Termín porodu březen 2020

Napsat příspěvek
Velikost písma:
562
9.9.19 16:01

@Lola001: kolik je tobě a čekáš první mimi? :) ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
210
9.9.19 16:02

Jééé tak to je lepší než přechod :-) ale budeš mít pěkný šrumec :-).. třetí děti si cestu do rodin plánují sami :-) znám tolik třeťátek co bylo překvapkem.
Jinak mě je 37 a mám doma 9,7,5 :-) a teď jsem 12+6

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
562
9.9.19 16:05

@Lola001 : jeeee to je krásný :srdce:, jsem ráda, že tu nejsem sama. Bude to asi náročné, ale dám to :dance:. Mě hodně pomáhá přítel, je o 14 let mladší :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
562
9.9.19 16:21

@Lola001: jak jsi na tom byla s těhotenskou cukrovkou? Absolvovala jsi test? Já ji měla, takže jsem musela držet dietu. Pořád lepší než muset používat glukoměr a píchat si inzulín. Odkud jsi? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
210
9.9.19 16:39

@Luc78 cukr nevím jak mi dopadl, to se dozvím zítra ale mám trošku strach, cukrovku máme v rodině a už nejsem žádná dvacítka. Hlavně teď trpím na neustálý hlad a hrozně přibírání, zítra dostanu na gyndě za uši, ale nevím co s tím :zed: No snad to bude dobré. Mě teď přišli na Leidenskou mutaci, hned na začátku těhu jsem si užila trombózu a píchání Clexanu :-( ale už je to ok.
Jsem z okresu Ústí nad Orlicí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
562
9.9.19 16:57

@Lola001 : to si děláš srandu :mrgreen:, jsem z Vysokého Mýta :palec:. Ty jo, tak to mě mrzí, že máš takové problémy, ale věřím, že budeš v pořádku, jsem hodně optimistická ;). Já přibrala v prvním těhotenství 26 kg :mrgreen:, ve druhém 8 kg a teď zatím mám o 1 kg méně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
9.9.19 18:26

Ahoj holky, tak my dnes všechno v pořádku, akorát se jim nějak nezdálo to projasneni, hraniční hodnota 2 mm, ale prý to ještě nic neznamená. Jinak čekáme holčičku 💕a já si myslela celou dobu kluka 😁 😂 a termín porodu 15.3

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7997
9.9.19 18:31

@Lola001 no tak počkáme ale snad to dáme ne doktorka říkala že hematom tam dneska už žádný neviděla říkala jo a můj zaměstnavatel už to ví asi od 7 týdne protože já byla nemocná do práce jsem se nevracela tak jsem jim musela říct co mi je

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1090
9.9.19 19:11

@lovean všechno bude ok uvidíš :) vážila tě už si přibrala.. já mám nahoře 2kg 😃 což se mi moc nelíbí..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7997
9.9.19 19:16

@Týnka 96 já se vážím doma ale mě to hapruje já zhubla protože mi je zle teď už je to lepší šlo to trochu nahuru ale u mě jednou nahoře kilo pak zase dole

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.9.19 19:22

Holky ja jsem stastna ze jsem konecne v pozitivni skupince a ze mame zdrava miminka a drzi se🙏🏼 ❤️️Holky pribrala z vas nejaka nejak hodne? Ja jsem dnes 14+1tt (podle utz 14+5tt, nevim cim se ridit),kdyz jawm dostavala prukazku, to bylo v 10tt, tak me nikdo nevazil a ja abych si neprisla moc tlusta, tak jsem rekla vahu 78kg, krerou jsem vzdy tak jako mela😂Proste jsem si blbec ubrala no, ikdyz jsem vedela ze v tu chvilku mam tak 80kg a to urcite, prsa nalita jak blazen…Jenze jsem si pak z dva dny stoupla na vahu a ejhle…82,5kg, takze jsem ted docela nastvana sama na sebe, ne ze jsem pribrala ale docela se obavam ze dostanu pekne vynadano ze kynu😂Asi pujdu s pravdou ven no…ikdyz 2,5kg je asi taky dost ne? Jak jste nq tom vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
9.9.19 19:26

@KristynaHanova já mám taky nahoře 2,5 kg a jsem 12+4😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4438
9.9.19 19:37

@KristynaHanova jsem 12+3 a jsem zatím -3kg ale vypadá to, že dneska už jsem jen -2kg, uvidím kolik budu mít ráno.. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.9.19 19:48

No ja jsem zvedava na zitra, co mi reknou, proste reknu ze jsem kecala s tou vahou😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
497
9.9.19 19:50

Holky, prosimte vas, uzivate obcas Paralen? Na bolest hlavy apod?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí