Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Taky se mi líbí i jiné barvy, ale pro kluky je to taková klasika a je v těhle barvách největší výběr ![]()
ty jo holky, tak já ani na minutu nezaváhala,že by to neměl být kluk. Ty utz. jsou tak přesný teďka,že zmýlit se může podle mě jen fakt špatnej doktor. No ale prča by to teda byla ![]()
. Vy už kupujete hadříky? Já se trochu bojím… Ale asi nevydržím ty vánoční slevy. Tak pa a hezkej víkend všem ať vám zase pořádně povyrostou bříška!!!! ![]()
klukovi by mohla jít i oranžová,ale tu zase nemusím moc já
jinak modrá vede, to bez debaty ![]()
nervík2: já si slíbila že pokud bude plodovka OK, koupím první kousky
taky pěkný víkend ![]()
AHoj holky, tak mi dneska řekli, že to bude kluk
takže štastná ![]()
gratuluji
takže máme všechny chlapečky…nějak se vymykáme statistikám ![]()
Děkuji, no já jsem kluka chtěla, takže jsem spokojená. Nějaký statistiky nám můžou trhnout nohou
.
simca02: jeee,super, další chlapák,tak gratulace
jméno máte?;)
No jo, vytouženej
. Bude to Vojtíšek, ale vzhledem k tomu, že mám TP 13.4 a Vojtěch má svátek 23.4, tak nevím, jestli si to ještě nerozmyslím. Asi ne ![]()
simco: my taky právě něchtěli Adámka protože mám svátek na Štědrý den, ale nakonec jsme ho vybrali, protože se nám líbí ![]()
Jinak Vojtíšek je pěkné jméno,taky se mi moc líbí, ale na seznamu jsme ho neměli, protože se letos narodil mojí sestřence Vojtíšek ![]()
Já jsem taky hrozně chtěla Adámka nebo Filípka, ale přítel byl trochu proti, tak jsem ho nenutila
. Nakonec, že tedy to bude Marek, ale pak Vojtíšek a všem se to líbí
.
Ahoj holky,já si to myslela,že to bude kluk od začátku.No a pak mi to doktor sice ne na 100%,protože tam strkal prdelku,ale potvrdil mi to.
To my jsme se s přítelem na jménech shodli, akorát se nám žádné nehodilo k příjmení.
Moc jsme chtěli Benjamína, ale protože by to bylo moc dlouhé, tak to bude jen Ben.
Rodinka z toho nadšená není (prý jak na psa
), ale nám se to líbí a kašlem na ně ![]()