Teutonii Team Alu nebo Herqules Twin Raptor?

1064
4.3.12 09:42

Teutonii Team Alu nebo Herqules twin raptor?

Ahoj, prosim maminky s dvojcatky o radu. Pomalu si hledam jaky kocarek pro nase dvojcatka, protoze nikdy clovek nevi, kdy bude muset lezet a tak se snazim najit pro nas co nejlepsi kocar. Byla jsem prakticky rozhodnuta pro Hergules, kde vetsinou pisou maminky, ze jsou spokojene,ale nasla jsem i prispevek, ze tenhle kocarek je absolutni des, ze se nadal ovladat. VIm, ze to neni lehke, ale napsite prosim vase zkusenosti. bydim na malem meste - chodniky nic moc, obcas dost snehu,takze bych potrebovala, aby se dal dobre ovladat, vyjel na obrubaky a projel i nejaky ten snih.
Kdyby jste mely tip jeste na neco cenove prijatelneho budu rada :lol: JInak novy kocar urcite kupovat nebudu, nejsou finance( a Herqules uz stejne nevyrabi)

Diky moc :hug: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5732
4.3.12 10:47

Já mám Teutonii a jsem s ní moc spokojená..Má velký kola,tak projedu i ve sněhu,dobře se ovládá,má jednoduchý polohování a i polohování nožiček,dost místa na sezení..Kdyby jsem si měla vybírat znovu tak jdu opět do ní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1626
4.3.12 11:51

Ahoj,
já měla také Teutonii a byli jsme s ní moc spokojení. Holky jsem v ní vozila 2 zimy, kdy bylo zrovna moc sněhu a s tímhle kočárkem nebyl vůbec problém projet. Jak píše Danuška, má velká kola a to je do terénu nejlepší. Kočárek se dobře ovládal, reagoval hbitě a je opravdu spolehlivý. Pořídili jsme si ho s ruční brzdou, protože přece jen s tím nákladem to z kopce pořádně táhne dolů. Využili jsme ho pak hodně i jako sporťák. Za nás to byla také nejlepší volba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rybi_44
10.3.12 19:24

ahojte! může mi někdo prosím povědět, kde se dají sehnat informace o hluboké korbičce na Herqules Razor/Raptor? Jituš píšeš, že už nebude?? Jako, že se H.-kočárky přestaly vyrábět? To nechápu - mám doma sporťák Razor a jsem suprspokojená uz u 2.dítka. A kamarádka by jej chtěla půjčit na její prvorozené a nemáme k němu tu korbičku, tak ji sháníme.. A nevěl by někdo, kde by se daly sehnat pro info i její vnitřní rozměry? Díky!! :mavam:

• Citovat
  • Upravit
1064
10.3.12 19:32
rybi44 píše:
ahojte! může mi někdo prosím povědět, kde se dají sehnat informace o hluboké korbičce na Herqules Razor/Raptor? Jituš píšeš, že už nebude?? Jako, že se H.-kočárky přestaly vyrábět? To nechápu - mám doma sporťák Razor a jsem suprspokojená uz u 2.dítka. A kamarádka by jej chtěla půjčit na její prvorozené a nemáme k němu tu korbičku, tak ji sháníme.. A nevěl by někdo, kde by se daly sehnat pro info i její vnitřní rozměry? Díky!! :mavam:

muj dotaz byl na kocar pro dvojcata. normalni netusim, jestli se vyrabi nebo ne. korbicku si zkus vygooglovat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1064
10.3.12 19:33

jinak dekuji spagetce a danusce za prispevek:lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
23.3.12 14:46

My máme také teutonii. Používali jsme jí jako sourozenecký kočárek pro mimčo a batole. Byli jsme s ní po všech směrech absolutně spokojení. Skvěle se ovládá i v terénu, děti v ní mají dostatek místa a vejdeš se s ní podstatě do všech dveří. A musím říct, že se mi s ní jezdilo mnohem lépe než s mono kočárkem, když jsme měli jen starší dítko. Teď jí teda budeme prodávat a pořizovat golfky, ale bude se mi s ní těžko loučit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
milhaus78
9.4.12 12:10

Lidičky kdyby měl někdo zájem,tak zrovna Herqules twin raptor prodáváme.Je v dobrém stavu.Foto pošlu a cena je 3000,–.Kočár je v dobrym stavu.Ten je snad nezničitelnej,opravdu skvělá švícarská kvalita.Jen se nám do koleček v zimě protlačily z chodníku posipové kamínky,tak tam trochu chrastí,ale za jízdy to moc slyšet neni.

• Citovat
  • Upravit
39
18.4.12 12:38

Ahoj ja mela teutonii a super, vzhledem k tomu, ze kolem kocaru capalo dalsi dite, tak kocarej je stabilni(narozdil od trojkolky) a perfektne se ovlada jednou rukou. I v terenu. MAm ho k prodeji. Cekali jsme dalsi mimo, ale jiz nebyl potreba. Deti mely mezi sebou 2 roky rozdil a jiz jsem ho nepouzila. Tak jsem si rikala, ze ho schovam, co kdyby nahodou. Ale uz prekazi. Barak neni nafukovaci.Fota klidne zaslu pripadnym zajemcum

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nepřihlášená edevira
31.5.12 13:56

Ahoj,
také jsme byli majiteli Teutonie a je to super kočár, původně jsme měli vyhlídnutí Herqules, nakonec jsem promeškala termín závazné informace jestli si ho vezmeme nebo ne (poslední kus v maskášovém provedení co měli v obchodě), po dlouhém výběru jsem se rozhodla pro Teutonii.Plusy popsaly holky už nade mnou :-)Teutonie má nejvíce místa pro ležící miminko, naši kluci byli ve sporťáku v zimním fusaku ještě ve 2 letech, museli jsme jednou výjmečně spát v kočáru, měla jsem obavy jak se vejdou a v pohodě. Jinak co se týká Herqulese, výrobce ukončil výrobu a podle mě je trochu problém s náhradními díly a opravy se řeší v Ostravě, alespoň v době, kdy jsem pořizovala kočár (2009) to tak bylo. Teutonie je vyráběná v Německu a je to opravdu kvalitní značka, i když maminkami dost podceňována, myslím teď dvojčatové maminky, vede EW apod. kočárky 8)

Co mě osobně velice bylo sympatické, byla nenafukovací aretovací veliká kola. SUper věc, bezvadně se s kočárem jezdilo, manipulovalo. Dobře se skládal, odepínací zadní část střechy se síťkou proti hmyzu, parádní věc v létě. Z tašek nám šli udělat fusaky, což jsme nidky nevyužili.

Jediné nevýhody pro mě byly:

• vršek vložných tašek se nedal úplně odepnout (měli jsme to jakoby zastrčené pod tašky v místě nožiček)
  • neoddělený prostor u sportovní verze (z tohoto důvodu jsem kočát pak prodala, naši kluci se děsně mydlili)
  • nešla přehodit rukojeť, myslím, že sportovní verze byla pouze tak, že maminka viděla na miminka .. .teď si ale tím nejsem úplně jistá, možná šla celá ta sportovní verze vycvaknout a otočit.
  • Citovat
  • Upravit
16
29.10.12 10:43

Prodám Teutonii team alu s4

Dobrý den, kdybyste měl někdo zájem, prodám kočárek pro dvojčata teutonii team alu s4, kupovaný jako používaný, ale ve velmi dobrém stavu tmavěmodré barvy. Dodám k němu přenosnou tašku na mimčo. Neměla jsem ho na sourozence ani pro dvojčata, jen občas hlídám o 2 měsíce staršího bratrance než je můj syn, tak jsem potřebovala kočár pro dva, ale jak na sebe nejsou kluci zvyklí, nesnesou se, musím koupit kočár za sebou. Kupovala jsem ho v červnu, ale byli jsme venku všehovšudy 5×. Má obrovský košík, pětibodové upínání, každá sedačka lze polohovat zvlášť. Na ceně se domluvíme, můžu dodat i nánožník.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
31.12.13 16:05

Dobrý den, pokusím se obnovit diskuzi.
Hledám kočárek pro sourozence. Budou od sebe sice 2 roky, ale syn mi denně v kočárku spí, takže pořízení bude asi nutné. A vzhledem k jeho věku chci kočárek pohodlný a prostorný. Bydlíme na vesnici, myslím, že terén zvládnou oba. Určitě budu kupovat bazarový. Původně jsem zvažovala TFK, Bumbleride, ale i bazarové jsou cenově stále dost vysoko. Pak jsem objevila Herqules a Teutonii. Jen nevím, který vybrat. Poprosím majitelky, můžete mi, prosím, změřit délku zádové opěrky? Poradíte, který vybrat dle vašich zkušeností? Děkuji a budu ráda za všechny poznatky a připomínky :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí