Poradna duly
Jana Čurdová
Jééé tak to je lepší než přechod
ale budeš mít pěkný šrumec
.. třetí děti si cestu do rodin plánují sami
znám tolik třeťátek co bylo překvapkem.
Jinak mě je 37 a mám doma 9,7,5
a teď jsem 12+6
@Lola001 : jeeee to je krásný
, jsem ráda, že tu nejsem sama. Bude to asi náročné, ale dám to
. Mě hodně pomáhá přítel, je o 14 let mladší ![]()
@Lola001: jak jsi na tom byla s těhotenskou cukrovkou? Absolvovala jsi test? Já ji měla, takže jsem musela držet dietu. Pořád lepší než muset používat glukoměr a píchat si inzulín. Odkud jsi? ![]()
@Luc78 cukr nevím jak mi dopadl, to se dozvím zítra ale mám trošku strach, cukrovku máme v rodině a už nejsem žádná dvacítka. Hlavně teď trpím na neustálý hlad a hrozně přibírání, zítra dostanu na gyndě za uši, ale nevím co s tím
No snad to bude dobré. Mě teď přišli na Leidenskou mutaci, hned na začátku těhu jsem si užila trombózu a píchání Clexanu
ale už je to ok.
Jsem z okresu Ústí nad Orlicí
@Lola001 : to si děláš srandu
, jsem z Vysokého Mýta
. Ty jo, tak to mě mrzí, že máš takové problémy, ale věřím, že budeš v pořádku, jsem hodně optimistická
. Já přibrala v prvním těhotenství 26 kg
, ve druhém 8 kg a teď zatím mám o 1 kg méně.
Ahoj holky, tak my dnes všechno v pořádku, akorát se jim nějak nezdálo to projasneni, hraniční hodnota 2 mm, ale prý to ještě nic neznamená. Jinak čekáme holčičku 💕a já si myslela celou dobu kluka 😁 😂 a termín porodu 15.3
@Lola001 no tak počkáme ale snad to dáme ne doktorka říkala že hematom tam dneska už žádný neviděla říkala jo a můj zaměstnavatel už to ví asi od 7 týdne protože já byla nemocná do práce jsem se nevracela tak jsem jim musela říct co mi je
@lovean všechno bude ok uvidíš
vážila tě už si přibrala.. já mám nahoře 2kg 😃 což se mi moc nelíbí..
@Týnka 96 já se vážím doma ale mě to hapruje já zhubla protože mi je zle teď už je to lepší šlo to trochu nahuru ale u mě jednou nahoře kilo pak zase dole
Holky ja jsem stastna ze jsem konecne v pozitivni skupince a ze mame zdrava miminka a drzi se🙏🏼 ❤️️Holky pribrala z vas nejaka nejak hodne? Ja jsem dnes 14+1tt (podle utz 14+5tt, nevim cim se ridit),kdyz jawm dostavala prukazku, to bylo v 10tt, tak me nikdo nevazil a ja abych si neprisla moc tlusta, tak jsem rekla vahu 78kg, krerou jsem vzdy tak jako mela😂Proste jsem si blbec ubrala no, ikdyz jsem vedela ze v tu chvilku mam tak 80kg a to urcite, prsa nalita jak blazen…Jenze jsem si pak z dva dny stoupla na vahu a ejhle…82,5kg, takze jsem ted docela nastvana sama na sebe, ne ze jsem pribrala ale docela se obavam ze dostanu pekne vynadano ze kynu😂Asi pujdu s pravdou ven no…ikdyz 2,5kg je asi taky dost ne? Jak jste nq tom vy?
@KristynaHanova jsem 12+3 a jsem zatím -3kg ale vypadá to, že dneska už jsem jen -2kg, uvidím kolik budu mít ráno.. ![]()
No ja jsem zvedava na zitra, co mi reknou, proste reknu ze jsem kecala s tou vahou😂
Holky, prosimte vas, uzivate obcas Paralen? Na bolest hlavy apod?