Test panorama

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6244
20.8.19 12:13

@xsedka no já beru anopyrin už od začátku a od cca 6.tt si ještě píchám clexane, tak že pokud na to mají ty léky vliv, tak mi to taky nevyjde. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7417
20.8.19 17:01

@xsedka
Napotřetí. A po týdenním vysazeni Anopyrinu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
20.8.19 17:10

@yellowmonkey uz máte vysledky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7417
20.8.19 18:03

@Janiejane
Jj, ja už končím 38tt. Vše ok. Ale chtěla jsem mít klid od 11tt a ve finále výsledky byly až 20tt tusim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78
20.8.19 18:03

Tak mi psali z gyndy, že potřetí jsem měla tu fetální frakci 3,2 %.
V papíru z prvního odběru mám 1,7 % a podruhé 3,2 %. To by znamenalo, že se mi mezi 2. a 3. odběrem vůbec nezvýšila. Čím to je ví bůh. Obézní nejsem, žádné léky na krev neberu, takže netuším.. Jsem zase unikát :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
20.8.19 18:08

No a vyhodnotili to uz? kdyz teda na svych strankach uvadi, ze dokazi vyhodnotit uz 2,8% frakce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78
20.8.19 18:18

@Janiejane Ne nevyhodnotili. Jak jsem psala, tři odběry neúspěšné, prý potřebují 5 % a vracejí mi peníze.
Na stránce taky píšou, že výsledky jsou do 10 dní a já je měla vždy déle. Nebo na stránce nebízejí možnost zadat tam své jméno, datum narození a datum odběru a že ti vyjede jestli už je vyhodnoceno a to nefunguje. Takže jejich webu bych moc nevěřila..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
20.8.19 18:23

@canasta tak aspon, ze ti vrati penize. Pujdes na odber plodovky?

Je to proste byznys, zkresluji informace, aby nalakali lidi. Uz bych do tohohle testu nikdy nesla, vysledek nejisty a nespolehlivy, je to drahe a trva jim to dlouho. Ja uvidim jak zitra, jestli uz budou vysledky. O tom formulari na jejich strankach, ktery ukaze, jak je na tom vzorek, vim, proto pravidelne otravuju laborantku a pisu ji maily :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78
20.8.19 18:31

@Janiejane Na plodovku se nechystám. Byla jsem před dvěma týdny na genetickém ultrazvuku u Mudr. Frisové (to jsem si vydupala, protože jsem byla z toho testu už fakt nas* aná když 2× nevyšel). A Frisová říkala, že to vypadá dobře a na plodovku mě neposílá. Kdyby mi to doporučila, tak bych šla, ale říkala, že to není nutné. Navíc mi teď vyšly dobře i triply z krve, tak doufám a věřím. Za 14 jedu zase za Frisovou, to budu 20tt, tak snad mi potvrdí, že je vše ok, jinak mě klepne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
20.8.19 18:43

@canasta koukám teď na ten genetický utz, taky je to řešení…možná se tam taky objednám, diky za info :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78
20.8.19 19:16

@Janiejane Jen teda ona mě nechtěla vzít dřív než ten 20tt. Musel jí zavolat můj gynekolog (tykají si) a požádat ji ať mě vezme už v 16tt. Napsal mi žádanku a díky tomu jsem u ní neplatila 1600 Kč ale jen 600 Kč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6244
20.8.19 19:23

@Janiejane taky doporučuju MUDr. Frisovou, byla jsem u ní na 1.screeningu a tak podrobně mě nikde nevyšetřovali. Taky mi teď poslala dost podrobnou zprávu, bála jsem se celé vyšetření, ale nakonec mě uklidnila, že podle ní to vypadá vše v pořádku a hlavně ona zohlední to co fakt najde na ultrazvuku. S prvním jsem byla v Gennetu a tam jen konstatovali, že nález na utz je v pořádku, ale výsledek mi stejně udělali jen podle věku a výsledku krve. Na ten další ultrazvuk se k ní taky chystám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
20.8.19 19:31

No zvažuji tu Frisovou, ale blíž to máme do Hradce Králové a tam je dr. Eliáš, taky si ho všichni chválí, tak možná to zkusím nejdřív tam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78
20.8.19 19:38

@Janiejane já jsem právě přímo z Hradce a gynekolog mi rovnou doporučil tu Frisovou v Praze, že je nejlepší. O Eliášovi ani nevím popravdě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
20.8.19 19:40

Aha, dobře, děkuji :) zitra jdu k lekari, tak se ho rovnou na to zeptam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie