Test livsane - věřit nebo ne?
- Fotoalbum (2)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
Udělej si další ráno, vecer ti bude vycházet slabá čárka vždy, když jsi na začátku, máš víc ředěnou moč, když celý den piješ.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Pokud večer vyjde slabá čárka, tak to vypadá nadějně. Udělej test
ráno a budeš mít jasno
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Já používám livsane a nestalo se mi, že by vyhodnocoval špatně
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Mě tento test vždy vycházel pozitivně, takto slabou čárkou, zvláště
po té delší době, když by se neměl vyhodnocovat. Takže nevím, já bych
si udělala z ranní moči a jinou značku.
Držím
- načítám...
- Citovat
- Nahlásit
Holky, tak jsem dnes udělala jiný test z druhé ranní moči, viz. foto. Co myslíte, můžu už se radovat? 🤩 Já už Teda doma jednoho prcka mám, ale na to jsem přišla až celkem za dlouho, takže tam byla rovnou dálnice, s těmhle duchama zkušenosti nemám 🤷♀️ ☺️
- načítám...
- Citovat
- Nahlásit
@Anonymní píše:
Holky, tak jsem dnes udělala jiný test z druhé ranní moči, viz. foto. Co myslíte, můžu už se radovat? 🤩 Já už Teda doma jednoho prcka mám, ale na to jsem přišla až celkem za dlouho, takže tam byla rovnou dálnice, s těmhle duchama zkušenosti nemám 🤷♀️ ☺️
Anoo, to už vypadá moc pěkně
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Dailyna ve skutečnosti je ta čárka ještě víc výraznější, fotka drobet zkresluje, ale ty brdo 🙏 🤩 nějak se mi tomu nechce věřit 🤷♀️ 😂
- načítám...
- Citovat
- Nahlásit
@Anonymní píše:
Já myslím, že dobrý
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Další podobná témata podle názvu
- Klíště nebo ne ?
- Test Scate AJ - výsledky
- Těhotenství pozitivní test
- Může tohle být falešně pozitivní test?
- Mít druhé dítě ano nebo ne?
- Ryska na testu
- Několik pozitivních a několik negativních testů
- 10 DPO - test + menstruace
Ahoj holky, zajímalo by mě, zda-li máte některá z vás zkušenosti v poslední době s těhotenský testem livsane? Mě dnes tak nějak došlo, že už mi MS pár dní mešká a teď večer jsem si udělala test a vyšel lehce pozitivní, viz. foto. Jen nevím, jestli třeba tyhle testy nedělají často falešné duchy…? Nebo jestli mu můžu věřit a začít se alespoň lehce radovat? 😁 Předem dekuju za odpovědi 🙏 💖