Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
froggy-kdo říkal, že malá vydrží ty tři hodiny v bělém stavu
Po hodině a půl spí jak pařez ![]()
Kočárek je u nás zatím jediný zaručený prostředek, kde alespoň na chvilku usne. Dnes mi v tom vedru spí pětiminutovky a nic ji nebaví. Dám ji do lehátka a nebo pod hrazdičku a řve jako tur
Už mám aspoň uklizeno, chybí mi jen převléknout postýlku a zabalit.
Zjistila jsem, že malé smrdím
změnila jsem značku deodorantu a vždy když ho mám, tak nechce pít. Takže si ho před kojením umývám a budu muset koupit ten původní.
Evi- to už jsem slyšela,že při kojení musíme smrdět pořád stejně
dneska je malý taky mrský,jsem zvědavá jak bude spolupracovat v noci
Pohodo-Mě právě v bdělém stavu řval jak tur.No a řekni děcku,že spát v kočáře nemusí,snad se to změní.
froggy-to jsou vždycky taková období, a to snad se vším, však ještě uvidíš… Nám teď roste sedmý zub, taky žůžo ![]()
Evi-my naštěstí nikdy závislost na kočárek neměly, ani na dudlík, ten mi plivala dva metry daleko, že ho nechce, a to jsem ji dala asi pět druhů.. Malá mi usne v postýlce i v kočárku, ale trvalo to, než spala celou noc. Krásně mi spí teprve od Velikonoc, at to se narodila začátkem loňského června. To s tím pachem je pravda, malá neměla ráda, když jsem změnila i sprcháč.. Taky musela mít na kojení klídek, žádné rozptylování TV, lidmi a tak..
Evi ty plenky jsem kupovala v Avionu Shoping Parku (Hypernova nebo teď Albert Hypermarket),ale v letáku to nebylo,takže ani nevím do kdy to mají
Ale od čtvrtka 1.7 ty pleny mají i v Kauflandu,akorát zas na ně neuplatníš ten slevový kupón bo ten je zas do 30.6.
Tož tak
Moni-ty jsi fakt super ostravačka
-tož tak,jak já ten náš sleng miluju. ![]()
Jsem hotová jdu na kutě.Malej spí už od osmi,tak ať něco naspím.Vsadím se,že budu mít budíček v jednu a pak už od pěti až zas do večera,jako dneska. ![]()
Ahoj holky
. Nechci se vám sem sáčkovat, jen mám dotázek. Koukám, že už nejste až tak těhulenky, jako maminky - kde jste rodily? Já čekám dvojčátka a začínám mít z těch ostravských porodnic maglajz v hlavě. Krom toho i zvažuju Frýdek, mám to blízko.
Díky za odpovědi a hezkou dobrou noc ![]()
Ahoj holky porad vas otravuju svyma problemama ale jste jedinne komu se nestydim vypovidat poradnou kamaradku ktere bychse mohla sverit nemam vcera vecer odjel to uz jsem vam psala myslite zese dnes sam od sebe ozval aby se zeptal jak mi treba je nebo co delame vubec ne psala jsem mu sms jakto vidi dneska tak mi dost nucene odepsal sms nevim vozime kamen az do zlina a od te doby nic psala jsem mu skousela volat a nic neodpovida nevim cosi jako mam myslet dneska jsem byla u tchyne tak jsme si povidaly vsechno jsem ji rekla a ona at snim udelam poradek ze jsem snad tehotna tak by mel byt na blizku a starat se ze uz jsem na konci tehu a to neni sranda ohledne maleho kam ho jako dam treba vnoci a tchan mi rekl volej mi na nej se vyse.. sice to neni reseni ale ja uz fakt nevim on ma fakt v hlave nasra..
![]()
Anet ja sice cekam mimco a pred 4roky jsem rodila ve Vitkovicich a nemuzu si stezovat a chystam se tam i po druhe pokud nebude stop stav ![]()
Anetik rodila jsem ve Vítkovicích a chtěla jsem rodit v Opavě. Příroda to zařídila jinak
I ten Frýdek jsem byla omrknout, je tam moc pěkně.
Vítkovice byly fajn, rodila mě úžasná PA, doktoři taky supr. Nelíbilo se mi 800,– za otce u porodu, to je přehnané. Jestli volíš mezi Frýdkem a Ovou, šla bych do Frýdku.
Pokud jsi prvorodička, tak těm nedoporučují Porubu, protože sestry na mamky a mimča bez komplikací nemají čas. Přeci jen jsou tam specializovaní na nedonošeňátka a komplikované porody, sváží se tam z celého kraje.
Ivunko tchána máš fajn, volej teda opravdu jemu, kdyby něco. Škoda, že nebydlíme v jedné čtvrti, mohla bych ti pohlídat, kdyby se chlap toulal.
Máš na některou z nás číslo? Kdyby jsi porodila, tak ať nám tu radost máš jak oznámit
Když tak mi písni SZ.
Mončo díky za info ![]()
Kačka nám včera řvala do desíti, balila jsem za jekotu a pak najednou ticho (omdlela?) a spinkala do půl sedmé.
Takhle zničená jsem nebyla ani po týdnu v práci
Zabavit, uklidnit a uspat tříměsíčního celý den řvoucího tvora je pro silné povahy.
Když mě uviděl Honza, tak mi sám od sebe namasíroval zádíčka
Musela jsem vypadat fakt hrozně ![]()
Předpověď počasí na červenec je příznivý. Jak přijedu, domluvíme ten srazík.
Já hlasuji pro Landek a čas mám kdykoli. Nejlepší by asi bylo přes týden, nebude tam tolik turistů.
Mějte se krásně! Já jedu čerpat do plic čerstvý horský vzduch.
pá
Ahoj Evy jeho tatka je skvelej na nej nedam dopustit…cislo na vas nemam ja mam momentalne nezaplaceni pausal rekl mi at si jdu na ten pausal videlat penize dal miho on 2× zaplatil a pakmi rel tohle.neprovolala jsem ani korunu platil ciste jen pausal ktery mi dal on sam mela jsem redit ale chtelat mam pausal apak tohle.....evi odpocin si nahorach i za mne ja skusim premlvit mojimamku abych par dni mohla zstat uni smalym aby on nevedel a nerekn toani jehorodicum kde jsme a jsem zvedava jesli nas bude hledat pokud to pujde pisnu vam od segry z netu zejsme v poradku tak ahoj evi pisu SZ s tel. cislem..
Teda holky, vy jste se tu rozjely..
Nestačím dočítat.. ![]()
Anetik.. Já jsem zatím ještě pořád těhulka..
A doufám, že ještě nějakou chvilinku vydržím.. ![]()
Do porodnice se chystám do Vítkovic, tak doufám, že zrovna nebude stop stav, když vidím všechny ty těhulky okolo.. ![]()
Jé holky, dík za reakce!
Já právě o té porubě slyšela to, co píše Evka. A tak to mám z ruky. Na druhou stranu začínám váhat, protože jde o dvojčata. Ale ještě mám čas, tak počkám, jestli mi ještě něco neporadíta a taky se zeptám doktora.
Ivunko, nevím o co přesně jde, neznám tvůj příběh, ale podle všeho máš chlapa, co by zasloužil pořádné kapky!!!
Drž se!
Veru, budu držet palečky! O těch Vítkovicích slýchám jen chválu, začíná mi to vrtat hlavou. Bydlím v Paskově, takže blízko na Fifejdy i do těch Vítkovic mám… a na stejno vychází ten Frýdek ![]()