Termín porodu březen 2020

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7997
25.2.20 10:43

@Týnka 96 to já odpočívám pořád protože nejsem schopná nic dělat ale po pravdě mě nebaví nic ale tak to je asi normální u nás všech pořád přemýšlím kdy mám vysadit magnézium podle ms budu ve čtvrtek 36+0 ale podle utz až v pondělí tak nad tím pořád přemýšlím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.2.20 10:53

@Týnka 96
Tak to mám podobně, já se třeba taky hrozně těším, trochu zvráceně jsem totiž zvědavá na tu slavnou bolest, o který se pořád mluví, no magor. :roll: :lol: Ale kdoví jak budu vyplašená až to přijde. :lol: trochu mě utěšuje, že máme v rodině rychlé porody, tak doufám v dědičnost. :lol:
Jediný z čeho mám teda hrůzu je oddělení šestinedělí v porodnici, obecně moc nemusím nemocnice a ležet tam pár dní, nedejbože ještě nějaké nepříjemné sestřičky, to je něco, co mě děsí víc než samotný porod. :?

Tak Viktorie, to se mi taky líbí :), nakonec jsme se u nás dohodli na Valerii a pro kluka Alexander (přítel je hokejista a fanda Ovečkina, takže přesto nejel vlak :lol: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1187
25.2.20 11:03

Snad máte pravdu a ještě je nějaký den čas. :mrgreen: Říkala jsem si jak jsem v klidu a až se něco děje, tak vůbec v klidu nejsem. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1090
25.2.20 11:10

@lovean hele to má na konci spousta ženských, hlavně záleží na tom jak se vyspíš atd si myslím, nebo já to tak spon mám :) mě teda sama doktorka vysadila magnezko v 36tt na poradně řekla že už ho brát nemám :) tak se asi domluv tam, kdy tam jdeš?
@Postižená_princezna jo a to je přesně to co mě taky zajima jaká bude ta bolest o ktere každý mluví :) jakože mám poslíčky ale to je spíš nepříjemný než bolavy ale zase každý z nás má práh bolesti jinde :) takže nejsi blázen sama a já si myslím že na nějakou vyplasenost až to přijde nebudeš mít čas :D já si dělám srandu že budu ještě uklidňovat manžela protože on je nervózní místo mě 😂 tak to ti držím palce pro rychlej porod, každá si to asi přejeme :) já jsem smirena s tím že budu nejakejch hodin asi trpět :D a z toho strachu nemocnice se ti ani nedivím protože toho se bojím taky, já to špatně snasim, ležela jsem 3dny v 23tt a doslova 3dny jsem probrecela, zase si říkám že teď to bude kvůli miminku ale u nás je ta porodnice strašná, jsou to řezníci a jsou tam prostě protivný a já tam ani rodit nechci ale nikde blízko moc porodnice není všechno už je moc daleko takže mi nic jinýho nezbývá no…
Joo Viktorie -vitezstvi :smiling_face_with3_hearts:
Valerie je taky krásný jméno taky takové neobvyklé :) aha tatínek si musel prosadit :D u nás chtěl tatínek původně Viktora ale to jsem prostě zatrhla takže z toho vznikla Viktorie 😂 😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1804
25.2.20 11:19

Já jsem teda tak nějak pořad v pohodě. Každý den dam 10 tisíc kroku, téměř každý den jedu na nějakou návštěvu/kafe, dneska jsem si došla koupit chybějící zaclonu do kuchyně, došla jsem na nakup Atd. Odpoledne jedu na návštěvu a večer na kafe s kamoskou. Jako jo, chodím jako snek, občas musím zastavit, protože mě boli břicho, ale já bych se doma zbláznilo víc než dva dny za sebou 😃 navíc mám konečně domácnost jak ze zurnalu, protože na to konečně mám čas. Vlastně si to těhotenství fakt užívám :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7997
25.2.20 11:21

@Týnka 96 já spím pořád blbě každý den takže to bude ono jinak na kontrolu jdu v pondělí takže to asi vysadím na konci týdne a bude já chci ještě začít pít i maliník

Jo a na oddělení šestinedělí se taky netěším taky nemám ráda nemocnice takže doufám že tam budeme muset zůstat jen nezbytně nutnou dobu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
406
25.2.20 11:55
@pinklady píše:
Holky baštíte některá lněné semínko? A jestli ano, jak a s čím? Drtíte ho, nebo jen zalejete?

To lněné semínko je na pročištění porodních cest nebo něco tak?
už si to nepamatuju. A je tam nějaký limit množství, tak kolik ho denně dáváte malou lžičku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.2.20 14:42

@Týnka 96
A v jaké porodnici rodíš? To vážně není nikde nic v dojezdové vzdálenosti?
Já se teda rozhodovala s porodnicí fakt dlouho, ale jsem z Prahy, takže ten výběr tady docela byl, tak jsem projížděla různé diskuzi a hodnocení na porodnice v Praze a nakonec jsem se rozhodla pro Bulovku. Známá tam odrodila dva syny a říkala, že co se týče personálu, tak u porodu super a dokonce ji ani nic nevnucovali, snažili se o přirozený průběh a na šestinedělí maximálně občas nějaká protivná sestřička… Jenže kdoví, ona je dost od rány a taková průbojná a odolná, já zase budu po porodu spíš taková uťáplá a když na mě bude nějaká sestra nepříjemná, tak mi to teda moc nepřidá :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.2.20 14:46
@Megden píše:
To lněné semínko je na pročištění porodních cest nebo něco tak?
už si to nepamatuju. A je tam nějaký limit množství, tak kolik ho denně dáváte malou lžičku?

Někde jsem vyčetla, že je to na uvolnění porodních cest a jakoby zjemnění porodních svalů a taky pro lepší trávení. Taky psali nějak 2 až 3 lžíce semínek na den, já to sypu nějak od oka, ale cca ty dvě lžíce to asi budou. :)

Podle mě to bude jak s maliníkem, někomu pomůže, někomu ne, ale pro lepší pocit, proč ne :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
25.2.20 15:52

Ahoj holky tak dnes jsem 37+5.. Včera večer sme jeli do porodnice pac sem si myslel ze mi odtekla plodovka ale nakonec to byla hlenova zatka takže mě poslali domů ale vypadá to že pojedeme dnes znova od tě doby co sme v noci přijeli domů mám takové divne bolesti.. vždy to začne mám to asi 1minutu a pak mám na chvíli klid.. vůbec nevím co dělat.. :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1090
25.2.20 16:00

@Postižená_princezna j jsem z Trutnova a všechny porodnice jsou v okolí 50km což je prostě dost daleko :) ale nějak to preziju :)
Jo Praha je na tohle dobrá že si můžeš vybrat, tak snad tam na tebe budou hodný on to člověk po tom porodu potřebuje, já jsem taky od rány takže si nic líbit nenechám 😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
804
25.2.20 17:30

@Týnka 96 tak to bych jela klidně i dal :oops: my jedeme přes 100 km, ikdyz část po dálnici, ale zase do Prahy a tam stačí, aby to bylo ve špičce a bude to ještě na dyl :D a i lékaři rikali, ze to je v pohodě, ze ti co jedou třeba zlicin-vinohrady, tak to časové mají stejně :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1090
25.2.20 18:06

@Baruuu1234 no tak dálnice a typrdele tady to je dost rozdíl 😂 😄

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1187
25.2.20 18:12

@Janu17 ahoj, tyjo, tak dej vědět jak to dopadlo, jsem taky 37+5, dneska odešla hlenová zátka nebo část, to nevim. A včera mi dr říkala že už se vše chystá a myslí si, že brzo porodím. Od soboty mám docela častý poslíčky, tak uvidím co z toho bude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
804
25.2.20 19:38

@Týnka 96 ale tak pořad to máme hodinu a čtvrt bez špičky v Praze :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie