Toužily jste někdy po zadaném a dostaly ho?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1291
3.8.17 22:43
@Anonymní píše:
On to neví :mrgreen: chovám se před ním jakoby nic :lol:

Aha… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26270
3.8.17 22:44
@Anonymní píše:
Já? jsem asi hezká :oops:.Velmi krásná bych teda neřekla :mrgreen:

njn, ale to nevadí, když si svoje toužení necháš pro sebe.
A co manželova milenka? byl by to problém?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
214
3.8.17 22:44
@LadyBrigit píše:
Jééé :srdce:

Pekne to dopadlo :) :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.8.17 22:47
@Malaga píše:
dobře děláš…chovej se tak i nadále a bude to to nejlepší, co můžeš udělat ;)

Ano, rozumově ano. Jenže tys ho neviděla :mrgreen: Takového chlapa hned tak nepotkáš. Opravdu kus. Být jeho žena, tak ho samotného nikam nepustím

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.8.17 22:49
@Malaga píše:
njn, ale to nevadí, když si svoje toužení necháš pro sebe.
A co manželova milenka? byl by to problém?

Zabila bych ho! :cert: :cert: :cert: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
11514
3.8.17 22:49

Zakladatelko stalo a odpověď je ano…Dostala jsem ho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26270
3.8.17 22:50
@Anonymní píše:
Ano, rozumově ano. Jenže tys ho neviděla :mrgreen: Takového chlapa hned tak nepotkáš. Opravdu kus. Být jeho žena, tak ho samotného nikam nepustím

tak ale ty jeho žena nejsi ;)… a jak bys snášela odmítnutí? a manžela už nemiluješ? nebo jen nemáš nic lepšího „na práci“?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26270
3.8.17 22:51
@Anonymní píše:
Zabila bych ho! :cert: :cert: :cert: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

takže je celkem ožný, že by tě čekal podobný osud  ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.8.17 23:02

Jo, kdysi. Chodil s jednou holčinou co jsme se nemusely. Ale o ní nešlo. Já se do něj zakoukala, scházela jsem se v té době s jeho bráchou, ale nic vážného, nic jsme spolu ještě fyzicky neměli. Každý den za mnou chodil, trávili jsme spolu večery a bylo to fajn, docela jsme si rozuměli. Nic vážného z toho nakonec nebylo, ale uplynula nějaká doba a začali jsme si pak spolu ještě dvakrát, ale to jsme byli oba bez partnera, ale nic vážného, jen jsme se párkrát sešli. A pak můj manžel. Sice už byl asi měsíc od manželky, ale půl roku jsem čekala než je rozvedou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.8.17 23:25

Zazila…jak se rika laska na prvni pohled, ale na druhy jsem si vsimla prstynku, takze jsem si mohla akorat nechat zdat…no a pak meli krizi, rozvedli se a zacali jsme spolu :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
27
3.8.17 23:35

No, ja to zas ted vidim spis z druhe strany, ze prave po mem chlapovi jde jedna cub…slecna. Je to hnus a uprimne nechapu, ze vubec takove holky jdou po zadanych chlapech jasne zakazane ovoce, ale wtf prijde mi to proste trapne :zed:… Samy by byly asi hrozne nadsene, kdyby se to stalo jim samotnym, ze by po jejich chlapovi nejak sla… Je to smutny, jako cela tahle dnesni doba. ( zadny hejt, jen nazor)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21593
4.8.17 00:05
@Anonymní píše:

a ty jses zamilovana do jeho postavy? Tve city jsou oravdu hluboke… sahaji az do spodnich verstev epidermis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1474
4.8.17 00:08

@Rubynka Já to vidim úplně stejně :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.8.17 00:12
@Anonymní píše:
Ahoj. Já to teď prožívám. Já zadaná, on ženatý. Velmi krásný muž s nádherným tělem. Jsem z něj vedle, zamilovaná jak puberťačka. Kdyby měl zájem, jsem jeho :oops: :oops: :oops: Zažily jste to někdy? Toužily jste po zadaném/ženatém? a splnilo se vám to?

Ano. Dostala. Vypada presne jak popisujes. Mozna je to ten muj :) Akorat to, ze je krasnej neznamena, ze bys to s nim vyhrala…tak bacha.
A ty ho „lovis“ v praci nebo kde?

• Citovat
  • Upravit
7148
4.8.17 00:38

Velmi krásný muž s nádherným tělem.

Není to jen chtíč?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...