Teplota a nic v 6 letech!

174
20.11.14 08:23

Teplota a nic v 6 letech !!!

Ahoj maminky, opět se na Vás obracím :zed: :zed:.Dnes pro změnu jde o toto. Včera jsem byla s dětmi na procházce, všechno v pohodě, Přišli jsme domů, vykoupat, navečeřet a spát :nevim: :nevim: -znáte to. Když jsem dávala spát našeho 6 letého syna, byl horký, tak jsem ho změřila a měl 38 teplotu 8o 8o, vůbec jsem nechápala, nemá rýmu, kašel, nic ho nebolí. Žádný prášek jsem mu na to nedala a vyčkávala jsem, jen jsem ho hlídala, jestli mu to nestoupá. Ráno, když se vzbudil do školy, tak nic, bez teploty :think: :think:.Nikdy se nám nic podobného nestalo, takhle teplotu a nic k tomu, je to normální? stává se to? co myslíte :think: :think:.Máte s tím někdo zkušenosti? :nevim: :nevim:.Sice ráno nevypadal nic moc ale říkal, že mu nic není, tak čekám, jestli nebudou volat :nevim:.Možná si myslíte, že jsem moc zbytečně hysterická, ale už jsme toho zažili tolik, že se bojím i :zed: :zed: teploty.Moc Vám všem děkuji :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10584
20.11.14 08:28

U nás toto taky občas býva. Většinou o víkendu večer teplota a ráno nic. :nevim: :nevim: A nikdy to nic nebylo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21902
20.11.14 08:29

No, asi bych ho do skoly nedala, protoze je jasne, ze z toho pravdepodobne neco bude..
U dcery takhle zacinala spala, vzdy z niceho nic horecka a k tomu nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2480

Ahoj!

Je to celkem normální. Občas jsou i takové krátké virózy. Nedávno měli jednodenní horečku moji synové. Postupně jim teplota stoupala, dosáhla 39,5 a pak postupně klesala. Do druhého dne úplně bez teploty. Kleslo to samo, nijak jsem nesrážela.

Nechávám je ale potom aspoň jeden doma doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662

Můj syn často míval takové ty „bezdůvodné“ teploty, třeba jen jeden den a ráno už nic. Nekdy se teplota vrátila třeba za dva dny a byla z toho viróza, ale už víckrát se nám stalo, že jeden den horečkoval a pak z toho nic nebylo…Uvidíš co bude dneska, popřípadě zítra.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
20.11.14 08:32

@pipiinka v úterý si teda ztěžoval, že ho bolí nohy na holenní kosti, ale v pondělí jsme byli v Hopsáriu, tak to si myslím, že měl z toho :nevim: :nevim:.Ale ta teplota :think: :think:.Zuby to nejsou, na to je velký a má všechny, leda by se o něj něco pokoušelo, jinak si to neumím vysvětlit :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5320
20.11.14 08:36

U nás je toto běžný jev, zrovna tento týden z neděle na pondělí. V neděli odpoledne a večer 38, v noci pocení jak ďas, 2× jsem převlékala postel, pyžamo komplet, ráno bez teploty a jak rybička. Kdyby bylo běžné pondělí, nejspíš bych syna nechala doma, nebo dala na jeho pocit, zda je mu dobře, pokud by řekl ano, šel by do školky. Jsou mu 4.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11689
20.11.14 08:37

A už měl neštovice? U syna jeden den teplota z ničeho nic, druhý den dobrý a večer se osypal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3743
20.11.14 08:42

Občas to mám i já. Chvilková horečka a pak je mi dobře. Uvidíš, co bude dál. Poprvé je to nejhorší ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
20.11.14 08:51

@Melody 4 Neštovice měl v dubnu :nevim: :nevim: i pátou nemoc :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
20.11.14 09:06

U nás třeba takhle začíná laryngitida. :nevim:
Myslím, že každý s tím bude mít nějakou ( a i odlišnou ) zkušenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
682
20.11.14 09:19

@Mensy Tak přesně tohle jsme měli před cca 14 dny. Večer teplota, 38.2, ráno bez, tak jsem ho poslala normálně do školy. Můj názor je, že když se má nějaká nemoc projevit, tak ať se projeví se vším všudy. Přišel ze školy, byl v pohodě, ale večer zase teplota! A ráno opět nic… tak zas šel…a další večer už jen 37.2…a od té doby nic. Nic se neprojevilo a je klid. Tak taky nevím, co to bylo. Občas to takhle máme i u druhého syna. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22043
20.11.14 09:34

Dítě, které jde večer spát s teplotou 38, rozhodně nepatří ráno do školy. :roll:

Jinak, ano, stává se to občas i u nás - beru to jako signál, že si potřebují odpočinout, tj. zůstanou 1-2 dny doma a zase je dobře. Z horečky bez dalších příznaků se nám pak po takovém odpočinku nic dalšího nerozjíždí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8441
6.4.15 12:09

Tak u nas vcera odpoledne to stejne, jeste se mi to teda nestalo, vetsinou, kdyz ma mala teploty, tak ji klesnou az po nurofenu a ma je nekolik dni i bez priznaku a pak se az neco prida. Ale vcera odpoledne sla spat a chvilu po probuzeni mela pres 38,3 - nic jsem ji nedala a za chvilu sla znovu spat a probudila se bez teploty a dneska mela jenom do 36,9 max…priznaky zadny, citi se dobre. hranicni bude asi az se probudi po obede, ale zatim davam nadeji, ze je to ta jednodenni teplota…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí