Teror od učitelů

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
65203
29.1.22 10:02

@Sonmi zajímavý, když jsem viděla tvůj příspěvěk, admin byl neoznačený, jen černě. Když jsem tě ocitovala, už je modrý, označuje

• načítám...
7928
29.1.22 10:04
@vokishka píše:
@Sonmi zajímavý, když jsem viděla tvůj příspěvěk, admin byl neoznačený, jen černě. Když jsem tě ocitovala, už je modrý, označuje

Jo, někdy to blbne. Já jsrm to zkoušela editovat a nějak spravit, ale nic. :nevim:

• načítám...
1045
29.1.22 10:55
@Sonmi píše: Že byste se tady sešly dvě ze stejné školy a stejného ročníku, s podobným stylem vyjadřování? Jako možný je všechno, ale moc tomu nevěřím. :nevim:
Nepomohl by nám @admin

tohle vlákno založila knihomolka1903..podařilo se jí v diskuzi ukliknout a odtajnila se. Tento příspěvek od ní zněl původně úplně jinak. Když si to uvědomila, tak ho rychle přepsala.. akorát, že já si stihla přečíst tu původní verzi, kdy na někoho reagovala, proto píšu že jde o ní.
" @knihomolka1903 píše:
Zakladatelka, teda ty jsi dat hvězda, jen co je pravda :roll: "

• načítám...
20838
29.1.22 14:31

Dobrý den,

vzhledem k tomu, že téma je citlivé a zcela splňuje pravidla pro anonymitu, nebudu se k totožnosti zakladatelky nijak vyjadřovat. Myslím, že totožnost zakladatelky není předmětem diskuze. Prosím zdržte se OT.

Děkuji za pochopení a přeji krásný den

Diana :kytka:

• načítám...
10982
29.1.22 17:17
@admin píše:
Dobrý den,

vzhledem k tomu, že téma je citlivé a zcela splňuje pravidla pro anonymitu, nebudu se k totožnosti zakladatelky nijak vyjadřovat. Myslím, že totožnost zakladatelky není předmětem diskuze. Prosím zdržte se OT.

Děkuji za pochopení a přeji krásný den

Nicméně zakladatelka zneužívá anonymitu k výsměchu učiteli.
Takže k tomu nelze mít pochopení.

• načítám...
20838
29.1.22 17:24

Dobrý den,

zakladatelka si přeje diskuzi uzamknout. Vyhovím ji a téma zamykám.

Krásný den

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin