Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Sonmi zajímavý, když jsem viděla tvůj příspěvěk, admin byl neoznačený, jen černě. Když jsem tě ocitovala, už je modrý, označuje
@Sonmi píše: Že byste se tady sešly dvě ze stejné školy a stejného ročníku, s podobným stylem vyjadřování? Jako možný je všechno, ale moc tomu nevěřím.
Nepomohl by nám @admin
tohle vlákno založila knihomolka1903..podařilo se jí v diskuzi ukliknout a odtajnila se. Tento příspěvek od ní zněl původně úplně jinak. Když si to uvědomila, tak ho rychle přepsala.. akorát, že já si stihla přečíst tu původní verzi, kdy na někoho reagovala, proto píšu že jde o ní.
" @knihomolka1903 píše:
Zakladatelka, teda ty jsi dat hvězda, jen co je pravda
"
Dobrý den,
vzhledem k tomu, že téma je citlivé a zcela splňuje pravidla pro anonymitu, nebudu se k totožnosti zakladatelky nijak vyjadřovat. Myslím, že totožnost zakladatelky není předmětem diskuze. Prosím zdržte se OT.
Děkuji za pochopení a přeji krásný den
Diana ![]()
@admin píše:
Dobrý den,vzhledem k tomu, že téma je citlivé a zcela splňuje pravidla pro anonymitu, nebudu se k totožnosti zakladatelky nijak vyjadřovat. Myslím, že totožnost zakladatelky není předmětem diskuze. Prosím zdržte se OT.
Děkuji za pochopení a přeji krásný den
Diana
Nicméně zakladatelka zneužívá anonymitu k výsměchu učiteli.
Takže k tomu nelze mít pochopení.
Dobrý den,
zakladatelka si přeje diskuzi uzamknout. Vyhovím ji a téma zamykám.
Krásný den
Diana ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?
Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.
PDF ke stažení a tisku zdarma.
Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.