Teplota den před odběrem vajíček

33
2.3.14 13:38

Teplota den pred odberem vajíček

Zdravim, rada bych se zeptala, zda tu nekdo ma zkušenosti s onemocněním den dva pred odberem. Resp. vcera total unava a poté strevni problemy, silna nevolnost, slabost a nakonec velmi neprijemne zvracení a po vyzvraceni se docela uleva. Slabost přetrváva, pridala se bohužel dnes teplota skoro 38C, ale nevolnost uz ustoupila. Vcera to vypuklo po veceri a pichnuti si posledni dávky Cetrotide a pote Ovitrelle. Mam obavy, jak a jestli s teplotou muze probehnout odber vajec a zda to muze mit vse vliv na uspech IVF. Dekuji predem za názory.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10135
2.3.14 13:43

Mohla by to být i reakce na hormony, pořešila bych to s dr
taky jsem měla občas průjem, ale teplotu až druhý den po ET

Příspěvek upraven 02.03.14 v 13:45

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
2.3.14 13:45

Taky me to napadalo, ale jak je nedele, nikdo v CARu neni…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10135
2.3.14 13:47

@ppppetra nemáš pro takové případy kontakt na nikoho? U nás je koordinátor, který je na telefonu kdykoliv, kdy nejsou v CAR právě pro tyto případy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45690
2.3.14 13:56

Uvidis jak ti bude zitra ale s teplotou 38 asi nebudes moct na narkozu… Musis to tam zitra říct a dr rozhodnou to ti tady nikdo neřekne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
2.3.14 14:12

Diky za reakce. Uz jsem se dovolala na pohotovostni cislo, teplota pry nevadí pri odberu. Ja vim, ze mi tu nikdo neřekne, co bude, chtela jsem jen znat zkušenosti jinych, ktere toto třeba take resily…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68975
2.3.14 14:29

No, ono ted uz jsi ve fazi, kdy „neni cesty zpet“ - nastimulovana, ovitrelle pichnuty, punkce naplanovana, odsunout se to neda takze nezbyva nez drzet palce ;) Pokud ti potvrdili, ze odber vajicek byt muze, tak to bude OK, otazka by pak byla jak s transferem, ale tohle spis vypada na takovou tu jednodenni virozu. A nebo opravdu mozna i v souvislosti s temi hormony, por. nervy kolem… at se to brzo zlepsi!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
2.3.14 16:58

Moc děkuji! Pevne verim, ze odber pretrpim (hadam asi pripadne bez narkozy, kdyz by byla horecka) a transfer proběhne pristi tyden a vse bude ok. Doufám, ze uz snad teplota neporoste a pres noc klesne jeste.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.