Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
On to nevíchovám se před ním jakoby nic
Aha… ![]()
@Anonymní píše:
Já? jsem asi hezká.Velmi krásná bych teda neřekla
njn, ale to nevadí, když si svoje toužení necháš pro sebe.
A co manželova milenka? byl by to problém?
@Malaga píše:
dobře děláš…chovej se tak i nadále a bude to to nejlepší, co můžeš udělat
Ano, rozumově ano. Jenže tys ho neviděla
Takového chlapa hned tak nepotkáš. Opravdu kus. Být jeho žena, tak ho samotného nikam nepustím
@Malaga píše:
njn, ale to nevadí, když si svoje toužení necháš pro sebe.
A co manželova milenka? byl by to problém?
Zabila bych ho!
![]()
@Anonymní píše:
Ano, rozumově ano. Jenže tys ho nevidělaTakového chlapa hned tak nepotkáš. Opravdu kus. Být jeho žena, tak ho samotného nikam nepustím
tak ale ty jeho žena nejsi
… a jak bys snášela odmítnutí? a manžela už nemiluješ? nebo jen nemáš nic lepšího „na práci“?
@Anonymní píše:
Zabila bych ho!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
takže je celkem ožný, že by tě čekal podobný osud ![]()
Jo, kdysi. Chodil s jednou holčinou co jsme se nemusely. Ale o ní nešlo. Já se do něj zakoukala, scházela jsem se v té době s jeho bráchou, ale nic vážného, nic jsme spolu ještě fyzicky neměli. Každý den za mnou chodil, trávili jsme spolu večery a bylo to fajn, docela jsme si rozuměli. Nic vážného z toho nakonec nebylo, ale uplynula nějaká doba a začali jsme si pak spolu ještě dvakrát, ale to jsme byli oba bez partnera, ale nic vážného, jen jsme se párkrát sešli. A pak můj manžel. Sice už byl asi měsíc od manželky, ale půl roku jsem čekala než je rozvedou.
Zazila…jak se rika laska na prvni pohled, ale na druhy jsem si vsimla prstynku, takze jsem si mohla akorat nechat zdat…no a pak meli krizi, rozvedli se a zacali jsme spolu ![]()
No, ja to zas ted vidim spis z druhe strany, ze prave po mem chlapovi jde jedna cub…slecna. Je to hnus a uprimne nechapu, ze vubec takove holky jdou po zadanych chlapech jasne zakazane ovoce, ale wtf prijde mi to proste trapne
… Samy by byly asi hrozne nadsene, kdyby se to stalo jim samotnym, ze by po jejich chlapovi nejak sla… Je to smutny, jako cela tahle dnesni doba. ( zadny hejt, jen nazor)
@Anonymní píše:
Ano, rozumově ano. Jenže tys ho nevidělaTakového chlapa hned tak nepotkáš. Opravdu kus. Být jeho žena, tak ho samotného nikam nepustím
a ty jses zamilovana do jeho postavy? Tve city jsou oravdu hluboke… sahaji az do spodnich verstev epidermis.
@Anonymní píše:
Ahoj. Já to teď prožívám. Já zadaná, on ženatý. Velmi krásný muž s nádherným tělem. Jsem z něj vedle, zamilovaná jak puberťačka. Kdyby měl zájem, jsem jeho![]()
![]()
Zažily jste to někdy? Toužily jste po zadaném/ženatém? a splnilo se vám to?
Ano. Dostala. Vypada presne jak popisujes. Mozna je to ten muj
Akorat to, ze je krasnej neznamena, ze bys to s nim vyhrala…tak bacha.
A ty ho „lovis“ v praci nebo kde?