Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
@Anonymní píše:
@Komteska80 tak proč mi to předepdala na záda???
nevím proč tobě, ale mě tenkrát proto, že jsem z těch problémů se zády byla vykulená a trošku nervózní, tak abych se hodila do klidu aspoň na noc.
Taky mi je předepsala a neupozornila mě, že jsou to antidepresiva a já je začala brát s tím, že je to na tu páteř.
@Komteska80 ahoj, jak ti bylo po tech praskach mydocalm? Ja se jich trosku bala, tak sem prvni vzala az ted
bojim se tech nezadoucicich ucinku ![]()
@Anonymní píše:
@Komteska80 ahoj, jak ti bylo po tech praskach mydocalm? Ja se jich trosku bala, tak sem prvni vzala az tedbojim se tech nezadoucicich ucinku
@Komteska80 no u mě zatim dobry:-), už je to hodina a pul a zatim nic nepozoruju
snad se to nezhorsí
@Anonymní píše:
@Komteska80 no u mě zatim dobry:-), už je to hodina a pul a zatim nic nepozorujusnad se to nezhorsí
Dobrý den!
Druhy den mě bolí hlava a mám 90 tepu za minutu???
No tak hodně pij, cvič nějaká dechová cvičení, nebo jemnou jogu, zajdi si na procházku, vezmi si ibalgin, přesťan se pozorovat, přestaň hledat na interentu, že určitě umíráš na rakovinu a když to zítra bude stejné, zajdi k lékaři.
@Ou jak mužů chtít kdyžmam altrozu těžkou kyčle nebo cvičit pijí 75 letech tak 1,5 litru stačí?
Dobrý den. jsem skoro týden po nemoci, při které jsem měla logicky zvýšený tep (horečka), jenže i teď, kdy mám teplotu normální, mám oproti normálu dost zvýšený tep (normálně mám kolem 60, ale teď i v klidu mám mezi 70 a 80). mimo to mám pocit jako bych měla nízký tlak, nicméně když jsem si ho měřila, nebyly to nijak nízké hodnoty a myslím, že takový tlak jsem měla i jako zdravá. mám pocit těžké hlavy, hůř se mi dýchá, chvílemi cítím jak mi buší srdce a celkově se necítím zdravá. mám ještě malinko kašel a rýmu, ale to už opravdu odeznívá a podle mě to na příznaky nemá vliv. za dva dny jdu k praktičce, ale chtěla jsem se poradit tady. netušíte, co by to mohlo být? jinak dneska v noci jsem se vzbudila s nočním pocením, které jsem měla naposledy asi před týdnem kvůli nemoci plus jsem si na noc tehdy vzala ibalgin. ale tentokrát netuším z jakého důvodu se tak stalo.
Příspěvek upraven 25.05.25 v 09:26
@Anonymní píše: Více
tak to byla nějahá větší libůstka, po některých nemocech se člověk uzdravuje déle. Praktik tě prohlédne. Moc se nepozoruj, ono se to nejspíš postupně samo zlepší.
@Komteska80 tak proč mi to předepdala na záda???