Poradna duly
Jana Čurdová
@lovean @Lola001 pokud je vše ok, a doteď bylo, není třeba to nějak řešit. Sám doktor mi řekl, ze to není důvod nemít sex.
@Lola001 no je to dlouhé já taky teď nic ale doktorka nám dovolila po prvním trimestru tak po screeningu do toho půjdeme a uvidíme
@skorotehotna mě doktorka sex do konce prvního trimestru zakázala ale brzy budu mít po prvním trimestru tak už do toho půjdu
My taky měli zákaz, ale v úterý jsem dostala povolení.
Ale hematom stále mám ![]()
@Lola001 mě doktorka řekla že můžu až mi skončí první trimestr ale já už teda hematom nemám doktorka říkala
@Elliissaa tak už mám i po screeningu - negativní hurá
zatím jsem to naštěstí zvládala v poho, ze začátku malé špinění ale jen asi 14 dní, pak divně od žaludku a děsná unava…to už se začíná snad lepšit
naštěstí jsem ani jednou nezvracela ![]()
Ufff, tak už mám taky screening za sebou a dopadl Super!
It's a boy!
Holky, ja tedka musim zaklepat - zatim jsem ani jednou nekrvacela a sex uplne v pohode. Samozrejme si davame pozor, aby to bylo jemnejsi a kdyz me to nahodou boli - ozvu se. Ale zatim vse v pohode.👍🏼
Ahoj tak my dnes screening v Brně, jsme pořád 13+6,ráno krev pak ultrazvuk s patnácti minutovou přestávkou, protože se mimco nehodlalo otočit čelem k nám a pak teda trochu jo, poměřeno a teď volali výsledky a poslali i na e-mail a je to negativní kombinované riziko1/5700.Jsme v pořádku. Nevíme co čekáme protože se nám neukázalo takže máme počkat do 20tt, mě to neva já bych se nechala klidně překvapit u porodu, ale manžel, jeho matka a babi jsou moooc zvědaví 😄
Příspěvek upraven 17.09.19 v 03:49
Holky všem gratuluju ke screeningu negativnímu já ještě týden a bojím se já teď hodně zvracela i jsem kvůli tomu ucurla ale pak jsem se utřela papírem a tam trochu špinění tak doufám že to nic neni že to jen praskla cévka z toho tlaku já se pořád něčeho bojím ale nechci zase pořád plašit na pohotovosti už mě znají
@Megden gratuluji
My si pohrávali s myšlenkou, že si nenecháme říct pohlaví a že bude překvápko. Ale musím koupit komplet výbavičku, po dcerách ani po synovi už nic nemám… Tak z praktických důvodů.
@lovean určitě to máš z toho tlaku, tak ať Ti je brzy dobře.
@Lola001 děkuji no mě je jak kdy chvíli dobrý dneska mi celý den bylo dobře a až teď večer je mi děsně zle asi zase jídlo které mi nedělá dobře
@lovean brzy tě to přejde uvidíš, mě je už týden dobře, nevolnosti jsou fuč s 1. trimestrem.
@Lola001 píše:
@Megden gratulujiMy si pohrávali s myšlenkou, že si nenecháme říct pohlaví a že bude překvápko. Ale musím koupit komplet výbavičku, po dcerách ani po synovi už nic nemám… Tak z praktických důvodů.@lovean určitě to máš z toho tlaku, tak ať Ti je brzy dobře.
Díky no já stejně nechci nic růžové a většinou vybírám univerzální barvy ale je to samozřejmě těžší, ale mě to neprojde, muž je zvědavej. ![]()