Toužily jste někdy po zadaném a dostaly ho?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7939
4.8.17 08:32

Na nohy použije nějakej ten dežodorant, akorát by si měla sehnat fermetráky, aby nám ty dlouhé noci neprochrápala.

@Ellusa Co ty na to? Nějaký nápad na řešení? Toltéci??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4754
4.8.17 08:34
@Malaga píše: …anebo mu strašně smrděj nohy a chrápe ;)

Nebo je blízký přítel kratimíra, to je tady taková místní peni(s)brita.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4624
4.8.17 08:35
@Anonymní píše:
Ahoj. Já to teď prožívám. Já zadaná, on ženatý. Velmi krásný muž s nádherným tělem. Jsem z něj vedle, zamilovaná jak puberťačka. Kdyby měl zájem, jsem jeho :oops: :oops: :oops: Zažily jste to někdy? Toužily jste po zadaném/ženatém? a splnilo se vám to?

Ne, nezažila a netoužila. Za prvé je to nefér vůči jeho ženě a dětem, to se prostě nedělá. Také budeš jednou či jsi něčí partnerka a matka. A za druhé, vážím si sama sebe a poslední co bych chtěla, tak abych byla v intimním mužově života ta další - druhá, třetí, čtvrtá,… Trochu sebeúcty by ti neuškodilo. A morálního nadhledu rovněž.
A věř, že každý druhý muž se s tebou vyspí, budeš-li svolná. A nic tak zásadně okouzlujícího na tobě, krom toho, že jsi ženského pohlaví, není… Takže je to poředevším o tobě a tvém charakteru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4754
4.8.17 08:36
@vonajebohyne píše:
Na nohy použije nějakej ten dežodorant, akorát by si měla sehnat fermetráky, aby nám ty dlouhé noci neprochrápala.@Ellusa Co ty na to? Nějaký nápad na řešení? Toltéci??

Toltéci to je konečná, ty bych bral jako poslední instanci, pak už zbývá jenom krematorium a kafilérka a nebe s peklem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1247
4.8.17 12:23
@Havran007 píše:
To znám :D Občas mi některé kamarádky dávají divné nabídky :)

Jaké??? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.8.17 12:27
@Luwinka píše:
Zadaného ano, ale ani na to nejsem hrdá..do ženatého s dětmi bych určitě nešla..krásné tělo :mrgreen: to je nějaký plavčík, ne??? :mrgreen:

Není

• Citovat
  • Upravit
21593
4.8.17 12:33
@Anonymní píše:
Není

Hmmmmm, ja byla predevcirem na bazenu a byli tam takovy mladi plavcici. Odhadem kolem 20 let, asi brigadnici. Opaleni, svalnati, no radost pohledet. Sedeli 3 na jedne strane bazena a furt koukali mojim smerem. Nemyslim si, ze jsem je nejak zaujala, to byla asi nahoda. Ale ty jo, pohled na ne byl pekny. Mlade masicko!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
708
4.8.17 17:39
@Anonymní píše:
Není

Tak je to jeden z tvých klientů na masáže??? :mrgreen: já si nějak neumím představit, že víš že má krásný tělo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1951
5.8.17 08:35
@LadyBrigit píše:
Jaké??? :)

Tak naposled mi psala naše společná známa, že se rozešla s přítelem a jestli za ní nechceme přijet na návštěvu. A že kdybychom neměli kam dát děti, tak že můžu přijet na 14 dní sám :D Kdysi jsme se bavili, že jsem byl v mladí docela sukničkář, na to mi řekla, že by mě v té době chtěla poznat. A v jedné situaci vyloženě chtěla, ať jí vidím v tangách a spodním prádle, to bylo taky zvláštní.. Z těchto důvodu mi přišlo, že by za tou pozvánkou na návštěvu mohlo být něco více.. odmítnul jsem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16775
5.8.17 08:44
@Havran007 píše:
Tak naposled mi psala naše společná známa, že se rozešla s přítelem a jestli za ní nechceme přijet na návštěvu. A že kdybychom neměli kam dát děti, tak že můžu přijet na 14 dní sám :D Kdysi jsme se bavili, že jsem byl v mladí docela sukničkář, na to mi řekla, že by mě v té době chtěla poznat. A v jedné situaci vyloženě chtěla, ať jí vidím v tangách a spodním prádle, to bylo taky zvláštní.. Z těchto důvodu mi přišlo, že by za tou pozvánkou na návštěvu mohlo být něco více.. odmítnul jsem.

To je kamaradka manzelky? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1951
5.8.17 08:58
@misi11 píše:
To je kamaradka manzelky? :mrgreen:

Přítelkyně jí znala první, ale nevím u jaké příležitosti k sobě přišly, nemají toho moc společného :) Ale 3 týdny zpátky se mnou jiná její kamarádka chtěla jít na festival, protože neměla s kým jít. Ale tam si nemyslím, že by šlo o něco více, protože tu druhou kamarádku skoro neznám :) Jen napsala jestli tam náhodou nejdu, že nemá s kým jít, tak se by se přidala. Přišlo mi to docela upřímné:) Ale na festival jsem už nejel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16775
5.8.17 09:00
@Havran007 píše:
Přítelkyně jí znala první, ale nevím u jaké příležitosti k sobě přišly, nemají toho moc společného :) Ale 3 týdny zpátky se mnou jiná její kamarádka chtěla jít na festival, protože neměla s kým jít. Ale tam si nemyslím, že by šlo o něco více, protože tu druhou kamarádku skoro neznám :) Jen napsala jestli tam náhodou nejdu, že nemá s kým jít, tak se by se přidala. Přišlo mi to docela upřímné:) Ale na festival jsem už nejel.

To je o Tebe takova rvacka? :think: to chce foto do sz k posouzeni :jazyk: 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1951
5.8.17 09:04
@misi11 píše:
To je o Tebe takova rvacka? :think: to chce foto do sz k posouzeni :jazyk: 8)

Kdybych to takhle podal doma, tak bych slyšel že si moc věřím:) Ani v jednom případě nemuselo jít o nic postranního. Určitě ne v tom druhém. Fotku mám v profilu, nic koukatelnějšího už v pc nenajdu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1247
5.8.17 11:54
@Havran007 píše:
Tak naposled mi psala naše společná známa, že se rozešla s přítelem a jestli za ní nechceme přijet na návštěvu. A že kdybychom neměli kam dát děti, tak že můžu přijet na 14 dní sám :D Kdysi jsme se bavili, že jsem byl v mladí docela sukničkář, na to mi řekla, že by mě v té době chtěla poznat. A v jedné situaci vyloženě chtěla, ať jí vidím v tangách a spodním prádle, to bylo taky zvláštní.. Z těchto důvodu mi přišlo, že by za tou pozvánkou na návštěvu mohlo být něco více.. odmítnul jsem.

Není tvůj typ nebo co? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.8.17 12:01
@Luwinka píše:
Tak je to jeden z tvých klientů na masáže??? :mrgreen: já si nějak neumím představit, že víš že má krásný tělo :mrgreen:

Má. Většinou ho teda vídám v džínách a tričku. A když vidím ty jeho vypracované ruce…Mě se vůbec nelíbí ti svalnatci co vypadají jako kulturisti :poblion: On má ruce tak akorát a jsou mu vidět ty kopečky svalů jen jemně. Asi jsem to popsala srandovně :lol: Mít takového chlapa doma, jsem šťastná žena :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová