Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
nene nevratilse jen jsem mu dala trosku kartac ohledne maleho a ohledne tehotestvi ze proste by mohl byt tak laskav a zajit s malym k dr ze ja musim do vitkovic ohledne male vyptaval se cose deje atd tak jsem mu rekla a tebe to zajima a on jo tak jsem muto rekla cumel na mne jak debil a vite co jsem mu jeste rekla zemu pekne dekuji zato do jake situace mne dostal tak odchazel se sklopenyma usima a radeji nic nerikal holky dneska mne boli bricho docela mne picha v levem boku takova divna rezava bolest nevim coto muze byt achjo ![]()
Že by poslíčci? Nebo nenamáhala jsi se? Ke konci těhu, když jsem přehnala procházku nebo úklid, mě bolelo všechno ![]()
A jestli se ti to nezdá, utíkej na pohotovost. Radši třikrát zbytečně, než jednou zanedbat.
Evy uzto preslo jemi nak divne a jeste venku takove dusno asi se pujdu vyvratit k sestre do bazenu…
holky nevite nekdo coto zname IUGR to mam v papirech napsane porad je ctu ze mala ma 2200g-2500g cca a placenta na ZS /// vubec tomu nerozumim co mne ceka pristi tyden nevim ani ktery den tam mam jit nejradsi bychtam nesla fakultku nak nemuzu ale zdravi miminka je prednejsi snazim se jist a byt vklidu sice tomu nak nepomuzu cose ma stat se stane ![]()
Ivunko to je krásná váha. Pokud by se teď malá narodila, tak by byla v pohodě. Dvojčátka se z touto váhou rodí normálně. A navíc teď ke konci těhu mimča nabírají nejvíce. doktoři tě pohlídají, neboj
Mysli pozitivně! Za chvilku budeš svou princeznu ňuňat v náručí! ![]()
Evy ja uz bychji chtela mit treba hned resim jeden problem za druhym jak kdyby nestacilo co mne potkalo ted navic moje nemocna babicka ktera se zblaznila pred nekolika lety tak uzto doslo tak daleko ze bodla dedu nozem fakt skurveny doktori cekali az se neco takoveho stane mi jako rodina jsem chteli at ji daji do nakeho zarizeni a oni ne ne hm fakt jsem nervove na zhrouceni a ta malinka v brisku trpi nejradsi bych jela hned do cech domu takhle na dalku to asi nevyresim a muj otec mi slibil zemi zavola co deda a jakto vsechno vypada a nic ja uz fakt nemuzu slzi uz mi dosli
![]()
Ahoj holky!
Už jsem doma.Můžeme tedy ráno?Kdyby bylo takové horko,tak odpoledne je asfalt rozehřátý fest a to bychom padly.Přijedu asi autem,pokud pojedu k tátovi nebo vladem.No uvidíme.
Ivu-jsem ráda,že si te nechali doma a že jsi celkem v pohodě přes ty všechny stresy,co máš poslední dobou.Dědu z toho dostanou,uvidíš.Malému zaberou antibiotia a stejně byste nikam nešli,když je takové vedro.Malá bude v pořádku a uvidíš,vše bude dobré.Pohlídali by ti malého jeho rodiče?Mohla by jsi dojet,jestli se budes cítit.
evi-na ty ostatní cíle si myslím můžeme třeba příští rok,jak malí budou capat a domluvíme se ve čtvrtek
Jdu se sprchnout.Malý hoví v postýlce a já se už vidím v posteli.
Takže dopoledne v kolik?
a kde dáme sraz? V centru ostravy? Dobrý orientační bod je morový sloup na náměstí ![]()
Ahoj holky tak jsme doma bylo fajně,ale to vedro je únavné člověk se sprchne a jak vyleze z kupelky tak je zas zpocenej
U mě je to ze srazíkem špatný my nemáme auto chlap si bude dělat teprv tento rok řidičák,mamča by mě v poho hodila ale ta bude mít po druhé noční a večer půjde zas na noční.Volno má až v pátek ![]()
Takže se svámi sejdu jindy však nemáme poslední srazík ![]()
Ivu fakt mě mrzí v jaké jsi situaci a jakej je tvůj chlap to si nezasloužíš já bych mu asi dala s prominutím přes hubu jsem v tomhle výbušnější povahy asi by se tím třeba nic nevyřešilo,ale já bych si trochu ulevila ![]()
Takže kolik vás tam tedy bude na tom srazíku?
Ahoj Holky tak za chvilku vyrazim na fakultku na kontrolu budsi mne nechaj nebo ne tomu blbcovi jsem psala od nedele se neozyva moni pres hubu je malo zaslouzil by vic ani mi nenapise sms co maly a nebo mala v brisku proste nic jeto hajzl prvotridni…na srazik nevim jestli bych dorazila to vedro mi nedela vubec dobre 15minut autobusem je pro mne hodne jdu umrit pro maleho jentak hlidani nemam vsichni ho setri nato az budu v nemocnici tak zatim ahoj kdyztak pisnu sms ju ![]()
Ivi, to je mi líto.. Ten by fakt potřeboval jedinou věc, aby se vzpamatoval?! Hlavně ať je malinká v pořádku!!!
Holky ten sraz už je teď v pátek? A kde vůbec? ![]()
Doufám, že budu mít k dispozici auto..
Máme sice dvě, ale jedno teď nejede a autobusem už ani jezdit neumím.. ![]()
No uvidíme.. A kde že teda? Na tom Landeku? ![]()
Ivi-tak jak jsi dopadla?
Evi,Moni-srazík můžeme na pátek,to mám taky volno a je mi to jedno.Jedu k taťkovi do Vřesiny,takže od něj nebo ze Studny,to už je fuk.Jen se ti Moni divím.Vždyť v Ostravě jezdí MHD slušně a s kočárem se mi cestovalo v pohodě,až jsem se divila.Musíš se prostě odhodlat.Ale mě to taky trvalo,myslím odhodlání ![]()
Veru-jestli v pátek,záleží ještě na Evě,protože se od včera neukázala na fóru.Sraz by byl na náměstí v Ově u sloupu a pak by jsme šly do Komenských sadů.
Ahoj Holky konecne doma a konecne vam muzu napsat prcek usnul tak mam chvilku klid tak mne poslaly domu vse vypada jinak nez v patek placenta uz nemam stupen III ale II tak jsem rada mala je porad stejne malinka a hlavicku i nozicky ma porad malinke ale obvod briska trosku lepsi no v utery znovu na kontrolu…jdu si lehnout k prckovi jsem taky uplne ko tak zatim ahoj ![]()
Ivu-jsem ráda,že máš alespoň nějaké dobré zprávy ![]()
Srazík-no jak vidím,vypadá to bídně,ale vůbec se nedivím,protože v tom počasí je to maras.Má ještě trvat do příští středy ![]()
Ivu-ještě mě napadl sraz,když v budeš v porodnici,to tam trefíme všechny ![]()
evi - ozvi se jak to vše vydíš.