Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak to já mám studený odchov
oblečená je normálně. Dupajdy + košilka + ponožky
My máme v bytě asi 20 stupňů a jsme v přízemí,takže i trochu táhne.Raději teplejší dupačky,ty sametové a dlouhý bodýčko nebo mu dám krátké a na to overalek a ještě tepláčky,když je všude otevřeno přes den,když se chodí sem a tam.
No je mi taky nějaká zima dneska..
Mít už Natálku, tak taky topíme.. ![]()
No tak s tím srazem je jasné, že musí být pěkně..
a teda až bude hezky, tak zbývá otázka.. Kde???? ![]()
Navrhovala bych zoo, nebo Landek. Na Landeku jsem ještě nebyla
chystám se tam už kolik let.
Na Landeku jsem taky ještě nebyla..
Ani nevím, jestli tam trefím..
![]()
Verčo udělaly bychom sraz někde v centru a pak vyrazily společně
Tříminutkový sestřih z vítání občánků zde , kdo chce mrknout. Jdeme tam pěkně vidět ![]()
Jééé Evi
tak konečně jsem vás viděla „na živo“ to bylo moc pěkné
![]()
Srazík na Landeku jsem taky ještě nebyla a v Zoo naposledy no to už si taky ani nepamatuju
Já to mám na obě místa asi hodinu cesty s jedním přestupem,takže bych musela zaůkolovat mamku ať mi dělá taxikáře
Bo já jsem ještě v MHD s malou nejela tak mám celkem z takové trasy boba
Ale mamka by mi odvoz udělala takže není problém.Teď už jen potřebujem to počasí ![]()
Jinač malá je holka šikovná už se umí přetáčet ze zad na bříško udělá to i několikrát za den dneska jsem ji dala na pult na záda a pro cosik jsem šla do kuchyně a ani né za 30vteřin jsem přišla a malá na břichu
Takže už ani na chvilu ju nemůžu nechat samotnou bo by se mi odkutálela kdo ví kde
a začla si i víc „povídat“ no mám chuť ju vždy „sežrat“ ![]()
Holky,to snad není pravda.Já jsem na Landeku byla už 2× a v ZOO minulý rok.
Moni-malá je šikulka.Jsem zvědavá,kdy se začne otáčet můj brouček.
Jdu do hajan a pěknou neděli všem. ![]()
Ahoj Holky ted jsem se trosku vydesila na zachode cosik ruzoveho ze mne trosku vypadlo myslite zeto je ta zatka v noci jsem mela asi poslycky byloto jak kdybych mela dostat silenou menstruaci mam se desit a letet hned na pohotovost tosemi u maleho nestalo ![]()
Holky hlasim jemi dobre pokud byse neco delo napisu doufam ze do sraziku vydrzim 2v1 pokud ne tak se uvidime uz i s nasim mimcem teda snasi malou doufam zese dr nespletla abych na sale nemela infarkt ![]()
Ivu-zátka to může být,ale neplaš,máš čas,pokud nepraskla plodovka,tak klid.Počkej na kontrakce a dej si ještě pěknou neděli,i když se říká,že nedělňátka jsou moc hodné děti. ![]()
S tím srazem je to tak,že se divím,že jste na Landeku ještě nebyly.Mě to neva, je tam pěkně a z hlavního se dojede tramvají nebo busem.Jinak mi to je jedno,hlavně něco vymyslete. ![]()