Poradna duly
Jana Čurdová
Ahojky, ja jsem zase v panice… v nedeli presne 11+0 me cely den tikalo v podbrisku… nebolelo me nic, jen to bylo neprijemny.. a od te doby jsem na nervy protoze me nic neni, jen me porad boli prsa.. uz aby bylo pondeli a velky UZV… prijdu si jak blazen porad se nedokazu tesit a jsem jen ve strachu aby bylo mimi vporadku..
@Janu17 no tak já to mám náročné ale nějak to dát musím já nejsem schopná jezdit busem ale pokud to jinak nepůjde tak pro malého odpoledne bude muset
@Miiri22 klídek mě taky podbřišku občas zasimra a někdy cukne ale není to tak časté a kromě bolení prsou občasný mi taky praktický nic není občas špatně ale to je z toho že asi málo jim úplně mě přešla chuť co sem těhotná.. ale taky už se nemůžu dočkat na pondělí až prcka uvidíme a bude vše v pořádku…
![]()
@lovean tak to chápu.. Tak hlavně klid.. já bych autobus asi nedala sen ráda že mám auto a můžu di dojet kam chci.. autobusy přímo nesnáším..
![]()
@Janu17
Jsem 12+5tt cca.
Ja si to jen vyfotila spise pro sebe, take to moc nepoznam, plocha jsem nebyla, ale asi uz malicko leze. Vypada to, jak kdybych byla nafoukla.😂 A ty zz brisko mas? Fotila ses?
@ jirulka Já jsem dnes 12+6.. asi tak myslím že jsem taky spíš nafoukla..
@Janu17 jako ráno mě bude vozit s malým přítel ale odpoledne nevím on rozjíždí jejich kominckou firmu a jak se mu začnou hrnout zakázky tak nebude mít odpoledne čas no uvidíme co bude
Mě doktorka zjistila vysoký cukr v krvi, tak mi budou brát znova krev, aby nedělala závěry z jednoho odběru…má to někdo také tak?
Holky dneska mel mit nekdo screening jestli si to dobre pamatuju, doufam ze dopadl dobre🙏🏼
@KristynaHanova ahoj já ho měla 😊 vyklepana strašně 😂 ale dopadl dobře všechno je v pořádku dokonce mi posunuli termín už na 6.3 to je o 3 dny.. má 10,7cm jsem 13+5 a čekáme holčičku 😊
@Týnka 96 tak to je krasny tak to moc gratuluju❤️️a holcicka je jista? Ja jdu zitra
@Týnka 96 ju gratuluju doufám že naše bude taky holčička
Holky mi se snějeme že má naše dítě rádo nezdravé věci smažák dneska kořeněné brambory cola po tom nezvracim švestky a nevím co všechno tam jsem zvracela takže naše dítě miluje nezdravé věci
@KristynaHanova ano holčička je jistá byla krásně vidět 😊 ale je teda šílené aktivní co ona tam dělala doktorka se musela hodně snažit 😂 ❤️️. Já vím že jdeš dnes drzim ti moc palce ❤️️
@lovean holka tak to potom musíš jíst nezdravé věci 😂 😂 aby ti bylo dobré 😊