Těhulenky Ostrava

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3105
14.7.10 07:19

Ahojky :-) byla jsem na horách - utekli jsme před vedrem. V pátek nemůžu, jdu s malou na kurz něžné náruče. Výstraha na vedra platí do soboty.
Takže, buď zítra anebo to přesuneme na příští týden, kdy má být lépe.

Mončo sedni na tramvaj a nedělej fóry :-) jestli chceš, zjistím ti nízkopodlažní spoj. Stačí napsat ze které zastávky pojedeš. Kočárek se přepravuje s dítkem zdarma. Těch pár minut v mhd to zvládneš a dopolko nejezdí tolik lidí. Bydlíš ve Výškovicích? Nízkopodlažní dvojka jezdí co chvilku a v centru je za chvilku. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3105
14.7.10 07:20

Ivunko gratulka ke kontrole! :kytka: Ten srazík u tebe v porodce je taky dobrý nápad :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3105
14.7.10 19:37

Tak jak to bude???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9099
14.7.10 22:10

Ahojky holky no já a MHD zatím kamarádi nejsme :oops: :-D já jsem totiž ješte nemusela MHD vůbec použít.Obchody,poštu,spořitelnu,bankomaty i kadeřníka mám vše v místě bydliště maximálně 20min pěšky.A když už jedu něco vyřídit daleko (což není tak často) tak mi malou pohlída babi,když už s ní bydlíme :roll: Tak jsem ještě nemusela bambalajku,nebo bus využít.
Evi no a stěma nízkopodlažákama to taky není někdy spoleh kolikrát má jet a jede normální :roll:
Tak co to přesunout kvůli těm pařákům na příští tejden třeba středa,čtvrtek?Anebo jak navrhla Frogy třeba sraz v porodce :wink:
Ivu to je dobře že kontrola dopadla v pořádku :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3105
15.7.10 06:32

Mončo pokud je nízkopodlažka zaručená, tak opravdu jede. I kdyby padali trakaře. Naposledy byl „nízkopodlažní“ výpadek při sněhové kalamitě :mrgreen: Fuj, tu si pamatuji jakoby to bylo dnes… Byla jsem jediná dvojka jedoucí po Ostravě, protože ostatní pozdechali. Jen mě to jelo, páč jsem měla tu nejstarší herku v Ově :-), které chybělo dojet jen 150km do šrotu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10018
15.7.10 08:59
EvaOstrava píše:
Mončo pokud je nízkopodlažka zaručená, tak opravdu jede. I kdyby padali trakaře. Naposledy byl „nízkopodlažní“ výpadek při sněhové kalamitě :mrgreen: Fuj, tu si pamatuji jakoby to bylo dnes… Byla jsem jediná dvojka jedoucí po Ostravě, protože ostatní pozdechali. Jen mě to jelo, páč jsem měla tu nejstarší herku v Ově :-), které chybělo dojet jen 150km do šrotu.

:D nejstarší herka.. :D No vidíš, ale pomohla, když všechny nové umřely.. :) Takže jsi vlastně zachránila provoz.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10018
15.7.10 09:01

No jinak jsem ráda, že se to odkládá, protože ani já bych nemohla přijít. :nevim:

Takže sraz až příští týden, jo? Doufám, že už nebudou takové vedra. Na to, že já horko fakt miluju, tak to vedro, co teď je mě zmáhá jak hrom.. :nevim: Skoro nikam ani nechodím… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9099
15.7.10 11:15
Vercada píše:
Doufám, že už nebudou takové vedra. Na to, že já horko fakt miluju, tak to vedro, co teď je mě zmáhá jak hrom.. :nevim: Skoro nikam ani nechodím… :(

Taky doufám bo už ani já to nedávám je to už moc takové pařáky jak v Africe :zed: :wink:
Evi tak to jsem asi měla vždy jela ve špatnej čas bo když jsem byla těhu a s kamoškou s kočárem trajdala po venku tak nizkopodlažka nejela jak měla a pak zas jela kdy neměla :roll: A i když pak jela sama ke mě z kočárem tak jí cesta (15min) trvala i 45 min bo čekala na nízkou :roll: Jezdíme na Zábřehu Tož nevím čím to bylo asi že jsem zrovna jela já :lol:
Tož příští tejden teda jo? A den ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3440
15.7.10 13:55

Ahoj Holky navsteva v porodce u mne by byla fajn ale uz mam peknou frontu vsichni zamnou chtej prijit potom comi udelal kamil jsou na mne hodni ja doufam zeto tam preziju a nebudu brecet jsem hrozna fnukna a nesnasim nemocnice ted tu byl kamil za malym a strasne spechal psala mu ta jeho asi proni jezdi do prace ja muto tak preju at ma jinou at sni zustane ja bych chtela taky vedle sebe mit nekoho kdo by mi pohladil brisko rekl mi miluji te achjo holky kdo mne bude chtit z dvouma detma myslite zesi nekoho najdu :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3440
15.7.10 13:57

Pristi tyden jdu v utery na kontrolu tak jsem zvedava a pak uz mam holky termin a nechtela bych vam nekde v ostrave rodit… :lol: vite comi rekli dva kamaradi jsem jim dala otazku coby delali kdyby mi praskla voda a oni ze by si vzali clun a plavali pryc :lol: jsem se malem pocurala smichy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4834
15.7.10 14:36

Ahojky!
tak srazík necháme na příští týden.Datum je mi jedno.
Evi a Moni-já si myslím,že když někomu řekneš o pomoc,tak se někdo najde.Já jsem tak jela 2× a pomohli mi.Nevidím v tom problém.Měla jsem strach jak to zvládnu,ale jednou se odhodlat člověk musí,když není zbytí a je to.
Ivi-moje kámoška měla taky dvě děti po rozvodu a teď je rok vdaná a mají 3letého rošťáka a ještě jednoho od manžela,tak má celkem 4 a jsou šťastní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9099
15.7.10 15:35

Jo to samozřejmě jo,ale jsou i tací kteří vidí kočár a pryč od něj případ mé známé,které pak musel pomáhat řidič bo se jinačí ochotný člověk nenašel :roll:
Já se jednou odhodlám (doufám :lol: ) ale lepší by to bylo už ze sporťákem :wink:
No,ale je fakt,že nápad srazu v porodce je fajn,ale zas tam bude mít Ivu spoustu svejch známých,tak by nás tam bylo asi jak na průvodu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3440
15.7.10 18:51

Holky neumite nekdo sepsat nakou smlouvu ohledne pronajmu jednoho pokoje tady u tchyne to potrebuji na socku achjo a nevim co presne napsat skousela jsem hledat vzory ale nic moc jsem nenasla mame spolecnou kuchyn koupelnu a wc a jeste musim do papiru napsat kolik ja a dite spotrebujem % vody elektriky a plynu toje uz fakt na hlavu postavene kdybych nepotrebovala tak si o nic nezadam ale ten blb mi dnes rekl opet kdybych mel tak bych ti dal tak jsem mu rekla tak zapomen zesi maleho nekam v nedeli stou svoji buchtou vezmes :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10018
17.7.10 15:21

Holky, takový dotaz.. Teklo vám mlíko dříve, než jste začly rodit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3105
17.7.10 19:44

Ivunko neumím

Verčo teklo a jak :-) akorát to ještě není mlíko, ale mlezivo. Prsa se ti připravují na kojo :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová