v MHD s malou nejela tak mám celkem z takové trasy boba :oops: Ale mamka by mi odvoz udělala takže není problém.Teď už jen potřebujem to počasí :roll:
Jinač malá je holka šikovná už se umí přetáčet ze zad na bříško udělá to i několikrát za den dneska jsem ji dala na pult na záda a pro cosik jsem šla do kuchyně a ani né za 30vteřin jsem přišla a malá na břichu :mrgreen: Takže už ani na chvilu ju nemůžu nechat samotnou bo by se mi odkutálela kdo ví kde :lol: a začla si i víc „povídat“ no mám chuť ju vždy „sežrat“ :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4834
26.6.10 22:54

Holky,to snad není pravda.Já jsem na Landeku byla už 2× a v ZOO minulý rok.
Moni-malá je šikulka.Jsem zvědavá,kdy se začne otáčet můj brouček.
Jdu do hajan a pěknou neděli všem. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3105
27.6.10 06:10

froggy tak něco navrhni, napadá tě nějaké pěkné místo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3440
27.6.10 09:04

Ahoj Holky ted jsem se trosku vydesila na zachode cosik ruzoveho ze mne trosku vypadlo myslite zeto je ta zatka v noci jsem mela asi poslycky byloto jak kdybych mela dostat silenou menstruaci mam se desit a letet hned na pohotovost tosemi u maleho nestalo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3440
27.6.10 10:45

Holky hlasim jemi dobre pokud byse neco delo napisu doufam ze do sraziku vydrzim 2v1 pokud ne tak se uvidime uz i s nasim mimcem teda snasi malou doufam zese dr nespletla abych na sale nemela infarkt :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4834
27.6.10 10:47

Ivu-zátka to může být,ale neplaš,máš čas,pokud nepraskla plodovka,tak klid.Počkej na kontrakce a dej si ještě pěknou neděli,i když se říká,že nedělňátka jsou moc hodné děti. :mrgreen:
S tím srazem je to tak,že se divím,že jste na Landeku ještě nebyly.Mě to neva, je tam pěkně a z hlavního se dojede tramvají nebo busem.Jinak mi to je jedno,hlavně něco vymyslete. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4834
27.6.10 10:48

No jsem ráda,že jsi v poho. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie