Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Kdyz mi bylo cca 22, potkala jsem chlapa, vtipnej, peknej, o deset let starsi, charisma z nej teklo proudem… Strasne se mi libil
Bylo na nem videt, jak by ze by si dal taky rict, ze mu nejsem lhostejna. Ale byla jsem opatrnejsi, chtela jsem ho vic poznat, takze jsem do fyzickeho kontaktu jsem proste nespechala, libilo se mi to napeti nebo jak to rict, i to, jak moc se snazil… ![]()
No a pak jsem casem zjistila, ze ma doma pritelkyni a male dite( ne od nej samozřejme) a me se z nej tehdy totalne zvedl kufr, dokonale me to vylecilo… Jeste dlouho potom se me snazil kontaktovat, ale co s takovym chlapem, co lze a podvadi? Celou dobu mi tvrdil, jak zije sam, chudacek. A pritom mel doma rocni dítě a totalni pohodu. Byl to proste hnus. Na svete jsou porad mraky nezadanych, divim se, ze ma tohle nekdo zapotřebí a vedome by do toho sel.. Ja teda ne ![]()
Zakladatelko, na tvem miste bych dala zpatecku. Vzdyt tohle je uplne zbytecny…Mohla by sis vazit chlapa, co by byl ochotnej ze sve zeny, udelat jen tak idiota? Taky by ses jednou mohla ocitnout i ty sama na jejim miste. Jak by se ti to libilo?
Příspěvek upraven 04.08.17 v 01:06
Zakladatelce:
Nemohla jsem jinak než se na tuhle diskuzi podívat, když na mě vyběhla na hlavní straně emimina, nadpis mě docela šokoval. Na emiminu teda momentálně řeším spíš to, jak otěhotnět, ale na tohle nešlo nereagovat. Myslim, že by si se nad sebou měla vážně zamyslet. Přesně jak tu psaly některé holky, líbilo by se ti, kdyby ti nějaká taková odlákala manžela? A taky, co od toho čekáš? Chceš s ním vztah, nebo sex? Působí to na mě jako by si si v krámě vyhlédla luxusní kabelku a tu starou hodila bez emocí do koše. Pokud už svého současného partnera nemiluješ, tak co mu to říct a poohlédnout se po nějakém volném, než začneš ničit někomu vztah?!!…Tohle mi přijde fakt ubohý a holky, co vědomě chtěj klofnout zenatyho jsou sobecký krávy!
@warita píše:
a ty jses zamilovana do jeho postavy? Tve city jsou oravdu hluboke… sahaji az do spodnich verstev epidermis.
No, až takové jako ty jsem to neměla. Poznala jsem se s ním, jak jsem byla zadaná, on svobodný. Vztah mi nevyšel, ovšem on měl teď dva roky přítelkyni. Začali jsme si psát, občas sse sešli a stalo se, že jsme spolu. Podotýkám, s dotyčnou nebyl ženatý, neměl s ní děti, nežili spolu. Jinak bych do toho nešla i kdybych po něm sebevíc toužila.
Zadaného ano, ale ani na to nejsem hrdá..do ženatého s dětmi bych určitě nešla..krásné tělo
to je nějaký plavčík, ne??? ![]()
@Rubynka píše:
No, ja to zas ted vidim spis z druhe strany, ze prave po mem chlapovi jde jedna cub…slecna. Je to hnus a uprimne nechapu, ze vubec takove holky jdou po zadanych chlapech jasne zakazane ovoce, ale wtf prijde mi to proste trapne… Samy by byly asi hrozne nadsene, kdyby se to stalo jim samotnym, ze by po jejich chlapovi nejak sla… Je to smutny, jako cela tahle dnesni doba. ( zadny hejt, jen nazor)
To není dobou, když budeš nadávat na dobu, moc tomu nepomůžeš
slečny lákající ženaté byly, jsou a budou v každé době
Ano, stalo se mi, a to hodněkrát, že někde potkám muže, který se mi extrémně líbí. Ale protože nejspíš nejsem laciná vymantaná zoufalka, tím to končí, prostě konstatováním, jé, to je ale kus.
![]()
@Anonymní píše:
Ano, rozumově ano. Jenže tys ho nevidělaTakového chlapa hned tak nepotkáš. Opravdu kus. Být jeho žena, tak ho samotného nikam nepustím
Tak se podívej, schovej si to do snů a představ a nech to tak
všichni zúčastnění budou spokojení
pochopila jsem, že ho až tak neznáš, takže si klidně říkej, že povahově by ti určitě nevyhovoval ![]()
@Keyllah píše:…anebo mu strašně smrděj nohy a chrápe
Tak se podívej, schovej si to do snů a představ a nech to takvšichni zúčastnění budou spokojení
pochopila jsem, že ho až tak neznáš, takže si klidně říkej, že povahově by ti určitě nevyhovoval
@Malaga píše: …anebo mu strašně smrděj nohy a chrápe
ona by mu koupila sprej na nohy a v noci se stejne nespi, ne? Ne s tou jeho postavou a vecma, co se v noci da delat!
Jo a mmch abych tak řekla i z druhé strany, stává se mi, že po mně někdo slintá a můžu ti říct, že to zase tak příjemné není, pokud ty nechceš ten vztah navazovat. Takže jestli si myslíš, že mrkneš na ženáče a on ti skočí do postele, tak se taky můžeš plést a pak ti asi nebude příjemně na duši.
@warita píše:
ona by mu koupila sprej na nohy a v noci se stejne nespi, ne? Ne s tou jeho postavou a vecma, co se v noci da delat!
no smradlavý nohy polepšený sprejem - to pak klidně chrápat může, to nejsou potřeba ani prášky na spaní ![]()
Ahoj zakladatelko,
ano, stalo, ano dostala…
Byl to zenac se dvema detmi, pravidelne jsme se vidali v parte. Od zacatku to mezi nami jiskrilo, a ja si rikala, ze to NIKDY nesmim nechat zajit dal. Roky plynuly a v jeho vztahu nastala krize. A ja se zacla snazit… pak jsme spolu chvili byli a vis co? Kouzlo bylo brzo pryc, cele to bylo jen o tom, ze jsem ho nemohla mit. A to jsem si myslela, ze osudova laska.
Opravdu si dobre rozmysli, jestli jde jen o toho sexy chlapa nebo o cloveka. Protoze ve finale tech par flirtu s vedomim, ze spolu nemuzete byt kolikrat muze byt to nejvetsi vzruso, ktere s nim zazijes. Jakmile bude dostupny, tak zjistis, ze mu taky smrdi nohy, vecer se kouka na telku a skrabe na koulich a navic ti ho vzdycky bude „krast“ puvodni rodina.
Btw. S tim dotycnym jsme pratele. On uz zije s jinou a ma s ni dalsi dite. Jednou ve slabe chvilce mi rekl, je spokojeny, ale obcas se mu zasteskne po prvni zene. A ze kdyby tenkrat nebylo me, asi by s ni zustal…
@Anonymní píše:
Ano, byla jsem mlada, svobodna a zamilovana a on zenaty se 2 detmi. Rozvedl se a vzali jsme se a mame krasnou holcicku. Ale uz nikdy vic bych to neudelala, kdybych tehdy vedela vsechno to, co vim ted. Napriklad ze nikdy nebude jen muj a me dcery, ale to mi tehdy nedochazelo.
Ono se lidí navzájem vlastní? ![]()