Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Prosím moc o názory. Dnes jsem 34 DC, ale ovulace byla pravděpodobně 21 DC (20 DC byl plodný hlen a 21 DC silná bolest bříška a sexík) Takže dnes jsem asi 13 DPO. Testík je Gravitest 12, čárka začala vylézat po 3 minutách, toto je foceno po cca 10 minutách..Cykly mívám 28-29 dní, takže už je dost velké zpoždění.
Andělka07 píše:
Prosím moc o názory. Dnes jsem 34 DC, ale ovulace byla pravděpodobně 21 DC (20 DC byl plodný hlen a 21 DC silná bolest bříška a sexík) Takže dnes jsem asi 13 DPO. Testík je Gravitest 12, čárka začala vylézat po 3 minutách, toto je foceno po cca 10 minutách..Cykly mívám 28-29 dní, takže už je dost velké zpoždění.
Já jí tam krásně vidím
Gratuluju a držim pěstičky ať vše dobře dopadne ![]()
Teda já nevím…něco tam je, ale já si tak jistá nejsem, promiň
. Nicméně držím palce! Kup si víc citlivej test, ať máš jistotu ![]()
zdravím, já si dělala včera test a mám to samé, doufám, že nám to oběma vyjde ![]()
Eva B. píše:
Teda já nevím…něco tam je, ale já si tak jistá nejsem, promiň. Nicméně držím palce! Kup si víc citlivej test, ať máš jistotu
Nic se neděje, zajímá mě každý názor
V pondělí se chystám k dr., kdyby MS pořád nedorazila a bude jasno..
Andělka07 píše:Eva B. píše:Nic se neděje, zajímá mě každý názor
Teda já nevím…něco tam je, ale já si tak jistá nejsem, promiň. Nicméně držím palce! Kup si víc citlivej test, ať máš jistotu
U doktora nebude vidět nic! Já na tom testu nic nevidím, ale potřebovala bych asi brýle ![]()
Andělka07
Tiše gratuluju, já ducha jasně vidím. Poradím ti, aby jsi si koupila mama test, ten je totiže nejcitlivější, je 10 mlU/ml, většina jiných testů je na 20-25 mlU/ml.
Na tom desítkovém testu to uvidíš už krásně, já jsem to měla úplně stejně a dnes jsem 8+0 ![]()
Držím palce, aby všechno dobře dopadlo!! ![]()
monikalysa píše:Andělka07 píše:U doktora nebude vidět nic! Já na tom testu nic nevidím, ale potřebovala bych asi brýleEva B. píše:Nic se neděje, zajímá mě každý názor
Na utz je samozřejmě brzo, ale vezme mi krev ![]()
já si dělala dneska další test a tam je čárka vidět hůř než na včerejším. Je to jiná značka, tak to zkusím ještě zítra u uvidí se…