Tlak v těhotenství v 36. týdnu
- Fotoalbum (0)
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
@Anonymní píše:
Ahojte holky, chci se vás zeptat jestly jste meli nebo mate tlak v podbrisku a tlak pochvy jakoby táhnuti dolujeto celkem neprijemne a nevim jestly jeto normalni
a jeste co me celkem trápi je ze kdyz lezim v posteli a chci se otocit na jinou stranu tak zaboli moc bricho a vzbudi me to…jsem ve 36 tydnu dekuji moc za odpovedi..
Jj Dr mi na to napsal leky. Je to normalne v tehu.Dite je uz tezke a boli to spodek od toho. V druhem tehotenstvi me bolelo jeste vic a prej tretim to je jeste horsi. Nechapu matky co maji treba 11deti to musi mit spodek ze zeleza.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Je to normální, vůbec bych se tím neznepokojovala, je to nepříjemné, ale patří to k tomu… Holt ten poslední měsíc je takové utrpení, no…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Dneska jsem 36+0 a už to začíná být očistec. Bolí mě záda, nohy,
břicho, spodek… Snad jen ruce nebolí
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Dotazek
Dotaz
Jsem v 36tt a mam krece v podbrišku a mam porad pocit ze se mi chce curat nekdy to tak je a nekdy ne mam i bolesti jakobych mela dostat ms . Cekam prvni a tak nevim zda to neco znamena nebo to mam nechat byt ? Cetla jsem neco o tom ze malej uz je hodne dole a tlaci na stydkou kost …diky za rady
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Další podobná témata podle názvu
- Genitální opar - těhotenství, sex
- Jak jste zvládli covid a těhotenství
- Malicherný spor s manželem trvá dva týdny a zhoršuje se
- Správná váha miminka v 38.týdnu
- Mimoděložní těhotenství u 2. těhotenství
- Postinor, špinění, těhotenství
- Oznámení nechtěného těhotenství
- Těhotenství a nezaměstnanost
Ahojte holky, chci se vás zeptat jestly jste meli nebo mate tlak v podbrisku a tlak pochvy jakoby táhnuti dolu
jeto celkem neprijemne a nevim jestly jeto
normalni
a jeste co me celkem trápi je ze kdyz
lezim v posteli a chci se otocit na jinou stranu tak zaboli moc bricho a vzbudi
me to…jsem ve 36 tydnu dekuji moc za odpovedi..