Toužily jste někdy po zadaném a dostaly ho?

Anonymní
3.8.17 22:09

Toužily jste někdy po zadaném a dostaly ho?

Ahoj. Já to teď prožívám. Já zadaná, on ženatý. Velmi krásný muž s nádherným tělem. Jsem z něj vedle, zamilovaná jak puberťačka. Kdyby měl zájem, jsem jeho :oops: :oops: :oops: Zažily jste to někdy? Toužily jste po zadaném/ženatém? a splnilo se vám to?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
26270
3.8.17 22:14
@Anonymní píše:
Ahoj. Já to teď prožívám. Já zadaná, on ženatý. Velmi krásný muž s nádherným tělem. Jsem z něj vedle, zamilovaná jak puberťačka. Kdyby měl zájem, jsem jeho :oops: :oops: :oops: Zažily jste to někdy? Toužily jste po zadaném/ženatém? a splnilo se vám to?

a on po tobě též touží?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ontar
3.8.17 22:19
@Malaga píše:
a on po tobě též touží?

Zaregistruj tady manžela, ať z toho také něco máme… :roll:

• Citovat
  • Upravit
26270
3.8.17 22:21
@ontar píše:
Zaregistruj tady manžela, ať z toho také něco máme… :roll:

a to jako proč? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.8.17 22:22

Ano, byla jsem mlada, svobodna a zamilovana a on zenaty se 2 detmi. Rozvedl se a vzali jsme se a mame krasnou holcicku. Ale uz nikdy vic bych to neudelala, kdybych tehdy vedela vsechno to, co vim ted. Napriklad ze nikdy nebude jen muj a me dcery, ale to mi tehdy nedochazelo.

• Citovat
  • Upravit
6509
3.8.17 22:22

A jestli k tomu ještě máte děti..
Tolik štěstí bych asi neunesla.. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26270
3.8.17 22:24

@Magdaleeena ono je to nejspíš jen zbožné přání zakladatelky…takže ono toho štěstí zase tak moc nebude… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6509
3.8.17 22:27
Naznačila, že ho chce „dostat“, zřejmě jde i o ten adrenalin kolem :think:
@Malaga
@Malaga píše:
@Magdaleeena ono je to nejspíš jen zbožné přání zakladatelky…takže ono toho štěstí zase tak moc nebude… ;)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14642
3.8.17 22:29
@Anonymní píše:
Ahoj. Já to teď prožívám. Já zadaná, on ženatý. Velmi krásný muž s nádherným tělem. Jsem z něj vedle, zamilovaná jak puberťačka. Kdyby měl zájem, jsem jeho :oops: :oops: :oops: Zažily jste to někdy? Toužily jste po zadaném/ženatém? a splnilo se vám to?

Zažila. Takových, jako jsi ty mám ve svém okolí mraky. 8) Líbit se mi může kdokoliv, to je v pohodě, ale hned skákat na někoho, kdo je ženatý, a má děti, tak to je prostě hnus.
Jestli máš problémy ve svém vztahu, a málo sexu, pak to řeš doma se svým partnerem, a nerozbíjej nikomu rodinu. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
214
3.8.17 22:31
@Anonymní píše:

Anooo :) ja byla sama, on mel partnerku 6let, zadne deti nic jenom cisty vztah, nakonec jsme se dali dohromady a ted jsme stastni jsme manzele a mame mimi :srdce: :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1247
3.8.17 22:38
@Domu píše:
Anooo :) ja byla sama, on mel partnerku 6let, zadne deti nic jenom cisty vztah, nakonec jsme se dali dohromady a ted jsme stastni jsme manzele a mame mimi :srdce: :*

Jééé :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26270
3.8.17 22:38
@Magdaleeena píše:
Naznačila, že ho chce „dostat“, zřejmě jde i o ten adrenalin kolem :think:
@Malaga

třeba je ten chlap rozumný… :mrgreen:…a pokud je velmi krásný s nádherným tělem, tak o zájemkyně asi nouzi nemá a nabízí se otázka zda i zakladatelka je velmi krásná s nádherným tělem… ;)

OT, ale vybavila se mi Škopková jak se dojímá nad Angelikou a Nicolasem…taky si nejspíš snila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.8.17 22:40
@Malaga píše:
a on po tobě též touží?

On to neví :mrgreen: chovám se před ním jakoby nic :lol:

• Citovat
  • Upravit
26270
3.8.17 22:41
@Anonymní píše:
On to neví :mrgreen: chovám se před ním jakoby nic :lol:

dobře děláš…chovej se tak i nadále a bude to to nejlepší, co můžeš udělat ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.8.17 22:43
@Malaga píše:
třeba je ten chlap rozumný… :mrgreen:…a pokud je velmi krásný s nádherným tělem, tak o zájemkyně asi nouzi nemá a nabízí se otázka zda i zakladatelka je velmi krásná s nádherným tělem… ;)…OT, ale vybavila se mi Škopková jak se dojímá nad Angelikou a Nicolasem…taky si nejspíš snila

Já? jsem asi hezká :oops:.Velmi krásná bych teda neřekla :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová