Toužily jste někdy po zadaném a dostaly ho?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
18.8.17 14:13

Manželka to neví a vědět nebude, pokud se to tedy (jak tvrdíte) jednou dozví tak se to bude řešit až situace nastane. Co se týče peněz tak s tím potíže nemám, dítě i sebe uživím v pohodě i bez pomoci milence. I když on se na to chce i finančně podílet. Mám vlastní podnik, vlastní bydlení, úspory i různá pojištění. Čili si troufám říci že bez prostředků nezůstanu. Nejsem zajištěná na tolik abych už celý život nemusela pracovat, ale něco naspořené mám a strádat s dítětem nebudeme. Ano i finanční stránka rozhoduje o tom zda si dítě nechat či ne, čtu to tady dnes a denně v diskusích.
Já s milencem žít nechci, už jsem to opakovala 10× zde v diskusi. Nepotřebuji žít s mužem a opravdu nemám tu potřebu mít partnera jen proto že to tak „má být“ nebo proto abych nebyla s dítětem sama. Nepotřebuji muže ani po finanční stránce.
Co s manželkou? To nevím, není to moje žena, musí si to milenec nějak srovnat v hlavě, já taky musela. Je to jeho rodina a já nechci aby od nich odešel a žil semnou, on to ví a taky to nechce.
Budeme se vídat i nadále 1-2× měsíčně, až bude dítě tak častěji pokud mu to situace dovolí.
Pavlína.

• Citovat
  • Upravit
4624
18.8.17 16:38
@Anonymní píše:
Manželka to neví a vědět nebude, pokud se to tedy (jak tvrdíte) jednou dozví tak se to bude řešit až situace nastane. Co se týče peněz tak s tím potíže nemám, dítě i sebe uživím v pohodě i bez pomoci milence. I když on se na to chce i finančně podílet. Mám vlastní podnik, vlastní bydlení, úspory i různá pojištění. Čili si troufám říci že bez prostředků nezůstanu. Nejsem zajištěná na tolik abych už celý život nemusela pracovat, ale něco naspořené mám a strádat s dítětem nebudeme. Ano i finanční stránka rozhoduje o tom zda si dítě nechat či ne, čtu to tady dnes a denně v diskusích.
Já s milencem žít nechci, už jsem to opakovala 10× zde v diskusi. Nepotřebuji žít s mužem a opravdu nemám tu potřebu mít partnera jen proto že to tak „má být“ nebo proto abych nebyla s dítětem sama. Nepotřebuji muže ani po finanční stránce.
Co s manželkou? To nevím, není to moje žena, musí si to milenec nějak srovnat v hlavě, já taky musela. Je to jeho rodina a já nechci aby od nich odešel a žil semnou, on to ví a taky to nechce.
Budeme se vídat i nadále 1-2× měsíčně, až bude dítě tak častěji pokud mu to situace dovolí.
Pavlína.

Ty máš sice všechno, jenom dítě nebude mít otce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14805
18.8.17 16:47

Aneb jak si Hurvínek představuje válku :D Samozřejmě že se o tom dítěti manželka dozví, šuk jednou měsíčně možná utají, ale otcovství, alimenty + častější cesty za tebou a dítětem? Dlouhodobě těžko… Pokud ho vykopne, tak se teda přemůžeš a vezmeš ho k sobě? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.8.17 16:49
@LadyLada píše:
Ty máš sice všechno, jenom dítě nebude mít otce…

Jak to myslíš že nebude? Bude mít otce a uvidí jej minimálně 1× týdně. Jsou rodiny kde děti vidí otce 2× do měsíce nebo i méně. To je dnes zcela běžné a neřekla že bych že všechny děti co málo vidí otce jsou nějací chudáci.
Myslím že nebudeme žádná vyjimka s takovýmto typem vztahu.
Pavlína.

• Citovat
  • Upravit
6509
18.8.17 16:56

A to obdivuji, ten muž si umí poradit.. jeden by řekl lékař, manželka, děti, milenka, dítě.. a nikde nikomu nechybí a všichni jsou spokojení.

@Anonymní píše:
Jak to myslíš že nebude? Bude mít otce a uvidí jej minimálně 1× týdně. Jsou rodiny kde děti vidí otce 2× do měsíce nebo i méně. To je dnes zcela běžné a neřekla že bych že všechny děti co málo vidí otce jsou nějací chudáci.
Pavlína.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.8.17 16:56
@Michelle_M píše:
Aneb jak si Hurvínek představuje válku :D Samozřejmě že se o tom dítěti manželka dozví, šuk jednou měsíčně možná utají, ale otcovství, alimenty + častější cesty za tebou a dítětem? Dlouhodobě těžko… Pokud ho vykopne, tak se teda přemůžeš a vezmeš ho k sobě? :lol:

Pokud se nedokážeš bavit na úrovni a slušně tak raději mlč. Nestojím o arogantní „tón“.
Nepředstavuji si to jako Hurvínek válku. Vysvětlím ti to jinak.
Otec se s dítětem uvidí když bude pracovně tady ve městě, čili de služeb. Jeho manželka s dítětem žijí 200km od nás. Nemáme společné známé, prostě nic, nikdo o nás neví.
Alimenty nepotřebuju, to jsem již napsala, finančně se může podílet i jinak než formou alimentů.
Teď mi ty prosímtě napiš jakým způsobem se dá přijít na to že má muž dítě jinde, pokud je zapsaný v RL, neplatí ofiko alimenty. Pokud tedy pomineme situaci že se mu něco stane a bude se řešit dědictví.
Pavlína.

• Citovat
  • Upravit
6509
18.8.17 17:00
Náhoda, dobrá duše.. Já jedu 200 kilometrů daleko a potkám tam mého spolužáka, kterého jsem neviděla od střední a který žije většinu času na druhé polovině zeměkoule
@Anonymní píše:
Pokud se nedokážeš bavit na úrovni a slušně tak raději mlč. Nestojím o arogantní „tón“.
Nepředstavuji si to jako Hurvínek válku. Vysvětlím ti to jinak.
Otec se s dítětem uvidí když bude pracovně tady ve městě, čili de služeb. Jeho manželka s dítětem žijí 200km od nás. Nemáme společné známé, prostě nic, nikdo o nás neví.
Alimenty nepotřebuju, to jsem již napsala, finančně se může podílet i jinak než formou alimentů.
Teď mi ty prosímtě napiš jakým způsobem se dá přijít na to že má muž dítě jinde, pokud je zapsaný v RL, neplatí ofiko alimenty. Pokud tedy pomineme situaci že se mu něco stane a bude se řešit dědictví.
Pavlína.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21593
18.8.17 17:12
@Michelle_M píše:
Aneb jak si Hurvínek představuje válku :D Samozřejmě že se o tom dítěti manželka dozví, šuk jednou měsíčně možná utají, ale otcovství, alimenty + častější cesty za tebou a dítětem? Dlouhodobě těžko… Pokud ho vykopne, tak se teda přemůžeš a vezmeš ho k sobě? :lol:

ja jsem si prave myslela, ze presne takto to skonci. A nakonec bude mit vsechno. Doktora Clooneyho & dite, minus pritele, ktereho stejne nemiluje a minus manzelku, ktera ji je sumak.

No ale, dospeli jsou vsichni, tak snad vedi, co delaji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4624
18.8.17 18:05
@Anonymní píše:
Pavlína.

A také jsou děti, které vidí otce každý den. Mají krásný vztah, otec miluje maminku, maminka otce a oba své dítě a jejich dítě zase je.

To ty a ani tvoje dítě nikdy nezažijete, neboť jsi zvolila tento poněkud podivný způsob života pro sebe i své dítě. Takže ani ty ani ono, dokud jednou nebude samo rodičem, nikdy nepochopí o co vlastně v dětství přicházelo.

Úplná výjimka rozhodně nebudete, ale to neznamená, že je to tak v pořádku. Jak se asi cítí dítě, za nímž tatínek chodí jednou týdně a pak se vrací k jiným dětem, ženě, se kterými tráví o poznání více času… říká se tomu deprivace. Něco si o tom nastuduj, bude se ti to hodit. Také o absenci mužského elementu v rodině a vlivu na vývoj, resp. dospělý život dítěte.

Ještě před sto lety se takto zplozeným dětem hanlivě nadávalo a toto stigma si neslo celý život. Bylo by dobré, kdyby sis toho byla vědoma. Nejde jenom o existenční zázemí, ale o mnohem více. A nedomnívej se, že je to normální - není a nikdy nebude - toť poselství pro ostatní, kteří by tomu náhodou chtěli uvěřit ještě dříve, než si se ženatým s dětmi něco začnou.

O dítě se dobře starej. Tobě a tvému dítku držím palce. A také dětem milence a jeho manželce. Bude to jednou hodně těžké i pro ně, protože to, že se to nikdy nedozví, je velmi nepravděpodobné zejména tehdy, pokud se tvůj milenec plánuje pravidelně stýkat s tebou a vaším společným dítětem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.8.17 18:33

@LadyLada Jo, máš pravdu a já to všechno vím, ale stalo se. Jsem v tom a minulost se změnit už nedá. Co by podle Vás měl můj milenec teď dělat? Říct to ženě jen proto aby měl lepší pocit a kvůli svědomí? Takže by bez otce byl i jeho nynější syn a viděl by jej dva víkendy v měsíci, co by se tím vyřešilo?
Můj milenec je 5 dní v týdnu tady ve městě v práci, pak je dva dny doma s rodinou. Neříkám ani netvrdím nikde že je to správně, ale prostě je to tak.
Moje dítě uvidí tatínka taky jen asi dva dny v týdnu, ale bude mít otce a matku co jej zajistí a hlavně bude mít čas se mu věnovat, matku co nebude muset v jeho dvou letech letět do práce aby měli co jíst.
Neřekla bych že se bude mít hůř než jiné děti.
Pavlína.

• Citovat
  • Upravit
14805
18.8.17 18:49

A jak se asi bude tvoje dítě cítit coby „neoficiální“ potomek, ke kterému se otec nikdy veřejně nepřizná? Co příbuzní z jeho strany, ti ho taky nikdy nepoznají? Co dovolené, Vánoce? Čím bude starší, tím víc to bude vnímat a bude chtít vědět, proč. Ty se pořád jen ptáš, co byste tedy teď měli udělat, aby to bylo „správně“, „morální“? Nic. Nikdy už to správně nebude. Nad tím jste měli přemýšlet o hodně dřív. Ano, máš pravdu, už se to nedá změnit. Ale hrozně mi vadí ten alibistický přístup - a co jako, co jsem měla dělat, se to stalo no :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26270
18.8.17 18:58

Panečku, zírám jak někdo s přehledem zvládá vystavět své vlastní štěstí na smutku a zradě svých blízkých…
Dokonce si říkám, že některé „náhody a nehody“ dají hodně práce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.8.17 19:56
@Malaga píše:
Panečku, zírám jak někdo s přehledem zvládá vystavět své vlastní štěstí na smutku a zradě svých blízkých…
Dokonce si říkám, že některé „náhody a nehody“ dají hodně práce…

To bys mě, ale urazila. S milencem žít nechci, peníze nepotřebuju tak proč bych si s ním záměrně uháněla dítě? To nedává smysl, to bych si jej mohla uhnat s přítelem se kterým jsem byla, když jsem navíc ještě nevěděla že se rozejdeme kvůli jeho novému místu.
Nestavím si záměrně štěstí na neštěstí druhých, ale moje štěstí je pro mě důležitější než štěstí milencovi manželky, to je přirozené a logické.
Já jí toho chlapa přece neberu, nechci jí ho odvést ani ukrást. Ať si ho nechá, ona se za něj vdala.
Já mám milence, jsem spokojena, on kdyby nechtěl tak by se mnou nebyl a dítě by přiznávat nechtěl, ale chce. To mu to mám podle Vás rozmlouvat? To snad ne. On je spokojený.
Pořád nechápu co na tom je tam špatného, neupřimnost vůči ženě? Naposledy opakuji, víte kolik šťastných lidí žije ve lži? Pomohlo by jim snad kdyby žili v pravdě? myslíte ža by byli šťastnější? Ne.
Pavlína.

• Citovat
  • Upravit
26270
18.8.17 20:02

Pro někoho je pravda prostě důležitější než šťastný život ve lži…jasně, žiješ si tak, jak ti to vyhovuje, ale to neznamená, že ten tvůj model se zamlouvá všem a jedna z funkcí diskuze je projevit svůj názor, byť třeba nesouhlasný ;)
jinak je to tu asi každýmu u ucha, že se potkali dva, co podvádí své protějšky a sobecky upřednostňují své štěstí…každý to má nastaveno jinak…njn vrána k vráně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.8.17 20:36

Ale jo, já princip diskuse chápu, taky se s nikým nehádám. Taky mě to tady přimělo k zamyšlení vůči spoustě věcí. Ale…třeba bude ještě vše jinak, v pondělí jdu k lékaři tak se uvidí co a jak, jestli je těhotenství vůbec prospívající a jestli je vše v pořádku.
Milenec se na dítě těší, já taky. Vím že časem se situace může změnit, ale chápu a rozumím následkům našeho jednání a i přesto do toho jdu a stojí mi to za případné životní komplikace.
 Pav.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová