Tian de

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4921
10.7.20 13:06

@stanislavavojakova masky bez chemikálií jo? :lol: namátkou ze složení jedné masky… Tromethamine- způsobuje podráždění kůže, očí a dýchacích cest, Chlorphenesin Phenoxyethanol- Může způsobit alergické reakce (vyrážky, ekzémy) a dráždit oči. Má negativní účinky na nervový systém a mozek. Při rozkladu phenoxyethanolu vzniká fenol, který může deaktivovat mechanismus imunitního systému, 1,2-Hexanediol - rozpouštědlo, konzervant, může dráždit pokožku,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
10.7.20 13:19
@Zumpa píše:
Jistě, to je zase náhoda, zase reklama na sräčky od čerstvě založeného fejka. :mrgreen:
:think: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1186
10.7.20 15:06

Já mám na TianDe osobní averzi, potom co jsem absolvovala nějakou přednášku o té kosmetice od JUDr. Zuskové. Ta to vychvalovala, že bych nabyla dojmu, jak jsem mohla vůbec bez té kosmetiky přežít. Ale teď jsem koupila dceři gel na akné a dobrý, fakt jí pomohl. :kytka:
Ale jsem v jedné tajné FB skupince a fakt se nestačím divit. Na vše se oblepit vložkama a těma jejich náplastma, zepředu, zezadu, napatlat na sebe 10 mastiček a budeš zdravá jako řípa a je jedno, co ti :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: je.
Důležitý je používat svůj rozum a to co ti vyhovuje. A nenechat se ukecat, když máš po něčem alergickou reakci, že je to vlastně důkaz, že to funguje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí